עבור לתוכן

מחשב חדש - עבד חצי שעה שעה, נכבה ומאז לא נדלק

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה מחשב, חיברתי לו הכל ועבד יפה, התקנתי לו ווינדוס, כמה תוכנות ואז התחלתי להתקין לו COD MW2, בתחילת ההתקנה אחרי 2 דקות בערך נכבה המחשב לגמרי, אחרי כמה דקות הדלקנו אותו, הוא נדלק לכמה שניות ושוב נכבה

עכשיו כל פעם שאנחנו מדליקים אותו המאווררים מסתובבים 3 שניות הוא נכבה ואז נדלק שוב

שתבינו, הכל עבד וזה קרה בבום, כל החיבורים במקום, בדקנו 5 פעמים הכללל

ניתקנו וחיברנו הכל, פשוט שום דבר לא עובד :(

ועכשיו חג אז אי אפשר לבקש בדיקה מהחנות

פורסם

מה הטמפרטורות של המעבד?

פורסם

תאפס את הביוס

תנתק את הספק מהמחשב תקצר רגל 4 אל 3 ותבדוק שהוא עובד ובדוק מתחים

בדוק שהמעבד נעול כפי שצריך

פורסם
  • מחבר

I5 760 על 17 מעלות במנוחה עם קירור VENEMOUS X

GTX 470 עם קירור סטוק על 50 מעלות במנוחה בערך

80 במאמץ של 100% נבדק עם ATI TOOL

הבחור שמעלי אי אפשר לגשת לביוס, המחשב לא נדלק ליותר מ3 שניות

לא הבנתי מה שאר הדברים שאמרת לי לעשות

פורסם

שלום לכולם, אני בעל המחשב..

כמו שחברי ציין כאן, המחשב היה מתכבה בכל פעם שהיינו מדליקים אותו. כאשר הוצאתי את הצורב, הכיבוי היה מגיע רק לאחר שהמערכת הייתה נטענת, כלומר, עכשיו אני יכול לגשת גם לביוס (עשיתי איפוס אך זה גם לא עזר).

כאשר אני רוצה להדליק את המחשב, אני צריך לחכות מס' פעמים עד שהוא נדלק לגמרי, עד שמגיע מסך הטעינה של הWINODWS 7.

הספק שמדובר עליו הוא SeaSonic M12 2 620W.

כל הכבלים מחוברים 100%, הכרטיס מסך עובד וכל שאר החלקים עובדים מעולה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי :)

לילה טוב !

פורסם

חבל מאוד שאתם מתעסקים עם מחשב חדש ואני מקווה שלא עשיתם שום נזק. נכון שזה דורש קצת סבלנות, אבל אני מציע לחכות קצת ואז לקחת אותו ישר לחנות. אם יש תקלה במחשב שלא אתם גרמתם, בסוף עם כל ניתוקי הכבלים ואיפוסי הביוס אתם עוד תגרמו.

עם מחשב חדש בן יומיים לא מתעסקים. לוקחים לחנות ושהם ישברו את הראש.

פורסם

עשינו איפוס ביוס רק פעם אחת. המחשב פעל במשך כשעה וחצי עד שנכבה, ומאז הוא נכבה עד שאני מגיע לטעינה של הווינדוס, לפעמים אפילו לא נדלק עד לשם..

הכרטיס מסך ושאר החלקים במחשב עובדים, ככה שככל הנראה הבעיה היא בספק כוח..

פורסם

נסה לבדוק עם ספק כח אחר זמני..או לחילופין גש לחנות שממנה רכשתה והם יתפלו בבעיה..:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים