פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים יש לי שרת טרמינל 2003בשרת יש 8GB, בפועל לא ראיתי שהוא מנצל יותר מ4G והPAGE FILE לא עובר את ה3.5Gהשאלה היא אם אני אבטל את הקובץ החלפה, המחשב יעבוד יותר מהר?מה יקרה במצבי קיצון שיהיה חסר למחשב זיכרון?
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים כל עניין ביטול הPF במחשבים עם יתר זיכרון היה יכול להיות רלוונטי אם לא היו תוכנות שעושות שימוש בזיכרון באופן שמחייב PF.המסקנות הסופיות לגבי הPF הם:1) אתה מוזמן לנסות אם הכל עובד טוב עם PF מבוטל, אבל...2) לא מומלץ לבטל PF גם אם יש לך הרבה זיכרון.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מחבר ואם אני אגביל לו את גודל הPF נגיד לג'גה אחד, זה יתן לי שיפור בביצועים?
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים אני ממזמן לא מצאתי שיפורים בנושא של ה PF בצורה משמעותית. אני פשוט מסמן למערכת ההפעלה לנהל אותו איך שהיא רוצה וחלונות מסתדרת בעצמה.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים עדיף להגדיר אותו על גודל קבוע ולעשות OFFLINE DEFRAG כדי שהוא ישב באופן רציף על הפלטה.ואם התוכנת DEFRAG טובה היא גם תשים אותו במרכז הפלטה.ואפילו יותר טוב לשים אותו על הרדיסק אחר פחות פעיל, כל עוד הוא לא איטי מזה של המערכת הפעלה.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים ראה מה כתבתי מנסיוני כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462451.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.