עבור לתוכן

מצלמת וידאו שמצלמת 30 שניות -איך עושים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא ישקיע בציוד SLR בשביל 15 דקות סרט, מה גם שבוידאו ה"שיטה" של הכפתור לא נראה לי תעבוד טוב...

פניתי לכמה חנויות במייל לכולם שלחתי בדיוק מה שאני צריך, כמה מהם הגדילו ראש ובדקו - ולא מכירים את זה בכלל.

פורסם

הכוונה הייתה לחברות עצמן - Canon או אחרות שאתה עובד איתן.

בתקווה שהן מבינות במוצר שלהם, לא ליבואן בארץ.

צריך לחשוב במידה ויש אפשרות לשליטה מרחוק על הצילום בעזרת שלט על הצילום, לבנות מעגל ש"יחזיק" למשך 30 שניות את המתג או לחילופין יעביר פולס לכיבוי/הדלקה של ה-REC.

לאחר שתיקבע על הרעיון לדעתי החבר'ה בפורום אלקטרוניקה יוכלו לעזור לך להרכיב ולבנות מעגל מתאים. (מעגלי טיימרים לא אמורים להיות מסובכים)

פורסם

נסה לשאול בDSPOT אם עדיין לא שאלת

פורסם
  • מחבר

DSPOT יש מבינים בעיקר בסטילס, בוידאו יש לי ידע עצום, פשוט זה כבר "קומבינה" בנושא אחר.

אני אישית עובד עם יבואנים, להם אין מושג באמת, והם לא רוצים לענות לי סתם תשובה לא נכונה.

אותו מתג אלחוטי, הוא לא לחיצה רצופה, אלא push to ON push to OFF , גם אם זה יהיה 29 או 31 שניות - לא נורא, בגלל זה הצעתי שדיילת מחוץ לתא תלחץ ידנית.

פורסם

אין בעיה לבנות מעגל שישלח פולס לצילום ואח"כ עוד אחד לכיבוי - אם יש כבר שלט אחר למצלמה שעושה פעולה של push to ON אז אפשר להתחבר לאותו מעגל עם טיימר שיבצע גם כיבוי REC לאחר 30 שניות.

במקרה שלה אז ה- Push to ON יהיה אותו "כפתור אדום" גדול שיהיה במרכז הדוכן וזה יפעיל טיימר של 30 שניות שישלח פולס OFF למצלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים