עבור לתוכן

זה סופי -הPS3 "פתח רגלים" לאקרים

Featured Replies

פורסם

חברה לא לדבר פה על איך לפרוץ או איך לצרוב

News has hit that a hacker by the name of 'Reaver' has released a tool (PS3ISO2JB) that will convert PS3 ISO's into images that are compatible with PSJailbreak. Previously, PSJailbreak's game compatibility was near limited to those games backed up directly from the disc. However, this tool blows that apart and could well be the start of a thriving 'release group' scene, leaking many pirated PS3 titles that now actually work on hacked systems. Seems like news just goes from very bad to extremely worse from Sony in just a matter of days. Please do not link to the respective file

בקיצור לא יצתרכו דיסק מקורי יותר

• תגובות 54
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עד שסוני יחסמו את זה עם firmware חדש.

עריכה: ואם לא תבצע עדכון, אז הם יחסמו את שירותי ה LIVE שלה, למכשירים עם firmware ישן.

פורסם

עד שסוני יחסמו את זה עם firmware חדש.

עריכה: ואם לא תבצע עדכון, אז הם יחסמו את שירותי ה LIVE שלה, למכשירים עם firmware ישן.

זה לא ישנה לרוב הישראלים.

פורסם

מעניין באמת מה סוני הולכת לעשות בקשר לזה...

הם אמרו משהו בקשר לנושא?

פורסם

יודעים מה? זובי על האונליין, יש דברים הרבה יותר כיפיים באונליין במחשב

תמיד רציתי פריצה בשביל מלא סינגלפליירים שזה מה שקונסולות תמיד היו

פורסם

חברה לא לדבר פה על איך לפרוץ או איך לצרוב

בקיצור לא יצתרכו דיסק מקורי יותר

לפחות היית נותן לינק לכתבה...

פורסם

מעניין באמת מה סוני הולכת לעשות בקשר לזה...

הם אמרו משהו בקשר לנושא?

כלל הנראה יעבדו על stealth update מהר ככל האפשר, ואם יהיה צורך יוציאו SKU חדש עם גרסאת לוח אחרת.

ה-EULA של הPS3 מאפשר לסוני להוסיף, למחוק, ולשנות מידע השמור בקונסולה ללא ידיעת המשתמש.

בכל מקרה אחרי שמתגלה פריצה בד"כ זה ניהיה משחק של חתול ועכבר עד שיצרנית הקונסולה מגיע להבנה שזה לא יועיל לה יותר מבחינה כלכלית להלחם בזה.

פורסם
  • מחבר

לפחות היית נותן לינק לכתבה...

http://www.maxconsole.net/content.php?42037-Hackers-release-tool-to-patch-PS3-ISO-s-mass-internet-piracy-awaits-hacked-PS3-s

יודעים מה? זובי על האונליין, יש דברים הרבה יותר כיפיים באונליין במחשב

תמיד רציתי פריצה בשביל מלא סינגלפליירים שזה מה שקונסולות תמיד היו

הרבה מאוד ממשחקי הPS3 המובילים מכוונים לאונלין כמו ב360

זה גם אחת הסיבות שבמקום לתקן את המכשיר שלי החלטתי למכור אותו וזהו

אבל כמו שדובי אמר בארץ זה לא ישנה הרבה כי לאנשים לא אכפת

הרבה קיבלו אותו ממפעל הפיס או מקום אחר ולא רוצים לשרוף 400 על משחק (הרבה לא מזמינים מחול או יד שניה )

פורסם

נשמע מעניין. תן לינק לכתבה בבקשה

פורסם

בתגובות שם ישנם לא מעט דיווחים שמדובר בזיוף שלא פועל. ולכן הוא הוסיף:

* Update* Some are indicating this tool is a fake, so therefore it is important to be very weary of it even if you are a filthy pirate.

פורסם

אולי אפילו סוני צריכה לתמוך במהלך כזה היסייע לה למכור המון קונסולות, אני מכיר הרבה אנשים שקנו XBOX רק בגלל זה.

פורסם

מה שיש לי לומר לאנשים שפרצו את הPS3 זה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אני בטוח שזה עובד כי הסצינה מתחילה להתמלא במשחקי PS3 - עכשיו זה סוף סוף רלונטי לקנות את הקונסולה שעד לא מזמן הייתה בונקר שגורם לך להוציא יותר מדי כסף

פורסם

אולי אפילו סוני צריכה לתמוך במהלך כזה היסייע לה למכור המון קונסולות, אני מכיר הרבה אנשים שקנו XBOX רק בגלל זה.

אני לא יודע אם סוני כבר הגיעו למצב שהם מרוויחים ממכירת קונסולה.

בדרך כלל הקונסולה נמכרת במחירי הפסד והרווח מגיע ממשחקים וציוד הקפי.

כך שסוני ממש לא מעוניינים למכור קונסולות בשביל שיפרצו אותן.

פורסם

http://www.maxconsole.net/content.php?42037-Hackers-release-tool-to-patch-PS3-ISO-s-mass-internet-piracy-awaits-hacked-PS3-s

הרבה מאוד ממשחקי הPS3 המובילים מכוונים לאונלין כמו ב360

זה גם אחת הסיבות שבמקום לתקן את המכשיר שלי החלטתי למכור אותו וזהו

אבל כמו שדובי אמר בארץ זה לא ישנה הרבה כי לאנשים לא אכפת

הרבה קיבלו אותו ממפעל הפיס או מקום אחר ולא רוצים לשרוף 400 על משחק (הרבה לא מזמינים מחול או יד שניה )

בכמה מכרת סוני 3 מקולקל??

פורסם

חבל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים