עבור לתוכן

מדוע לרכוש מחשב משחקים, כאשר אפשר לרכוש קונסולה?

Featured Replies

פורסם

קרירין, אתה באמת משווה יציאות של כרטיס קול OB ליציאות של רסיבר איכותי? כמובן שניתן לשדרג את הסאונד של המחשב עם כרטיס קול מקצועי (שעולה 3000 שח לפחות - ולא, אני לא מתכוון כאן לכרטיסים הזולים של קריאטיב שלא שווים כלום) בנוסף יש צורך להשקיע בהגברה נורמאלית (וגם כאן אני לא מתכוון לרמקולים למחשב עם הגברה פנימית שלא שוים את הכסף שמוציאים עליהם). עכשיו אם הברירה היא בין להשקיע במחשב סכום שמשתווה למחשב חדש (רק על הסאונד) לבין להשתמש במה שכבר קיים בסלון הביתי ללא תוספת השקעה (כי בניגוד למחשב, רסיבר איכותי אין צורך לשדרג או להחליף לעיתים קרובות).. עכשיו, אם נתעלם לחלוטין מהגורם הכספי, ישנו גם העניין של מיקום הרמקולים שהוא הרבה יותר בעייתי בסביבה ממוחשבת מאשר בסלון.

• תגובות 70
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

אין שום בעיה לחבר מחשב לטלוויזיה ולמערכת שבסלון, אם זה מה שרוצים.

ולכן אין שום העדפה לקונסולות מבחינת סאונד.

פורסם

השיקול בין קונסולה למחשב אינו מסתכם רק בשדרוג כרטיס מסך, לי למשל היתה חשובה איכות הסאונד לא פחות מאיכות הגרפיקה. מאחר והסלון שלי כבר מצוייד ברסיבר וחמישה רמקולים איכותיים כל מה שהייתי צריך לעשות זה לחבר קונסולה למערכת הקולנוע הביתית ולהנות מסאונד מעולה על מסך LCD איכותי וגדול. מבחינת מחשב, יש לי אותו מחשב פנטיום 4 כבר 6 שנים שאני לא רואה שום סיבה להחליף או לשדרג מאחר והוא משמש אותי רק לאינטרנט ולימודים. זאת אם הייתי מחליט להשתמש במחשב למשחקין אז הייתי צריך גם להשקיע המערכת סאונד נורמאלית וגם לשדרג את המחשב פעמיים שלוש במשך 6 שנים (שמתוכם פעם אחת החלפת מחשב מלאה מאחר ומדובר בלוח אם מיושן שלא תומך בכרטיסי המסך החדשים).

האמת שרואים שלא היית כלכך מחובר לשוק ב-6 השנים האחרונות..

כבר אין דבר כזה שוק כרטיסי קול, הוא נכחד. כל לוחות האם היום מגיעים עם כרטיסי קול מובנים באיכות גבוה ותמיכה ב-7.1 ערוצים - מה שבמילא מיותר לחלוטין כי רוב האנשים וגם אתה כאמור פשוט מחברים את הרסיבר ליציאה הדגיטלית ונותנים לו לפענח הכל. רוב הלוחות אפילו מגיעים למיטב ידיעתי עם DTS LIVE שיודע להפוך את הסראונד במשחקים וכו' לפלט דגיטלי עבור מפענח ה-DTS שיושב ברסיבר.

פורסם

אם הייתי גר במדינה שבה המחירים של הקונסולות והמשחקים היו נורמליים (שלא לדבר על זה שהיה יבוא רשמי אמיתי, לא ישפאר, אם אין PSN אתם לא נחשבים יבואנים), הייתי מחזיק גם XBOX360, גם PS3 וגם מחשב עבודה/סרטים (אבל לא למשחקים). אבל אני גר בישראל, וביחס עלות תועלת, כרגע מוביל המחשב. זה קצת מבאס שכל המשחקים שמגיעים למחשב הם פורטים של משחקי קונסולות. אבל אלה החיים. מהצד החיובי, העובדה שהכל פורטים מהקונסולות מאפשרת להחזיק מחשב בינוני, ולווא דווקא חיית ביצועים, שעדיין מריץ את כל המשחקים על מקסימום. בתור קונה משחקים מושבע ואוהב קופסאות, אני לא יכול שלא לתהות למה משחק ב60$ למחשב נמכר ב250 שקלים, בעוד משחק ב60$ לקונסולה נמכר ב400.

פורסם

MrCheese אני חושב כמוך חוץ מיוצא מהכלל שזה קונסולות של נינטנדו

למרות שכרגע הWII וDS מיושנות מידי לטעמי

פשוט נינטנדו מפתחת משחקים שאין להם בדרך כלל מקבילים טובים באחרות

פורסם

בתור קונה משחקים מושבע ואוהב קופסאות, אני לא יכול שלא לתהות למה משחק ב60$ למחשב נמכר ב250 שקלים, בעוד משחק ב60$ לקונסולה נמכר ב400.

כי רוב גיימרי ה-PC בארץ מורידים את המשחקים באופן פיראטי בעוד בשוק הקונסולות יש הרבה יותר קונים.

פורסם

כי רוב גיימרי ה-PC בארץ מורידים את המשחקים באופן פיראטי בעוד בשוק הקונסולות יש הרבה יותר קונים.

ואת זה אתה מסיק על פי?

פורסם

על פי העובדה שנו באמת מי קונה משחקים היום ?

אני עבדתי בחנות למשחקי טלויזיה ומחשב , והמחשב היה כזה גלמוד.....כי אפשר להוריד הכל בכיף, אפשר לקבל מהשכן או מהחבר.

לגבי הPS3 - סוני מצאו להם מלא פרייארים שישלמו מחירי עתק למשחקים.....אבל עכשיו הכל השתנה.

לגבי שאר הקונסולות , שמתי לב שהרבה אנשים קונים משחקים בגלל שתי סיבות עיקריות -

האחת העיקרית - אמונה תפלה (או נכונה) שלעשות צ'יפ עלול להרס להם את הקונסולה (ו400 ש"ח משחק לא הורס לך את הארנק ?)

השנייה העיקרית - חוסר ידע טכני כדי לתחזק קונסולה עם צ'יפ ולהוריד את המשחקים.

פורסם

מה לעשות שיש גנבים בארץ יש חנויות שמוכרים משחקים של PS3 במחיר הגיוני.

http://www.genesisgames.co.il/emall/product.asp?pc=111522&af=10

http://www.pcgames.co.il/ps3-Tekken_6-9802.html?affid=1492

כמו שאתה רואה סתם חיפשתי טקן 6

והנה חנות של גנבים

http://www.playgame.co.il/product.aspx?p_id=413

בכל מקרה זה לא ענין של כמה קנו,זה ענין של סטנדרט של מחירים

זה מזכיר לי כמו בגט עם שווארמה שפעם שהיתי קטן זה היה עולה 10 שקלים [וזה היה נחשב יקר] כיום 27-30 שקלים.

בוא נגיד שערך השקל פחות ממה שהיה פעם אבל עדין זה 200 אחוז כמעט העלאה.

אנשים מורגלים לזה שמשחק לPS3/2/1 יקר.. מחר אם מעלים את מחיר משחק מחשב ל300 תראה איך אנ שים יתחילו להתלהם ולא לקנות.

פורסם

בדקתי משחק wii באימולטור רק בשביל לראות אם זה שווה ומסקרנות

המשחק עבד די לאט וגם לכל משחק צריך לקבוע הגדרות שונות עד שהוא עובד

עדיף לקנות WII ולחסוך את הבלאגן

פורסם

^^^

תלוי במפרט שלך, ואני משער שגם במשחק.

יש לי משחק אחד שאני נוטה לשחק באמולטור של WII, והוא עובד מצויין.

חוץ מהכפתורים שמתנהגים קצת מוזר במסך הראשי, אך זאת לא בעיית אמולציה,

וגם את זה היה אפשר לפתור אם היה לי שלט WII אמיתי אני משער.

בהחלט עדיף מאשר להוציא איזה 200$ (לפחות) על מכשיר בשביל משחק אחד שאני רוצה לשחק, לא?

פורסם

אחרי הרבה שנים ונסיון רב אני יכול להגיד - קונסולה.

במיוחד PS3 וXBOX שמריצות היום בהצלחה את כל המשחקים למחשב.

שתי הערות:

- FPS תמיד עדיף על PC - אבל אולי שווה להתפשר כשההבדל במחיר הוא כמה אלפי שקלים.

- RPG כנ"ל

- משחק על שלושה מסכים ויותר... לקונסולות יש משחקים ספציפיים (forza2,3) שמאפשרים משחק על שלושה מסכים, מה שמצריך שלוש קונסולות...

בנקודה הזו הPC עדיף ללא ספק, אבל בסה"כ - קונסולה.

:\

פורסם

אחרי הרבה שנים ונסיון רב אני יכול להגיד - קונסולה.

במיוחד PS3 וXBOX שמריצות היום בהצלחה את כל המשחקים למחשב.

אחרי הרבה שנים ונסיון - אתה יכול לנסות לפרט למה קונסולה עדיפה על PC?

פורסם

מחיר,תאימות, קלות שימוש,אין צורך לשדרג במשך 5-10 שנים וניתן לשחק ביחד עם האישה בנוחות.

פורסם

מחיר

כבר הוכחתי שזה לא נכון.

תאימות

לגיטימי.

קלות שימוש

מה "מסובך" במחשב?

אין צורך לשדרג במשך 5-10 שנים

אתה מתכוון אין "יכולת" לשדרג, כן?

גם מחשב אתה לא חייב לשדרג במשך 5-10 שנים. מה ההבדל?

בשני המקרים אתה תישאר עם חומרה מיושנת. במחשב זה יכאב לך פסיכולוגית כי אתה תדע שיש כבר חומרה טובה יותר ותצטרך לקבוע למשחקים לרוץ ברזולוציות נמוכות ובלי כל האפקטים החדשים שהומצאו ב-5 השנים האחרונות.

בקונסולה אף אחד פשוט לא ישאל אותך ואתה תישאר תמיד באותה רזולוציה נמוכה (יחסית לעוד 5 שנים קדימה) ובלי כל האפקטים החדשים וכו'.

בסופו של דבר זה אותו דבר בדיוק.

וניתן לשחק ביחד עם האישה בנוחות.

משהו שבמחשב אתה לא יכול לעשות? למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים