עבור לתוכן

אוקטובר - RPGs ללא הפסקה

Featured Replies

פורסם

Two Worlds 2 5.10

Gothic 4 12.10

Fallout new Vegas 19.10

Fable 3 26.10

צריך לפנות זמן והרבה.. ולשחק פחות SC2..

• תגובות 32
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא אפול אם מינימום שניים מהם ידחו(והדבר יוודע רק ביום היציאה ה"מקורי")..

פורסם
  • מחבר

גם אם יידחו.. אני לא מצפה יותר מדיי מ two worlds אלא אם הם לא חזרו על הטעויות הרבות שהיו בראשון..

כנ"ל לגבי gothic 4.

בקשר לשניים האחרונים אין ספק שהם יהיו יצירות מופת :hat:

פורסם

FABLE יצירת מופת ?

השני היה חתיכת בית שימוש שאני לא מאמין כבר שהשלישי יפתיע..

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה רק הראשון יצא למחשב כך שבשני לא שיחקתי.. טוב נו..

פורסם

האמת היא שאני לא מצפה לשום דבר טוב/מקורי/מעניין מהם, אז עוד יש סיכוי שאופתע..

פורסם

הייתי שמח ל-IP חדש בתחום ה-RPG, חבל מאוד שכל המשחקים הנ"ל הם משחקי המשך.

פורסם

Fallout new Vegas? שו?

פורסם

איפה בדיוק ה-IP החדש? Fallout היא סדרה ותיקה ו-FNW מבוסס על המנוע של Fallout 3. סביר להניח שאני אוהב את המשחק הזה אבל עדיין הייתי רוצה קצת יצירתיות מצד מפתחים ומפיצים במקום לנצל עד מיאוס את ה-IP, כפי שקורה ב-Gothic 4 (שאין לי חשק להתקרב אליו במחשבה ש-Jowood היא המפיצה שאמורה לעשות QA למשחק).

פורסם

שום דבר מעניין פה, :-\

רק The witcher 2,D3,ES V

פורסם

TWO WORLDS הראשון היה משחק לא רע - אך מלא בבאגים ולא מלוטש. אם היו לוקחים את הראשון ומלטשים אותו(דוגמת וויצ'ר, שגם הוא משחק מזרח אירופאי) זה היה משחק מעולה שהיה מקבל בקלות 8.5 ומעלה. אם 2 הולך להיות כזה, זה יהיה מעולה.

FALLOUT NEW VEGAS מבוסס על מנוע מעולה והוא של מפתחת שידועה ב"מסביב" טוב אך במנוע/משחקיות פחות טובה. אני מקווה שעם מנוע טוב, מלוטש ומוכן - יתאפשר לאוביסידיאן לעשות משחק באמת באמת טוב.

איפה בדיוק ה-IP החדש? Fallout היא סדרה ותיקה ו-FNW מבוסס על המנוע של Fallout 3. סביר להניח שאני אוהב את המשחק הזה אבל עדיין הייתי רוצה קצת יצירתיות מצד מפתחים ומפיצים במקום לנצל עד מיאוס את ה-IP, כפי שקורה ב-Gothic 4 (שאין לי חשק להתקרב אליו במחשבה ש-Jowood היא המפיצה שאמורה לעשות QA למשחק).

שהוא כתב "fallout new vegas? שו?" הוא לא התכוון "מה אתה סח איש מחייך?! FALLOUT NEW VEGAS הינו IP חדש ומבריק!" הוא התכוון "מה זה לעזאזל FALLOUT NEW VEGAS?"

פורסם

FALLOUT NEW VEGAS מבוסס על מנוע מעולה והוא של מפתחת שידועה ב"מסביב" טוב אך במנוע/משחקיות פחות טובה. אני מקווה שעם מנוע טוב, מלוטש ומוכן - יתאפשר לאוביסידיאן לעשות משחק באמת באמת טוב.

בנתיים הוא ניראה בול כמו F3 עם שיפצור מערכת הקרבות ללא הVATS (מה שלא מעניין בכלל) ועם כל מיני תוספות מיותרות של מיני גיימס.

בנוסף אמרו שהמפה תיהיה קטנה יותר אבל בתור חיפוי אמרו שיהיה בו יותר מה לעשות, לא נראה מזהיר בכלל, הם בטח ספרו את כל המיני גיימס שלהם בתור דברים שניתן לעשות..

פורסם

אני ממש לא מצפה להרבה מNEW VEGAS..אני מניח שזה יהיה משחק סביר+ אבל לא מעבר..כי עם כל הכבוד לOBSIDIAN,שתמיד עשו עבודה של SO-SO על המשכים לקלאסיקות(ואת אלפא פרוטוקול), הם ממש,ממש לא ברמה של בת'סדה, שכל דבר שהם נוגעים בו הופך לזהב..

בדומה, גם גות'יק 4 צפוי לאכזב באופן בלתי נמנע, ולו רק מהסיבה שהמפתחת החדשה הודתה כי היא לקחת את המשחק לכיוון יותר לינארי..שזה בערך כמו להוציא משחק של CALL OF DUTY בלי מולטי.

ועוד דבר אחד קטן-THE WITCHER 2 FTW!

פורסם

....SO על המשכים לקלאסיקות(ואת אלפא פרוטוקול), הם ממש,ממש לא ברמה של בת'סדה, שכל דבר שהם נוגעים בו הופך לזהב..

מחזק.

אני לא מכיר את OBSIDIAN, אבל אני מצפה ל FNW בכל מקרה. זה אמור להיות משחק המשך, מה לגבי העלילה וכו'?

ו Judas Iscariot קלע לגבי התגובה הקודמת שלי.

פורסם

הוא לא התכוון "מה אתה סח איש מחייך?!

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים