עבור לתוכן

דיון מקדים: Batman: Arkham City

Featured Replies

פורסם

בראיון עם המפתחים נאמר שניתן יהיה להריץ את התוספות גם על ה-CPU. אבל פגיעת הביצועים תהיה משמעותית כנראה.

אולי עם איזה tweak לצמצום אפקטים או איכות חישובם יהיה אפשר להריץ באופן סביר. זאת לא תהיה פעם ראשונה למשחק מבוסס UE3.

• תגובות 142
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי טוב (לגיימרים) שיהיה סטנדרט חוצה חומרה שיודע לעשות שימוש בכל GPU/CPU זמין כדי לחשב אפקטים.

לא מבין למה זה לא קרה עד היום.

אממ, כי איזה אינטרס כלכלי יש לNVIDIA לאבד את היתרון התחרותי שלהם מול ATI?

::)

פורסם

זה יכול להיות נכון בתאוריה, אבל בפועל לא תמיד הדברים עובדים ככה. קח כדוגמה את מקרה הGPGPU: ישנו גם openCL (מקבוצת openGL) וגם את directCompute (מקבוצת DirectX), שניהם נתמכים גם ע"י נוידיה וגם ע"י AMD ובכל זאת אתה רואה כמעט את כולם משתמשים בCUDA במקום.

למה ?

אממ, כי איזה אינטרס כלכלי יש לNVIDIA לאבד את היתרון התחרותי שלהם מול ATI?

::)

ברור שאני לא מצפה מNVIDIA לקדם את זה.

כשיהיה סטנדרט מוצלח שיהיה נוח לשימוש ע"י מפתחי המשחקים, במוקדם או במאוחר כולם ישתמשו בזה.

פורסם

רגע, אז יהיה סיכוי להריץ את זה על ה-CPU את כל הפיזיקס הזה?

כאילו עד כמה הביצועים שלי ירדו במפרט שלי? יש איזה שהוא אינדקציה לפני שהמשחק שוחרר?

פורסם
  • מחבר

אאל"ט הייתה אפשרות כזו במשחק הקודם, אבל זה היה די בלתי שמיש, כי זה השתמש בכמות עצומה של משאבי מעבד. אני בספק אם יצליחו להריץ את זה כמו שצריך על CPU, פשוט אין מה להשוות ליבה שמיועדת לחישובים גרפיים מהסוג הזה לCPU.

פורסם

HAVOK עובד רק על ה CPU ולכן לא יכול לתת תוצאות כאלה, שאר החברות בשוק קטנות מאוד ולא תמיד מספקות תוצאה מדהימה (למרות שחלקן כן יודעות להשתמש ב OPENCL).

חוץ מזה NVIDIA מספקים תמיכה למפתחים, מספקים ציוד, כוח עבודה שיעזור להתאים את המשחק (למרות שבזמן האחרון NVIDIA עושים חרא עבודה בהתאמה לחומרה ובמיוחד בכל מה שקשור לרזולוציות). חוץ מזה פיזיקס משולב ל UE3 אז אין סיבה לא להשתמש בו :nixweiss:

פורסם

אתם אומרים שיש כבר פיזיקס מובנה?

פורסם

במשחק?? גם בראשון היה פיזיקס בגירסת הPC...

פורסם

דיברתי על בעלי הATI

פורסם

במשחק שזז יפה על מעבד דו ליבתי, אי אפשר לחשב פיזיקס בנוסף על מעבד 4 ליבות מודרני ?

אחד הדברים היפים בתוכנות כמו SPLASH PRO למשל(לא משנה באיזה תוכנות) זה שהם מסוגלות לרתום משאבים מכל המקורות חישוב הזמינים, כולל מעבד ראשי וכרטיסים גראפים.

פורסם

Yahoo Games העניקו למשחק את הציון 6/5

פורסם

ב40$ בסטים - זה נראה כמו קנייה בטוחה... (50$ למי שאין את המשחק הראשון או לגו באטמן בחשבון שלו)

פורסם

עכשיו השאלה היחידה היא למה לקנות אותו ב 50$ אם אתה לקנות את AA ב 10$ ואז את AC ב 40$ :cool2:

לא רואה סיבה לקנות את BF3 או MW3, ניראה לי אני אתמקד השנה במשחקי SP עם SS3:BFE ו BATMAN :smile1:

יש מבצעים גם בחנויות אחרות, זה ההכי טוב שראיתי עד עכשיו

http://www.greenmangaming.com/games/action/batman-arkham-city/

פורסם

זה נכון , אבל המבצע על AA הוא זמני... מי שחכם וזריז ואין לו את AA - זה הזמן לקנות אותו ואת AC....

לי במקרה יש את הAA בגירסת הGOTY , אין לי סיבה לקנות את המשחק שוב :D

פורסם

קניתי עכשיו AA, AC ו SS3 :P יצא 82$, לא רע ל 3 משחקים ש 2 מהם בהזמנה מוקדמת. אני מאוד אוהב את המבצעים החדשים האלה של STEAM, גורם לך להרגיש שהמפתחים מודים לך על זה שקנית את המשחקים הקודמים שלהם :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים