עבור לתוכן

בהדלקת המחשב המסך לא נדלק

Featured Replies

פורסם

שלום!

שאני מדליקה את המחשב המסך לא נדלק, הוא נדלק בסופו של דבר רק אחרי 7-8 של כיבוי והדלקה של המסך

הוא נדלק לשנייה ואז נכבה ואז אני מכבה את המסך ומדליקה שוב ככה בערך 8 פעמים.

ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר.

יש למישהו רעיון למה זה קורה?

תודה לעוזרים :)

מורן

פורסם

המחשב לא נדלק ?

המחשב נדלק ( ספק כוח מאוררים ) אבל המסך איננו מגיב ?

המחשב נדלק והמסך נדלק גם כן אבל לאחר מספר ניסיונות של כיבוי והדלקה ?

או שהמחשב נדלק והמסך גם כן לאחר לחיצות חוזרות ונשנות על כפתור ההדלקה והכיבוי של המסך ?

מורן צריך להבדיל בין שני דברים , אחד , בעיה של חומרה ( מכשירים תקולים ) שניים , בעיה של תוכנה ( דרייברים וכו )

פורסם
  • מחבר

הנכון מבין האפשרויות הוא - "או שהמחשב נדלק והמסך גם כן לאחר לחיצות חוזרות ונשנות על כפתור ההדלקה והכיבוי של המסך ?"

כן אני יודעת שצריך להבדיל בין הדברים, העניין הוא שאני לא מצליחה להבין אם הבעיה במסך עצמו, בדרייבר של המסך

פורסם

אז המחשב נדלק תמיד והמסך רק לאחר לחיצות חוזרות ונשנות ?

( כניראה הבעיה במסך , אם יש ברשותך מסך נוסף את צריכה להחליף מסך ולראות ) האם לאחר הלחיצות החוזרות ונשנות , המסך נשאר דלוק בצורה יציבה ופועל ?

אני מתאר לעצמי שבדקת את החיבורים אל המסך שהם יציבים ותקינים כן ?

פורסם
  • מחבר

כן בדקתי את החיבורים ואפילו גם החלפתי כבל כי חשבתי שאולי הוא לא טוב אבל הוא היה תקין בסוף.

ברגע שהמסך נדלק סופית אז הוא דלוק בצורה יציבה ופועל כמו שצריך בלי ריצודים והפרעות

המסך הוא מסך LCD של סמסונג שנקנה לפני כשלוש שנים אני חושבת.

מה יכול לגרום למסך כזה לההרס כל כך מהר?

פורסם

לחיצות מרובות חוזרות ונישנות על כפתור ההפעלה :smile1:

מורן כאשר הוא עובד ופועל בצורה יציבה אל תמשיכי לכבות ולהדליק את המסך אלא תכיילי את שומר המסך לזמן קצר יותר או שתכיילי את כיבוי המסך לזמן קצר יותר , יש אפשרות כזו מבחינתך ? ( כלומר האם זה בכלל יתכן מבחינת היכולות של המסך ? )

פורסם
  • מחבר

אני לא מכבה את המסך כלל, רק מתי שאני מכבה את המחשב בסוף כל יום.

ביטלתי את כיבוי המסך האוטומטי של הווינדוס - זה משגע אותי

מה זה אומר זמן קצר יותר של השומר מסך? 10 דקות זה קצר או ארוך?

פורסם

עבורי זה קצר תלוי מה אורך ההפסקות שאת לוקחת מהמחשב , זה פחות או יותר , 20 דקות אני חושב שזה סביר

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אשנה ל-20 דקות

תוכל להסביר לי למה 20 דקות זה בסדר? ככל שיש פחות שומר מסך זה יותר טוב או פחות לא...? קצת לא מובן העניין הזה :) חחח

פורסם

השומר מסך כשמו כן הוא , שומר על המסך .

את לא חייבת אותו

פרק הזמן הוא נקבע על ידי המשתמש ,

אחר כך אמשיך חייב לצאת .

פורסם
  • מחבר

שכחתי להוסיף שזה קורה רק לאחר שהמחשב כבוי זמן ממושך - למשל למשך כל הלילה

אבל אם אני מכבה את המחשב אחרי שהמסך נדלק לבסוףואז מדליקה את המחשב שוב, המסך נדלק בפעם הזאת ישר בלי בעיה בכלל...

ככה שנראה לי מוזר שהבעיה היא במסך...

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב, אם לא אתה מוכן לשאול מה שאתה רוצה :silly:

כן אני יודעת מהי מטרת השומר מסך, זאת לא הייתה השאלה :D

השאלה הייתה מה ההבדל בין 10 דקות לבין 20 דקות? זה כל כך משנה?

פורסם

מוזר

אבל לי ניראה שהבעיה היא במסך יתכן שבכרטיס מסך מפני שניראה לי שהוא צריך איזו טמפרטורה כדי לעבוד , אז אם אני אסיק את המסקנה שלי כרגע , או הכפתור של המסך או הכרטיס מסך שצריך להתחמם (??? ) אלו הדברים שיתכנו לבעיות חומרה , יתכן שיש בעיה של תוכנה שצריכה להיטען עם ההדלקה - זה האפשרות של תוכנה , איתי היגעת לתחתית של ההבנה שלי במחשב שלך ( חח ) . אולי איזה מישהו שמבין יותר יראה את התרד ויואיל בטובו לסייע יותר , שויין ,

הזמנים של השומר מסך הם לגבי עבודה עם המחשב שבהן את קמה מהמחשב וחוזרת אליו , ( דרך אגב מה עם לא לכבות את המחשב ? )

פורסם
  • מחבר

אז הבעיה בכרטיס מסך או במסך? לא הבנתי...

לא אין מצב להשאיר את המחשב הזה פתוח כל הזמן. את המחשב בחדר שלי אני משאירה פתוח, מדובר במחשב של הסלון, הוא בשימוש פחות מהמחשב שלי בחדר

אז יש לו טיימר להיכבה כל יום ב12 בלילה.

יש עוד אנשים שיכולים לעזור לי עם הבעיה הזאת?

תודה!

פורסם

תחברי מסך אחר למחשב הבעייתי ותראי אם הבעיה חוזרת על עצמה, לחילופין תחברי את המסך הבעייתי למחשב שלך.

כך תכלי לבדוק אם הבעיה במסך או במחשב.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודעת, את זה רציתי למנוע.

טוב אני אנסה את זה ואעדכן

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים