עבור לתוכן

steam שאלה בקשר לאמינות

Featured Replies

פורסם

האם קניה דרך התוכנה הזאת בטוחה? (דרך הכרטיס האשראי) אני לא מפיץ את הפרטים שלי של המשתמש בטח לא סיסימא.. ואני בודק באופן קבוע את המחשב שלי בתוכנה Spybot - Search & Destroy זו השתדלות מספיקה? או ששמעתם שקרו מקרים לא נאימים בעת ביצוע קניה שכזו?

פורסם

אכן כן STEAM היא חברה שעובדת בשיתוף עם הרבה חברות כמו לדוגמא EA.

אין לך מה לחשוש אבל בתור עצה אישית אל תקנה ממנה את המשחקים עדיף לקנות מהארץ או להזמין מחול אומנם ההזמנה מחול לוקחת מעט זמן (משהו כמו שבועיים שלושה) אבל ככה יהיה לך את הדיסק לעצמך ולא תצטרך את STEAM על המחשב בכל הפעלה של המשחק.

ועוד עצה לך ולכל מי שמהסס לקנות באינטרנט -

תלכו לדואר שם יש מה שנקרא "ויזה נטען" סכום הטעינה המינימלי שלו הוא 250 ש"ח (ויש עמלה של 20ש"ח) והוא תקף לכול מקום בעולם ולכל מטרה מכבדים אותו אפילו בארץ אם למשל סתם בא לך לקנות במבה :lol:

ואחרי שהכרטיס הנ"ל מרוקן מהיתרה שלו לא ניתן להטעין אותו פשוט זורקים אותו, אז ככה יוצא שאם הוא נגנב אתה מתקשר לחברה ומקבל עליו זיכוי ומקסימום יבזבזו את הכסף ולא יוכלו לחרוג ממה שיש שם.

פורסם

עקב הפופולריות של Steam, שומעים לעיתים על פריצות ונסיונות לגנוב חשבונות.

מהצד השני יש נהלים מאוד ברורים בעניין ולרוב זה לא לוקח יותר מיום-יומיים בשביל להשיב לעצמך את החשבון אחרי שיצרת קשר עם התמיכה.

אם אתה רוצה ללכת על בטוח:

כשאתה רוכש משחק ב-Steam, בסיום העסקה פשוט אל תסמן את האופציה של "מעוניין לשמור את פרטי האשראי לעסקה הבאה".

מה שכן, הם מציעים הרבה פעמים משחקים במחירי מבצע מגוחכים של 50% הנחה ועד דולרים בודדים עבור משחק חדש- כך ששווה לעקוב.

פורסם

מה שכן, הם מציעים הרבה פעמים משחקים במחירי מבצע מגוחכים של 50% הנחה ועד דולרים בודדים עבור משחק חדש- כך ששווה לעקוב.

אתה צודק זה נכון, אבל אני למשל מוצא ביותר בזול כשאני מזמין מאתרים חיצוניים.

פורסם

קח כמה עצות:

תדאג שלסטים יהיה שם משתמש וסיסמה שונים לגמרי ממה שיש לך בדרך כלל

אפילו סיסמה שונה משל האימייל שאתה נרשם איתו

אחרי שאתה פותח חשבון תדאג לאמת אותו עם האימייל

את הפרופיל שלך בסטים תדאג שהוא יהיה פרטי

פורסם

והכי חשוב: אף פעם אל תתן לאף אחד את הססמא לחשבון שלך, וואלב והעובדים שלה בחיים לא יבקשו אותה ממך.

פורסם

עוד אמצעי בטיחות: אני משתמש בפייפאל לשלם על הדברים בסטים - ככה יש עוד סיסמה בדרך לקנייה וגם בקרה מלאה מכוון שפייפאל שולחים "חשבונית" על כל קנייה.

פורסם

^^

אתה מתכוון לעוד חשבונית חוץ מזאת של סטים כי בכל קנייה אני מקבל למייל חשבונית על הקנייה בדיוק כמו שאני משלם בפייפאל שלי...

פורסם

כמובן שעוד חשבונית - סטים מוציאים אחת עם הקוד של המשחק, לא?

חברת האשראי (כמובן) לא מוציאה חשבונית על כל עסקה ולכן יש סיכון גדול יותר אם לא עוקבים אחרי הכרטיס כל הזמן

פורסם

כן , במובן הזה אתה צודק...

ספציפית לגבי רכישה דרך סטים , כל עוד אתה לא שומר את פרטי כרטיס האשראי בתוכנה עצמה , הסיכון הוא מינימלי גם אם פורצים לך לחשבון בסטים.

פורסם

קח כמה עצות:

תדאג שלסטים יהיה שם משתמש וסיסמה שונים לגמרי ממה שיש לך בדרך כלל

אפילו סיסמה שונה משל האימייל שאתה נרשם איתו

אחרי שאתה פותח חשבון תדאג לאמת אותו עם האימייל

את הפרופיל שלך בסטים תדאג שהוא יהיה פרטי

והכי חשוב: אף פעם אל תתן לאף אחד את הססמא לחשבון שלך, וואלב והעובדים שלה בחיים לא יבקשו אותה ממך.

עוד אמצעי בטיחות: אני משתמש בפייפאל לשלם על הדברים בסטים - ככה יש עוד סיסמה בדרך לקנייה וגם בקרה מלאה מכוון שפייפאל שולחים "חשבונית" על כל קנייה.

בנוסף לכל אלה, אני אוסיף:

ווינדוס מעודכן כדי לתקן פרצות אבטחה

אנטי וירוס איכותי ומעודכן

חומת אש

פורסם
  • מחבר

תןדה רבה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים