עבור לתוכן

Prototype - הזמנת את ה-SlimX? הוא הגיע? המכס הציק לך?

Featured Replies

פורסם

יש עידכונים בנושא..? :jump:

הודעות פרטיות בפורום?!?!?!? :lol:;):lol:

פורסם

יש עידכונים בנושא..? :jump:

אנשים אחרים...שגם רוצים לדעת? :jump:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכלל הציבור מתעניין בשאלה "האם המכס לקח לו 70 אחוז מס על נגן ה-CD-MP3 הנפלא הזה..

אם הייתי שואל "מישהו הזמין את ה-SlimX? המכס עשה לכם בעיות?", זה היה יותר טוב? ;D

פורסם

אוקיי ......... אז ככה:

כל הקניות שלי של צעצועים למיניהם , נדחו עד להודעה חדשה , מכיוון שהנני מובטל נכון לעכשיו , אני דיי לא יכול להרשות לעצמי לרכוש צעצועים ב2000 שקל , ואם כבר "יפול" לידי סכום כסף שיעבור קצת את האלפייה , אני אעדיף לסיים את המערכת קירור מים שלי מאשר לקנות את החללית הזאת . יש לי את ה70 שלי שעובד עד היום דיי טוב , מי ישמע כבר כמה אני מסתובב איתו בכלל , לכן אני עדיין לא צריך את הSLIMX .

בעצם אני צריך לגמור עם השלילה שלי לפני קירור המים .... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע !

מישהו צריך גנן ?

פורסם

SlimX = דרעק

החסרון הכי גדול שלו (חסרון רציני ביותר) הוא העדר מסך LCD על המכשיר עצמו, כך שבמקרה ונאבד השלט/משהו נהרס בשלט (הרבה יותר קל להרוס שלט מאשר להרוס את המכשיר עצמו) אתה נשארת ללא מסך בכלל.

ואז מה תעשה? תשלח את זה חזרה לצפון אמריקה/יפן?

פורסם

RioVolt SP250 בהחלט עושה את העבודה (לצורך העניין גם ה RioVolt PSX והRioVolt PS90).

אם אתה רוצה מראה יפה על חשבון אמינות, זו בעיה שלך...

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה, ב-exportmp3.com יש רק את הנגן של Rio, ולא את ה-iRiver 2 (אין לו LCD בשלט), והוא עולה רק 20 דולר פחות מה-SlimX, למרות שהוא דור אחד אחורה... :P

פורסם

היתרון היחיד של הSlimX הוא העיצוב שלו אבל לדעתי, עיצוב יפה לא מצדיק חוסר מסך LCD על המכשיר עצמו.

פורסם
  • מחבר

וכמובן העובדה שהעובי שלו הוא 16 מ"מ ולא 30....

ועדיין יש לי את בעיית המכס.. אני לא מתכוון לשלם למדינה העלובה הזאת 500 שקל רק בגלל שהרוחב והאורך שלו גדול ב-20 מ"מ מהמותר..! >:( :AR15:

פורסם

למה שלא תבקש מחברים/קרובים שגרים/נוסעים לחו"ל לשלוח את זה לארץ?

זה בדיוק מה שאני עשיתי עם הRioVolt שלי ולא שילמתי עליו אפילו אגורה אחת של מכס.

פשוט ביקשתי שירשמו שזה walkman שעולה פחות מ30$ ועל דברים כאלו אין מכס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים