פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים למישהו יש ניסיון עם החלפה של דיסק שרוט?יש לי דיסק שרוט של BF2 (השתמשתי בו הרבה) והכונן לא יכול לטעון את הדיסק מרוב שהוא שרוט, מה אני יכול לעשות בנידון?
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים קודם כל אני מקווה שיש לך את הסריאל.דבר שני לך לאתר של BF שם אתה יכול להוריד את המשחק ככה לא תצטרך את הדיסק לפעם הבאה, דרך אגב למה שיחקת עם הדיסק עד עכשיו?ואז תצטרך לפנות לEA לשרות לקוחות שלהם שם אתה תצטרך להסביר להם שהדיסק פגום הם אמורים לאמת את הפרטים שלך ואז יביאו לך סריאל חדש כדי להפעיל את המשחק שוב במחשב שלך.מקווה שעזרתי.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים חבר שלי הציק להם מספיק עד שהם הסכימו לתת לו אפשרות להוריד בEA download וכל זה קרה שבוע לפני שיצא הפא'ץ 1.5, שהיה גם no-cdככה שבדיעבד הוא לא היה ממש צריך את זה ונתקע עם ה EA download המעפן הזה
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים למישהו יש ניסיון עם החלפה של דיסק שרוט?יש לי דיסק שרוט של BF2 (השתמשתי בו הרבה) והכונן לא יכול לטעון את הדיסק מרוב שהוא שרוט, מה אני יכול לעשות בנידון?אם תרצה אתן לך את הדיסק שליהוא חדש התקנתי רק פעם אחת את המשחק ואני לא משחק בו.
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים מחבר קודם כל אני מקווה שיש לך את הסריאל.דבר שני לך לאתר של BF שם אתה יכול להוריד את המשחק ככה לא תצטרך את הדיסק לפעם הבאה, דרך אגב למה שיחקת עם הדיסק עד עכשיו?ואז תצטרך לפנות לEA לשרות לקוחות שלהם שם אתה תצטרך להסביר להם שהדיסק פגום הם אמורים לאמת את הפרטים שלך ואז יביאו לך סריאל חדש כדי להפעיל את המשחק שוב במחשב שלך.מקווה שעזרתי.לא מוצא זאת, סריאל יש לי, אני רק צריך את הדיסק או קובץ התקנה.תן לי קישור להורדה, כי אני לא מצאתי.אם תרצה אתן לך את הדיסק שליהוא חדש התקנתי רק פעם אחת את המשחק ואני לא משחק בו.בכיף רומן, קבל ה"פ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.