פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים הרי המהלך הזה ישירות מונע מעשרות מיליונים להשתמש בפייסבוק הייתי חושב חחח נו באמת..אני בספק מאוד גדול אם יש "עשרות מיליונים" של אנשים ש(יש להם אינטרנט אבל) אין להם סלולרי.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים למקרה שצריך, תמיד טוב שיש מספר פלאפון נוסף של טוקמן שזרוק איפה שהוא.אני אף פעם לא רושם את מספר הפלאפון הרשמי שלי ולא משנה לאיזה אתר.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים חחח נו באמת..אני בספק מאוד גדול אם יש "עשרות מיליונים" של אנשים ש(יש להם אינטרנט אבל) אין להם סלולרי.לא יודע לגבי "עשרות מיליונים", אבל בחו"ל יש הרבה אנשים שאין להם פלאפון, ויש להם גישה לאינטרנט (נניח, לא בבית אלא במוסדות הלימודים שלהם).
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים אם זה לא בבית אלא במחשבים של בית ספר, מה הם יעשו עם פייסבוק? זה שהם נמצאים בבית ספר ובבית ספר יש מחשבים זה נחמד אבל לא עליהם אני מדבר. לצורך העניין אני מדבר על אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב וחיבור לאינטרנט בבית, מבחינה כלכלית. מין הסתם אני מדבר עליהם בשביל להבהיר את הנקודה שמי שמסוגל כלכלית להחזיק סלולרי (וזה לא כ-ז-ה קשה) , בדרך כלל גם מחזיק אותו. יש לדעתי מעט מאוד היפים שמטעמי עיקרון מסתובבים ללא סלולרי. בטח שלא מאות מיליונים... : לכן, להגיד שפייסבוק נתקלו במאות מיליונים של מקרים שבהם מישהו בא להירשם לפייסבוק אבל נתקע בשלב של האישור הסלולרי בגלל שלא היה לו אחד כזה - זה טיפשי.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מה גם שאם הם "היפים" שמתוך עקרון לא מחזיקים סלולרי, להחזיק חשבון פייסבוק לא נשמע לי יותר הגיוני.וחוץ מזה, כמו שכבר כתבתי קודם,לא רוצים לתת את המספר שלכם לפייסבוק? "תצביעו" ברגליים ואל תירשמו.זה שירות פרטי לחלוטין וזכותו לבקש איזה מידע שהוא רוצה.לא מתאים לכם? אל תרשמו.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים הסטטיסטיקה מוכיחה ש-90% מההודעות שמכילות את הסמיילי הזה, פותחות עמוד חדש
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים טוב מאד אל תירשם. פחות אנשים יכתבו עדכוני סטטוס מרתקים 15:00: שליח פיצה מאחר!!!1111 15:07: אני אוכל פיצה עם זיתים!!!! בהחלט הכלי החברתי החזק בעולם.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים תוסיף את מר 27 לחברים שלך.ואז תכניס לסטטוס שלך שהוא מצחיק אותך.אני בטוח שהוא יעריך את זה.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים למר' 27 אין פייסבוק. מחקתי את החשבון המקולל לפני חצי שנה ומאז השמיים יותר בהירים, ציפורים מציצות ובריזה נעימה מלטפת את גופי.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אז אולי תמחק את החשבון שלך גם מהפורום הזה?גם הוא מייצג רשת חברתית, במובן מסויים.אני לא מבין מה יש לאנשים נגד פייסבוק, זהו סה"כ כלי (מאוד יעיל ונוח, אם יורשה לי להוסיף) לאפשר לך "לשמור על קשר" ולהשיג אנשים במקרה הצורך, גם אנשים כאלה שלא היית איתם בקשר שנה ואין לך את מספר הטלפון העדכני שלהם או כתובת המייל.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים These forums are horded with insecure, socially retarded and nitpicky people. OP's options: *Hang yourself *Get over it! Not being able to trust such a huge company maintaining one of the biggest social networks puts you in that group I mentioned above. *Give up on Facebook
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מחבר מקפיץ עם פתרון משל עצמילא קבלתי הרבה עזרה פה הצלחתי להתגבר על העניין בצורה הנל http://www.youtube.com/watch?v=umuPSMnI9W8הורדתי תוכנה בשם VOIP BUSTER ונרשמתי למספר חינם טלפון חינם באתר IPKALLעכשיו הייתי צריך לאשר שני חשבונות פייסבוק הכנסתי את המספר החינם שקיבלתי מאתר IPKALL וקיבלתי את השיחה על הדסקטופ בתוכנה של ה VOIP שמעתי את הגברת מפייסבוק ישר מהרמקולים ואישרתי את החשבונות NICE בוצע בהצלחה
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים Deal with it.And I am pretty sure people who do not own a cellphone have nothing to do with Facebook or any other social activity, like me.lol בן אדם בלי פייסבוק ובלי טלפון נייד ?^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.