פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים תודה מייק, עכשיו יותר נחמד.יש עוד דברים\שינויים חיוניים שכדאי לבצע בהגדרות?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר תלוי איך אתה מגדיר חיוני ;D הדבר החיוני היחיד שאני יודע, להשאיר vsync על on.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים כנסו לתפריט ושם ל game settings -> presentation תודה רבה, זה סידר את הבעיה.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים משהו יכול לספר על המשחק במצב אונליין במחשב? במשחק הקודם זה היה ממש עלוב ובלתי אפשרי לשחק.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים http://www.youtube.com/watch?v=jE7XGNbkcxUdouble OT במשחק אונליין, אחד הצמודים והאיכותיים שראיתי.איך אפשר לעשות שיופיע לי הסימן של הזריקה כמו באימונים, כמו שיש בדקה 2:50 ?
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים אנשים, תנו טיפים איך להטביע. אני משום מה מתבאס רצח. בלי הטבעות זה לא שווה
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים כמה דברים,אם אתה במוד של my player תוודא שיש לך באמת את האפשרות להטביע.אם כן (ואם אתה לא משחק במוד הזה)אתה צריך כמה דברים.1. לרוץ מהר2. להיות מספיק קרוב לסל3. תוודא שאתה עם מישהו שבאמת יכול להטביע.ואתה מטביע או עם ה left stick - LSאו שאתה יכול עם המקש שהגדרת לזריקה.בהצלחה.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר איך אפשר לעשות שיופיע לי הסימן של הזריקה כמו באימונים, כמו שיש בדקה 2:50 ?אמור להיות בcontroller settings.
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים יש לי שאלה בקשר לתרגילים, יותר נכון בקשר לפיק אנד רול,אני משחק עכשיו עם אטלנטה וכל פעם שאני משחק פיק אנד רול השחקן שבא לחסימה זה Smith (כשהוא על המגרש), השאלה שלי היא איך אני בוחר לשחק פיק אנד רול ושהשחקן שיבוא לחסום יהיה Horford או כל שחקן אחר (תלוי בבחירה שלי). אני לא רוצה לשנות את זה לכל הזמן, פשוט תוך כדי משחק לפעמים מבחינת הקבוצה השנייה יותר נוח לשחק פיק אנד רול עם שחקן אחר ...
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים נראה לי שאתה צריך ללחוץ על LT ואז תוכל לבחור מי השחקן שיחסום לך. אבל אל תתפוס אותי במילה
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים באמת בעיה.ובכלל, אחד החסרונות במשחק, זה שכל הפסקה (הוצאת כדור, עונשין וכו') נמשכת הרבה זמן.
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים מחבר באפשרויות יש אפשרות שהעונשין יהיו מהירות יותר.לגבי פסקי הזמן אז פשוט לוחצים על מה שכתוב ללחוץ אני כבר לא זוכר כי אני רוב הזמן בMY PLAYER (שם אני פשוט לוחץ על X).
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים עדיין. כשיש פסק זמן לוחצים על הX כמו שכתבת, אבל אז רואים את השחקנים מקובצים, וכו'.. בקיצור, זה לוקח קצת זמן, ומפריע לקצב של המשחק. העונשין לאחר שמקצרים את זמן ההמתנה, מילא. אבל כשכדור נזרק לחוץ, בכלל. שופט אחד רץ להביא אותו. מוסר אותו לשופט שני. הוא עצמו הולך לתפוס עמדת שיפוט. השופט שקבל את הכדור, מוסר לשחקן. ורק עכשיו אפשר להמשיך לשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.