עבור לתוכן

מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי לאחרונה לוח אם ומעבד חדשים מכפי שהיו לי בעבר והתקנתי אותם על המארז שיש לי.

הלוח - intel d865gb/d865perc intel N232

המעבד- Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz

קודם כל לא הבנתי איפה ואיך לחבר את הusb הקדמי את החיבור לכפתור הריסט וכפתור ההדלקה.

כמו כן ברגע שאני מחבר את המחשב לחשמל הוא פשוט נדלק לשנייה(רק הלוח) ולאחר מכן כאילו הוא נכבה (המאוררים מפסיקים לפעול) אבל יש מנורה ירוקה על הלוח שדולקת.

אם מישהו יוכך לעזור אני יודה לו מאוד!

תודה

פורסם

אתה יודע להרכיב לוחות אם או שזה הפעם הראשונה שאתה עושה את זה?

לדעתי לא הרכבת את כבל החשמל של 4/8 פינים מהספק ללוח האם. יכול להיות שגם הקירור לא מורכב נכון. לגבי החיבורים של הUSB הקדמיים צריך לבדוק את התעוד של הלוח, זה מצויין בחוברת איפה הם אמורים להכנס.

פורסם
  • מחבר

האמת שלוח זאת הפעם הראשונה שאני מרכיב. אבל זכרונות, כרטיסי מסך, מעבדים, כרטיסים שונים מאווררים ספקים וכו וכו'(נראה לי הבנת את הרעיון :) ) .

אז את הלוח הרכבתי כמו שצריך למארז עם הפינים והכל במקום הנכון, חיברתי את הספק ללוח(2 חיבורים) לכונני דיסקים ולהארדיסיקים.

לאחר מכן חיברתי את המחשב לחשמל, לרגע הוא התחיל לעבוד ואז הפסיק אך נשארו נורות דלוקות על גבי הלוח. בסוף זה הסתדר לאחר שהחלפתי סוללה ללוח אם.. לא יודע מה הקשר אבל לא משנה.

לאחר מכן הצלחתי למצוא איפה כל כאבל של כל כפתור מהמארז מתחבר, הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב עד ש...

התקנתי windows 7 וההתקנה הייתה ממש איטית (על המעבד היותר ישן זה פעם הרבה יותר מהר) ופשוט באמצע ההתקנה המחשב כבה (בהפגנתיות יש לציין) ועכשיו הוא פשוט לא מגיב לכלום!! הוא לא מגיב לכפתורי הדלקה, לא לכפתור ריסט (שניהם עבדו לפני כן) , אף מאוורר לא עובד- כולל זה של המעבד, לא שומעים אף קול מהמחשב (שדיי מרעיש בדרך כלל יש לציין) אבל כשהסתכלתי במארז- הנורית שבלוח אם הייתה דלוקה והנורית ביקורת(ליד הכפתור כיבוי) הייתה דלוקה על אור ירוק קבוע(לא מהבהב) מאוד חלש!! אמרתי אולי הבעיה היא בספק, החלפתי גם לא עוזר!!

אז אני פונה אליכם ידידי היקרים שתעזרו לי כי המחשב עבר ניתוח לב פתוח בהצלחה אבל מת בסופו של דבר ;D

תודה מראש!!

פורסם
  • מחבר

מישהו??? :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים