עבור לתוכן

דיון מקדים: Batman: Arkham City

Featured Replies

פורסם

אשליות..

• תגובות 142
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן... נראה לי שזה באמת קצת אשליה...

כמו שכבר כתבתי , אני הזמנתי מסטים , אני לא רואה איך הם פתאום משנים את המשחק למשהו בסטייל של GOTY...

הם יחכו כמה חודשים ואז יוציאו את הכל בGOTY...

פורסם

בדקתי יותר לעומק, למרות שה DLC יוצא לפני המשחק הם לא יכניסו אותו לגירסת המחשב :'( ב PCGAMER שאלו אותם כמה ה DLC יעלה במחשב ו WB אמרו שהם לא יוציאו מידע כזה לפני יציאת המשחק. לפי המחיר בקונסולות זה יעלה בסביבות ה 10$.

פורסם

צפוי מאוד... שילמתי 40$ על המשחק ובטח הם ירצו 10 דולר על כל DLC (יש כבר איזה שניים או שלושה לקונסולות , לא? )

פורסם

.. :nono: מעצבן..אני שוקל לחכות לGOTY..השאלה היא האם הצ'לנג' מפס האלה שוות את זה. זה שיש עוד דמויות כמו רובין או נייטוינג לצ'לנג' מפס זה נחמד..בזמנו דיברו על צ'לנג' מפס עלילתיות אבל לא ממש קלטתי מה נסגר בזוית הזאת.אבל אני לא יודע אם אני אוכל להתאפק בשביל זה.דווקא דאוס איקס טעיתי וקניתי ועכשיו מוציאים לו DLCים ב15 דולר.מכה פשוט מכה

פורסם

ה DLC למשחק הזה לא כזה מעניין, אם יש לי את כל המשחק ואני יכול לעבור את כולו זה מספיק לי :nixweiss: אפשר לחשוב שבמשחק הקודם ממש עשית את כל הדברים האלה :P

פורסם

זהו המשחק הקודם הGOTY היה ממש לא קריטי וגם כאן זה סוג של לא ממש חשוב.רק השאלה שלי-מי שקונה את המשחק מקבל את הCATWOMAN DLC לתמיד? או שבפעם השניה שיתקין את המשחק היא הולכת פייפן?כי לה דווקא יש קטעים משלה במשחק עצמו. על דבר כזה היתי מחכה לGOTY (לרובין ונייטוינג לא נראה לי נכון?)

פורסם

ה DLC יהיה מקושר למשתמש שלך, זה לא משנה כמה פעמים תתקין. במחשב אין שוק יד שניה ולכן אין צורך לעשות דברים כאלה (כל המשחקים מקושרים ל STEAM/ORIGIN/GFWL).

הסיבה היחידה שעושים את הדברים האלה בקונסולות היא שיש שוק ענק של משחקים משומשים והם רוצים לעשות רווח גם מהשוק הזה.

מהצד השני ב GAMESTOP בקושי יש משחקי מחשב, הרשת הזו עושה את רוב הרווח שלה ממשחקים משומשים. משחקי מחשב גם מוכרים פחות וגם אי אפשר למכור אותם שוב אחר כך, אין להם סיבה להביא מוצר כזה :P

פורסם
:xyxthumbs: חח מעולה..הכה את המומחה
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
Available: 25 November 2011

נו באמת... :s07: ממתי דוחים משחק ביום ההשקה(אתמול)? :jump:

פורסם

לא דחו אותו אתמול, הוא נדחה כבר לפני יותר משבוע ל25.11

תקרא בדיון של תאריכי יציאת משחקים - אני חושב שזה פורסם שם...

פורסם

מאז 'בטמן חוזר' נראה לי, יש לי סיוט ממשחקי בטמן...

פורסם

גם לי היה. רוץ לשחק בקודם, משחק מעולה!

פורסם

אפשר למצוא את הראשון ב 7.5$ ואת החדש ב 40$ (מחיר זנות) אז אין סיבה לא לקנות.

גם אני חשבתי אותו דבר כש AA יצא, גם ה DEMO לא הרשים אותי במיוחד. המשחק עצמו ממש טוב ואומרים שהחדש הוא שיפור למרות שהוא עולם פתוח (אני אישית לא כל כך אוהב).

http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Batman-Arkham-City-2410-13.html

http://www.getgamesgo.com/product/batman-arkham-city

מי היה מאמין שנחזור לימים שבהם משחקים חדשים עלו 150 שקל ;D ולחשוב שאנשים קנו את MW3 או BF3 ב 250 שקל :facepalm:

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים