עבור לתוכן

האלפ!!!!(HELP)

Featured Replies

פורסם

איך אני מוצא את האיפי של עצמי?

פורסם

Windows 9x:

Start > Run > Winipcfg

Win 2k/XP:

אתה לוחץ על החיבור שלך לרשת, זה מופיע בלשונית השניה.

פורסם
  • מחבר

גם ב 56K?

פורסם
  • מחבר
Windows 9x:

Start > Run > Winipcfg

56K XP

פורסם

תתקשר לספקית האינטרנט שלך.. אני בטוח שהם ידעו מה ה-IP שלך ;D ;D ;D ;D :hat:

פורסם
  • מחבר

לא אפשרי הוא מראה לי איפי של CLASS A ונטויז'ן היא CLASS B

פורסם

לא נכון , כשמתחברים לנטויז'ן מקבלים IP שמתחיל ב- 62.0 כבר שנים זה ככה... ה-DNS של נטויז'ן זה באמת 194.90.1.5 והמשני הוא 199.203.1.20. זה עדיין לא קשור לתחום כתובות ה-IP שמוקצות ללקוחות שלהם.

פורסם
  • מחבר

לא נכון , כשמתחברים לנטויז'ן מקבלים IP שמתחיל ב- 62.0 כבר שנים זה ככה... ה-DNS של נטויז'ן זה באמת 194.90.1.5 והמשני הוא 199.203.1.20. זה עדיין לא קשור לתחום כתובות ה-IP שמוקצות ללקוחות שלהם.

אם אני פותח שרת FTP יזה IP אני נותן לאנשים?

פורסם

בדיוק את אותו ה-IP שקיבלת מספקית האינטרנט שלך. גם אם זה IP שמתחיל ב-62. בחלונות XP אני יכול לראות מה ה-IP של הסרבר ומה ה-IP של ה-CLIENT (אני).

פורסם
  • מחבר

בדיוק את אותו ה-IP שקיבלת מספקית האינטרנט שלך. גם אם זה IP שמתחיל ב-62. בחלונות XP אני יכול לראות מה ה-IP של הסרבר ומה ה-IP של ה-CLIENT (אני).

נכון אבל איזה מהם אני נותן לאנשים???

פורסם

תחשוב טוב ! אתה הרי ה-CLIENT של ספקית האינטרנט שלך ואתה מתחבר ל-SERVER שלהם ! אז ברור ש-FTP או HTTP שתארח על המחשב שלך יהיה נגיש דרך אותו IP שה-SERVER מקצה ל-CLIENT.

הכי טוב שתשתמש בשירות שמתרגם בין ה-IP לבין כתובת DOMAIN כמו NOIP (לא יודע אם זה עדיין בחינם).

חוצמזה שהגירסאות החדשות של ה-ICQ מאפשרות לך לשתף קבצים כמה שאתה רוצה, עם משתמשים אחרים שנמצאים ברשימה שלך. לי זה נראה הרבה יותר פשוט מ-FTP.

פורסם
  • מחבר

תחשוב טוב ! אתה הרי ה-CLIENT של ספקית האינטרנט שלך ואתה מתחבר ל-SERVER שלהם ! אז ברור ש-FTP או HTTP שתארח על המחשב שלך יהיה נגיש דרך אותו IP שה-SERVER מקצה ל-CLIENT.

הכי טוב שתשתמש בשירות שמתרגם בין ה-IP לבין כתובת DOMAIN כמו NOIP (לא יודע אם זה עדיין בחינם).

חוצמזה שהגירסאות החדשות של ה-ICQ מאפשרות לך לשתף קבצים כמה שאתה רוצה, עם משתמשים אחרים שנמצאים ברשימה שלך. לי זה נראה הרבה יותר פשוט מ-FTP.

דרך האיפי של הקליינט אף אחד לא יכול להכנס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים