עבור לתוכן

דיון מקדים: Batman: Arkham City

Featured Replies

פורסם

גם אני מעוניין לקנות אך אין דרישות מערכת עדיין אז לא בטוח...

חוץ מזה איזה חנות הכי בטוחה ומוכרת שולחת לישראל במחיר הכי טוב?

• תגובות 142
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה רוצה דיסק אז GAME ו SHOPTO הבחירות הכי טובות, יש גם את ZAVVI ו THE HUT שבדרך כלל זולים יותר אבל הן חנויות פחות טובות (משלוחים לא מגיעים בזמן, חסר מלאי, לא מעדכנים אתהמלאי כל הזמן).

אם אתה מחפש את האפשרויות הזולות ביותר עדיף לקנות DIGITAL COPY מ STEAM או כל חנות אחרת (כמו greenmangaming שהזכרתי שגם נותנים למשחק הזה דיל טוב).

בקשר לדרישות מערכת, אם המחשב שלך הפעיל את המשחק הקודם אז גם המשחק הזה יעבוד וכן יש דרישות אבל לא מלאות:

Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 4800+
Memory: 2GB RAM
Hard Disk Space: 17 GB free hard drive space
Video Card: ATI 3850HD 512 MB or NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
DirectX®: 9.0c
Other Requirements: Online play requires log-in to Games For Windows – Live

פורסם

על איזה חנויות בארץ אתם ממליצים? כי ראיתי שיש SKYRIM ב200 שקל בטח גם AC...

השאלה איפה ממולץ!

פורסם

חנויות בארץ יש את ארקדיה, PCGAMES ואייבורי. בדרך כלל PCGAMES ואייבורי הכי זולים ומביאים את המשחקים יחסית מהר.

ב PCGAMES המחיר הוא 190 לא כולל משלוח ובאייבורי הוא 200 שקל. השאלה למה לקנות במחירים האלה אם אפשר לקנות ב 40-43$.

פורסם

על איזה חנויות בארץ אתם ממליצים? כי ראיתי שיש SKYRIM ב200 שקל בטח גם AC...

השאלה איפה ממולץ!

SKYRIM יש קניה קבוצתית של הפורום ב 175 ש"ח בחנות ארקדיה.

הם מוכרים את באטמן ב 199 ש"ח

http://www.arcadia.co.il/sg_product~batmanaa2pc~4~198.htm

פורסם

אז למה לקנות בחו"ל אם כאן בדיסק עולה אותו דבר!?

פורסם

43$ זה בסביבות ה 155 שקל, זה 45 שקל פחות. בהפרש אפשר לקנות איזה משחק INDIE נחמד. השאלה למה חשוב לך דיסק, אני איבדתי 2 דיסקים שהיו לי (SPELLFORCE 2 ו SS2) ומאז אני מעדיף לקנות DIGITAL COPY או משחק שאפשר להוסיף ל STEAM/ORIGIN או כל תוכנה אחרת שתאפשר לי להתקין שוב גם אם איבדתי את הדיסק :P

פורסם

אין על STEAM. אתה יושב מול מחשב. תוך 2 דקות אתה קונה משחק וזהו. לא צריך ללכת לחנות, לא צריך לחכות למשלוח. פעם קניתי דיסקים, אבל מאז MW 2, כאשר פתחתי חשבון ב STEAM אני קונה משיקים בעיקר ב STEAM (לפחות משהו טוב יצא מקנייה של MW 2 ;D ).

פורסם

יש רק 2 בעיות עם STEAM והן נגרמות מזה שהספקיות אינטרנט ותשתית בארץ גרועות.

בעיה אחת זה שמידי פעם STEAM לא מוכן לעבוד ב OFFLINE MODE, אם התשתית החרא בארץ צריך את האפשרות הזו דיי הרבה פעמים.

הבעיה השניה היא שהספקיות מגבילות את התקשורת עם השרתים של STEAM כי הגידול בשימוש בתוכנה מכביד עליהן >:(

נ.ב.

עברתי על כל השרתים של אירופה ואפילו אחד מהם לא עבד כמו שצריך :P גם ME מוריד חרא...ניסיתי NEW YORK וחזר לעבוד כמו תמיד :smile1:

פורסם

לי פה באטמן הראשון מותקן. ואני בעל ATI. משהוא יכול להסביר לי איך להריץ את המשחק עם פיזיקס דרך ה-CPU?

פורסם

^ בשביל fps נורמאלי יש טריק להוריד מרמת דיוק החישובים:

http://physxinfo.com/news/237/batman-arkham-asylum-cpu-physx-trick-how-it-works/

הטריק ב-mafia2 היה יותר טוב לדעתי, נראה מה (אם) ינסו לעשות ב-batman החדש.

אגב אם כבר היו דיבורים על physx, יש ראיון חדש עם Nvidia:

http://physxinfo.com/news/6419/exclusive-nvidia-talks-present-and-future-of-physx-technology/

פורסם

עשיתי מה שכתוב בפורום שהופנה מהלינק שלך, אבל המשחק קורס שמנסה להתחיל לשחק.

מה הבעיה?

ואיך אפשר לדעת האם זה באמת פועל או לא?

פורסם

ואיך אפשר לדעת האם זה באמת פועל או לא?

קשה. וזה מה שמדהים בפיזיקס.

:xyxthumbs:

פורסם

לא בשמיים הדרישות... די בסיסי אפילו היום בשביל משחק כזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים