עבור לתוכן

יופי דפקתי להורים את האוטו

Featured Replies

פורסם

ולוקחים גם חלק מהבית, על הדרך.

פורסם

דפקת את הרכב בחניה?! מה אתה בחורה? גברים אמיתיים עושים טוטל-לוס.

וואי הרגת אותי... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

עדיף יפנית מתעקמת מעצמות שבורות.

עדיף אמריקאית שטוחנת דלק והדבר היחיד שנשבר זה האוטו שאתה נכנס בו (ע"ע יפנית מקרטון) :silly:

פורסם

תגובה של אדם שלא מבין מהחיים שלו, כל המכוניות טרום עידן EuroNCAP הן לא בטוחות. והאמריקאיות הישנות אפילו עוד יותר, שקלו טונות וללא כל חוזק מבני. אז כן במהירויות חניה הן היו עושות הרבה נזק אבל לא סופגות הרבה נזק. אבל בתאונות של אפילו 50 קמש היו מתקפלות כמו פחית שתיה. ואגב בתאונה מול עצם בלתי ניתן להזזה, עדיף להיות ברכב מאשר נגיד בטנק. התאוטה זה מה שהורג.

פורסם

בנאדם שעושה תאונה מעל 50 קמ"ש פשוט לא יודע לנהוג :)

אגב מי אמר שאני מדבר על אמריקאיות ישנות? חסרות חדשות בשוק?

ועזוב אמריקאיות קח לדוגמה את הפורדים הF350 לדוגמה, אז נכון הוא יתעקם קצת אבל היפנית שתיכנס בו תיראה כמו קופסת שימורים.

פורסם

אתה מפגיז היום, אה?...

פורסם

מי שנוהג בזהירות ובהתאם לתנאי הדרך לא צריך להגיע למצב של תאונה.

ולא התכוונתי למצב שהתאונה לא באשמתך - ערסים בכביש.

פורסם

ועזוב אמריקאיות קח לדוגמה את הפורדים הF350 לדוגמה, אז נכון הוא יתעקם קצת אבל היפנית שתיכנס בו תיראה כמו קופסת שימורים.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

תסלח לי אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר, עד לאחרונה פיקאפים בכלל לא נבדקו ע"י EuroNCAP, והתוצאה בטיחות מחפירה. כשהתחילו לבדוק אותם רוב הפיקאפים קיבלו כוכב אחד או שתים.

פורסם

החלפת פגוש לא עולה אלפי שקלים, וברוב המקרים אפשר לשים בונדו+רצועות פיברגלאס ולצבוע מקומית מה שאומר תיקון של כמה מאות שקלים.

ועם הנזק לא רציני אין שום סיבה לתקן אותו.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

תסלח לי אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר, עד לאחרונה פיקאפים בכלל לא נבדקו ע"י EuroNCAP, והתוצאה בטיחות מחפירה. כשהתחילו לבדוק אותם רוב הפיקאפים קיבלו כוכב אחד או שתים.

זה נכון, אבל המבדק הזה בודק התנגשות חזיתית בקיר בין שאר הדברים, בגלל גובה הרכב כל עוד הוא לא מתהפך ופוגע ברכב נמוך יותר הוא פשוט "דורס" אותו. כבר ראיתי תאונה במהירות נמוכה יחסית(50-60) בין "המשאית" של פורד, הפיקאפ הזה ששוקל איזה 6 טונות כמו שיש בצבא, מול סיטרואן C5 ישנה יחסית, הפורד פשוט עלה עליה.

פורסם

כלומר מערכת הבטיחות הפאסיבית של הרכב היפני תפקדה כראוי והעבירה את אנרגית הפגיעה לפח במקום לנוסעים. הרכב האמריקאי עשה בדיוק להפך. בן אדם אתה חי בימי הביניים. רכב מודרני מתוכנן להתפרק בזמן תאונה. [br]פורסם בתאריך: 8.09.2010 בשעה 17:17:58

החלפת פגוש לא עולה אלפי שקלים, וברוב המקרים אפשר לשים בונדו+רצועות פיברגלאס ולצבוע מקומית מה שאומר תיקון של כמה מאות שקלים.

ועם הנזק לא רציני אין שום סיבה לתקן אותו.

;D ;D

אתה חי בעולם הליסינג, נכון?

פורסם

אם זה חור קטן לא יותר פשוט להשאיר את זה ככה וזהו?

זה לא אמור לפגוע בבטיחות לא?

ולכל מי שחושב שעדיף "מכונית ישנה גדולה עם הרבה מתכת" לעומת הטכנולוגיה העדכנית, שימו לב:

תהנו.

פורסם

אני לא מבין למה כולם החליטו שאני מדבר על מכוניות ישנות |:

בסך הכל אמרתי שעדיף אוטו חזק כמו הF350 מאשר איזה קרטון יפני שאם אתה נכנס בעץ האוטו נמעך כמו חמאה

אגב, אני מדבר כאן על הנושא של נהג חדש.

ולכן אמרתי שעדיף אוטו כזה גם מסיבות נוספות:

1. האוטו גבוה יותר - נותן יותר תחושת ביטחון

2. שדה ראיה טוב יותר

3. ושוב כמו שאמרתי לא מתקמט מכל מכה קטנה.

הא כן בד"כ ביטוח לרכבים כאלה לנהג חדש יותר זול :)

פורסם

1. הבעיה של נהגים חדשים (וגם הרבה נהגים לא חדשים) זה עודף בטחון בדרך כלל. הדבר האחרון שכדאי שיהיה להם זה עוד בטחון.

2. לא בהכרח. דווקא זה עלול לגרום לך לפספס דברים מסויימים כמו ילד קטן שרץ לכביש או כתם שמן על הכביש.

3. עדיף שיתקמט מכל מכה קטנה מאשר שבתאונה רצינית יישאר שלם ואתה תחטוף את כל המכה, כמו במכוניות גדולות (וישנות, אך לא רק) למיניהן

פורסם

אני לא מבין למה כולם החליטו שאני מדבר על מכוניות ישנות |:

בסך הכל אמרתי שעדיף אוטו חזק כמו הF350 מאשר איזה קרטון יפני שאם אתה נכנס בעץ האוטו נמעך כמו חמאה

אגב, אני מדבר כאן על הנושא של נהג חדש.

ולכן אמרתי שעדיף אוטו כזה גם מסיבות נוספות:

1. האוטו גבוה יותר - נותן יותר תחושת ביטחון

2. שדה ראיה טוב יותר

3. ושוב כמו שאמרתי לא מתקמט מכל מכה קטנה.

הא כן בד"כ ביטוח לרכבים כאלה לנהג חדש יותר זול :)

א. רכב מודרני אמור להתפרק. הוא מתוכנן בצורה כזאת על ידי מהנדסים. הסיבה לכך שאנרגית הפגיעה עוברת לפח במקום לנוסעים. רכב "חזק" לא אומר רכב בטיחותי. זו שטות מוחלטת. אתה נשמע כמו זקן בשנות ה-80.

ב. קיימים רכבים בעלי תנוחת ישיבה גבוהה (כגון פיאט דובלו, פיאט פנדה) המעניקים שדה ראייה טוב בלי להתפשר על יציבות ובטיחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים