פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים שלום ,בניתי אתר בסביבתvisual web developer 2008 express editionואני רוצה לעלות אותו לרשת כאשר אני משתמש במחשב שלי כסרברלשם כך התקנתי IIS, שרת וובי חינמי של windows.ב visual יש אפשרות ל - copy web siteשאמור לעלות לי את הקבצים של האתר לשרת IIS.לא כל כך מסתדר לי העניין הזה. אם מישהו התעסק עם זה, או סתם יודעאני אשמח אם תוכלו לפרט ולהסביר , עד כמה שאפשר, את התהליךשאני צריך לעשות. כי זה קצת מבלבל. בסופו של דבר אמור להיות קובץ HTMLואני לא יודע איך אני מגיע לזה.סליחה על השאלה הכללית ככה,ותודה רבה מראש.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים שלום ,בניתי אתר בסביבתvisual web developer 2008 express editionואני רוצה לעלות אותו לרשת כאשר אני משתמש במחשב שלי כסרברלשם כך התקנתי IIS, שרת וובי חינמי של windows.ב visual יש אפשרות ל - copy web siteשאמור לעלות לי את הקבצים של האתר לשרת IIS.לא כל כך מסתדר לי העניין הזה. אם מישהו התעסק עם זה, או סתם יודעאני אשמח אם תוכלו לפרט ולהסביר , עד כמה שאפשר, את התהליךשאני צריך לעשות. כי זה קצת מבלבל. בסופו של דבר אמור להיות קובץ HTMLואני לא יודע איך אני מגיע לזה.סליחה על השאלה הכללית ככה,ותודה רבה מראש.אם אתה עובד עם ASP.NET למה אתה צריך "קבצי" HTML?
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים מחבר לא ניסחתי את עצמי בצורה טובה. דפי ASP.NET הם קבצי טקסט שמסתיימים בהרחבה - aspx ,הדפים כוללים קוד ו- HTML והם באופן דינמי מהודרים ומתבצעים על השרת. כשדפדפן במחשב לקוח מבקש דף aspx, תוכנת ה- ASP.NET שרצה בשרת, מתרגמת את הבקשה ומהדרת את הקובץ המבוקש. שורה תחתונה, מה שאני צריך זה כמו שאפשר לכתוב קובץ HTML , שהוא standalone אני צריך את האפשרות הזאת לפרוייקט שלי . אני יודע שעושים את זה בעזרת copy web site אבל לא יודע איך בדיוק. ולך דובי ידידי, אני אודה מאוד אם לא תגיב בהודעות שאתה לא מבין בהם. בכל מקרה , הפתרון למה שאני צריך נמצא כאן http://msdn.microsoft.com/en-us/library/a1zz9df4(v=VS.90).aspx תודה רבה , וסליחה אם לא הייתי מספיק ברור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.