עבור לתוכן

הווינדוס לא עולה מה הבעיה?

Featured Replies

פורסם

היום התקנתי תוכנה של CARPC הרצתי אותה לראות איך היא עובדת ולראות מה זה באמת,אחרי ההתקנה זה שינה לי את הרזולוציה ל 800X600 והכל נהיה לי ענק פתאום,הרזולוציה המקורית שלי הייתה 1280X1024 אחרי ההתקנה ניסיתי לשנות את הרזולוציה חזרה ל1280 וזה פשוט חזר לי לעשה (מסך שחור) ואז חזר לרזולוציה של 800X600.. החלטתי למחוק את התוכנה ואולי זה מה שהיה עוזר,אחרי המחיקה דרך ADD REMOVE PROGRAMS זה ביקש לעשות ממני ריסט,כמובן שעשיתי כי חשבתי שאחרי זהאוכל להחזיר לרזולוציה המקורית שהייתה לי,ופתאום זה הראה לי מסך שכתוב שם:

WINDOWS COULD NOT START BECAUSE THE FILE IS MISSING OR CORRUPTף

WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM

YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STERTING WINDOWS SETUP USING THE ORIGINAL SETUP CD-ROM

SELECT "R AT THE FIRTS SCREEN TO START REPAIR

אני הבנתי שצריך להביא דיסק מקורי של הווינדוס,הבעיה היא שאין לי אותו כרגע..מה אני יכול לעשות מישהו יכול לעזור לי?

אם זה לעשות פורמט גם בעיה יש לי מלא קבצים בכונן C.

אשמח לעזרה.

תודה

פורסם

עושה רושם שהתוכנה ה"חביבה" הזו התעסקה בדברים שלא לה, ומחקה\שינתה לך כמה קבצי מערכת חשובים. לא נראה לי שיש מנוס מלעשות REPAIR כמו שמוצע לך - ולא, זה לא אמור לפגוע בקבצים שעל המחשב. במקרה הכי גרוע, אם יתברר שזה לא עוזר ונדרשת התקנה "נקייה" של מערכת ההפעלה, אתה עדיין יכול לבקש שלא לפרמט את הכונן.

פורסם

זה בסה"כ אחד מקבצי ה registry. ניתן לתיקון בקלות עם התקנה של מערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים