עבור לתוכן

NBA 2K11 - דיון רשמי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אני מבין למה אתה מתכוון.

אי שם לפני כמה שנים שחקתי בNHL והיתה שם אפשרות לעשות "משחק מהיר" שפחות או יותר פשוט קיצר את ההפסקות לגמרי. חבל שב2K לא עשו משהו דומה.

• תגובות 176
  • צפיות 54.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למי שמשחק בXBOX 360 או בשלט של אקסבוקס פשוט תלחצו A (מסירה בהגדרות ברית מחדל של שלט האקסבוקס).

זה לפעמים חוסך זמן מהרגע שיש פסק זמן ואז מחכים קצת ואז מופיע פלאש לכמה שניות של 2K בצבע אדום לבן.. זה פשוט מריץ את זה.

אבל לא בהכל.

יש אפשרות כזאת של "משחק מהיר" ב MLB2K10 וזה מוזר כי יכלו לעשות אותו דבר גם ב NBA אבל זה די מגוחך לפי דעתי.

אגב מי שמשחק פה ב my player, ויש לו PG יכול אולי לחלוק איזה חלק מהנתונים הוא שיפר?

אני כרגע 64.

שיפרתי עד הסוף את ה off. + def. awareness

כי אני זוכר עוד מ2K10 שאמרו שזה באמת נותן יתרון לשחקן.. ומקסימום אפשר להוריד נקודות משם ולהעביר אם זה באמת לא עוזר..

יש עוד דברים שכדאי וחשוב לשפר ממש על ההתחלה?

פורסם

מה זה בדיוק my player, מצב קריירה לשחקן יחיד?

פורסם

כן.

זה מצב שבו אתה "בונה" שחקן, משפר לו את הנתונים ואתה יכול לשחק בקבוצות של ה NBA...

פורסם
  • מחבר

בעקרון הנתון הכי שווה לשיפור בעזרת drills הוא speed.

הוא נורא נורא יקר..

זה גם תלוי באיזה סוג של PG אתה משחק. כמו כן המכירה של הנקודות היא לא באותו מחיר של הקניה מה שדי מוריד את הרצון לעשות התאמות כאלה.

פורסם

אני יודע שזה הנתון שהכי משתלם אבל אני לא מצליח להשיג GOLD בתרגילים האלו.

אז אני תמיד הולך על זריקות, זה גם נתונים שיקר לשפר וזה יחסית קל.

הPG שלי כרגע הוא אתלטי אז יש לו מהירות לכן אני לא דואג.

אני כרגע משפר את ה off dribble + in traffic ואז נראה לי אני יעבוד קצת על ידיים, מסירות ויכול לשמור על הכדור.

נראה לי מה שאני אעשה פשוט אתמקד על איזה שחקן טוב בליגה, כמו WADE או LeBron ואני ישפר את הנתנים שלי לפי הנתונים שלהם.

אגב, תנו פה את ההתקדמות שלכם ב My Player..

אני כרגע משחק PG-Athlete

הריטיג שלי הוא 65

ואחרי 39 משחקים אני עם ממוצע של 10.5 נקודות למשחק, 6.3 ריבאונדים (2.4 offiensive) למשחק, 6.6 אסיסטים למשחק ובלוק אחד למשחק.

:)

פורסם
  • מחבר

אני משחק על PRO אז זה לא כ"כ נחשב. אסיים את העונה הזאת ואתחיל משהו קצת יותר מאתגר. או שאולי אחכה עד לפאץ' שיתקן את המסירות ההזויות האלה אחרת יש לי כל פעם איזה 5 איבודי כדור.

אני PF אתלטי overall 62 אחרי 51 משחקים עם הקליפרס (אני על העמדה של גריפין שעשו אותו ממש חלש אז השתלטתי די במהירות).

ממוצע 28 נק' (כן בהחלט לא מציאותי) 14 ריבאונדים 4 אסיסטים.

פורסם

אני גם משחק על PRO, וסלידרים של simulation.

המסירות זה מכה באמת מכה. זה לא הגיוני פשוט.

אבל מצאתי דרך נחמדה שעוזרת, להשתמש ב icon pass. אשכרה אפשר לקבל good pass בתדירות גבוהה יותר. אבל עדין לא הבנתי איך משתמשים בRS עם ה ICON PASS...

יש לי בערך 4.5 איבודי כדור במשחק..

62 אחרי 51 משחקים????? זה על הפנים... אני 65 עם 39 משחקים...

העלאת את הנתונים של ה awareness?

אני לא מצליח להיכנס לשום תפקיד, כנראה בגלל שאני עם מיאמי.. וWADE הוא PG... אז די נדפקתי..

28 נקודות זה מטורף, על איזה זריקות אתה הולך? לייאפ, דאנק?

14 ריבאונדים? איזה גובה השחקן שלך?

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר זורק מרחוק (נוביצקי סטייל כזה) עד 5.5 מטר בערך מהסל. העלתי על ההתחלה את הזריקות שדה למקסימום של השחקן שלי (80) ואני משתמש בנעלי ג'ורדן שמוסיפות לי עוד 3 נק' לזריקה.

עכשיו אני עובד יותר על הפוסט, אבל הפוסט השנה הרבה יותר קשה לקלוע משנה שעברה.

אני באמת לא נגעתי ב awareness ואיך ששפרתי מ25 ל40 זה העלה לי את הOVERALL באיזה 4-5 נקודות.

אגב עכשיו בדקתי כמובן שהתבלבלתי קצת בנתונים, הכללי שלי הוא 72, ריבאונד 13 למשחק.

[br]פורסם בתאריך: 17.12.2010 בשעה 18:52:04

עוד קצת על הריבאונדים, אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה מבחינת ריבאונדים נראה לי. אני וכריס קיימן פשוט שולטים בצבע :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

דאם!!

מרשים ביותר.

אז בעצם שיפרת את ה mid range?

שיפרת גם את ה close, inside ?

דווקא אני לא משחק הרבה בפוסט כי אני שונא את המצב הזה, אבל לא ממש הרגשתי שינוי משמעותי משנה שעברה.

תנסה עם ה LT (shot modifier) +X

שמתי לב כשאתה עושה את זה, זה בעצם "תרגילי קרקס" כאלו מול המגן שלך.

אבל מה שבאמת יכול לעזור up and under, עוד לא מצאתי דרך לעצור את זה, אני תמיד נופל ב fake של ה up..

פורסם
  • מחבר

כן שיפרתי את הmid range, את ה close ו inside גם קצת אבל כרגע הם לא במקסימום (באזור ה78-80).

אחרי זה שיפרתי את הזריקות עונשין ל50 כי פשוט לא הצלחתי לקלוע כלום.

בdrils עבדתי על מהירות בעיקר.

הדבר היחיד ששיפרתי עד הסוף הוא המדד של הפגיעות כי הייתי נפצע פחות או יותר כל פעם שנכנסתי לצבע.

רוב הזמן בפוסט אני עושה או up and under או חותך מתחת לסל ומנסה להוציא עבירה, אבל לא תמיד זה עובד, בד"כ מול מגנים קטנים יוצא.

אתה משחק 12 דק'?

פורסם

אני כרגע עם נתונים די חלשים בזריקות, הכי גבוהה אצלי זה ה inside על 71 :-\

בעונשין אני לא נוגע כי יש לי אחוז די טוב 78%, קחו עצה. תזרקו כמו WADE, יש לו זריקה מאוד נוחה. לא יותר מידי זמן ולא מעט מידי. פשוט מושלם. (זה תלוי אם עישנתי קצת ירוק או לא, כי אם כן עישנתי אז אני הזריקה הכי טובה זה lebron james :lol: :lol: :lol:)

אז תנסו להתאמן קודם לפני שאתם נכנסים למשחק שלא יהיו תקלות.

איך אתה עובר את התרגיל של המהירות?? כי לא ממש הבנתי..

גם אני נפצע די הרבה, אבל כשאני נפצע זה ליום יומיים.. לא כל כך מפריע אבל בהחלט שווה לשפר את זה.

אני משחק 12 דקות, כי זה יוצר משחק ריאליסטי, מבחינת ניקוד ונתונים למרות שתמיד הקבוצה שלי מובילה ב10 ריבאונדים בערך מכל קבוצה אחרת למשחק

כנל לגבי אסיסטים, הקבוצה שלי תמיד מובילה ב4 אסיסטים למשחק מכל קבוצה אחרת בליגה...

אגב תגיד, גם אצלך בקבוצה השחקנים מחטאים זריקות חופשיות לסל? זה מחרפן.

קורה לך לפעמים שאתה במתפרצת עם עוד שחקן נגד שחקן אחד מהיריבה והוא לא מוסר לך את הכדור?

מצטער שאני לא יכול להביא את הנתונים של השחקן שלי כי אני משחק באקסבוקס..

אבל שמתי לב שאני מועמד לקבל את ה MVP (מקום 5 כרגע)

אני גם מועמד ל rookie of the year (מקום 2 כרגע)

ואני גם מועמד לקבל sixth man of the year (מקום 1 כרגע)

:)

פורסם
  • מחבר

זריקות חופשיות אנחנו די בסדר בתור קבוצה, אני חושב טופ 5 בליגה.

מה שכן, הם פשוט מסרבים לקלוע 3 אצלי. אולי שלשה אחת למשחק בלחץ.

בקשר למתפרצות, אתה יכול לדרוש את הכדור אם הוא לא מוסר. אין דבר כזה אצלי שאני מבקש והוא לא מוסר.. ::)

אם אתה משחק באקסבוקס אז כבר קבלת עדכון נכון?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי היום את המשחק - משחק מטורף! פשוט שווה כל שקל (במיוחד שמדובר רק במאה שקל :lol:)

עכשיו שאלה שמציקה לי - איך אני מבטל את הפציעות "בחיים האמיתיים" שלא ישנו לי את הקבוצה? למשל רנדו עכשיו באמת פצוע ולכן הוא גם לא בהרכב-

ממש מעצבן (אני תקוע עם הבעיה הזו כבר מ-2K10) :pissed:

ניסיתי לבטל את ה-injury אבל זה מבטל רק את הפציעות במהלך המשחק בלבד(כלומר בפליסטיישן בלבד).

יש דרך לשנות את זה?

פורסם

כי הורדת עידכון, ובעדכון כבר הגדירו שרונדו פצוע...

או שתחזיר לגרסה הקודמת או שתוריד תוכנה שאתה יכול לערוך שחקנים ושם גם תערוך את הפציעה של רונדו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים