עבור לתוכן

המלצה לחיצוני לגיבוי + אפשרות חיבור לTV

Featured Replies

פורסם

מחפש HD חיצוני בנפח 1T לגיבוי סרטים/סדרות שכוללים תרגום.

יש לי חיבור USB בDVD והוא עובד עם HD אבל לא עם כולם (הבנתי שצריך לפרמט לFAT32)

מצד שני הבנתי שיש HD שכוללים כבר יציאות RCA לטלבזיות וחלקם אפילו HDMI.

1. האם שווה להשקיע בכונן כזה?

2. המצלה לדגם?

3. האם להסתפק ב640GB? (יותר אמינים?)

פורסם

זקוק לביצועים גבוהים מלבד חיבור ה-USB2.0? כלומר האם יש צורך ב-eSATA/USB 3.0?

אין שום סיבה לקנות כיום כונן בנפח שמתחת ל-1TB אלא אם כן ממש אין צורך בנפח גדול ואז אפשר להתפשר על 500GB.

פורסם

אין שום HD שמגיע עם RCA וHDMI... הם כבר לא HD חיציני אלא סטרימרים לכל דבר

1. האיכות תלויה במחיר, אז תשקול לבד

2. תלוי בתקציב

4. אין סיבה לקחת פחות מטרה היום במיוחד עם הצורך העולה תמיד בנפח

פורסם
  • מחבר

עקב חוסר הבנה בנושא חשבתי שכונן גיבוי חיצוני וסטרימר הם די אחידים. בשבוע האחרון הבנתי שמארז חיצוני לכונן השתנה מהפעם האחרונה...

אז עכשיו אני מחפש המלצה לסטרימר נורמאלי שכולל HD בתוכו. כיחידה אחת. האם WD HD כולל את ההרדיסק בתוכו?

והאם סביר להשתמש בסטרימר ככונן גיבוי שגם ישמש מידי פעם לחיבור וצפייה בסרטים בTV?

פורסם

הוא לא כולל... אין סטרימרים שבאים עם קשיח מובנה, צריך להוסיף אותו אליהם

אין מניעה להשתמש בסטרימר בתור כונן גיבוי, הבעיה היא שמחיר לסטרימר שיכול להכיל בתוכו קשיח 3.5 הוא לא בדיוק זול

פורסם
  • מחבר

יש לך גדם לדוגמא? כונן 3.5 או 2.5 בגודל גיגה לפחות...

או לפחות סטרימר שיכול להכיל כונן ואת הכונן אני יקנה בנפרד

פורסם

אין כונן של 1T (לא גיגה) בגודל 2.5 אז לוקחים 3.5

המומלץ היום הוא הסמסונג F3 שעולה בערך 330

לזה תצטרך להוסיף סטרימר (איכותי) כמו Popcorn A-200 שעולה 800

יש לך אבל עוד דרך... לקחת קשיח חיצוני רגיל ולהוסיף לו את WD TV Mini שעולה היום גרושים ויאפשר לך להריץ וידאו נורמלי (שכח מHD) במחיר סביר

פורסם

יש 1TB 2.5, פשוט מאוד לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

המטרה הראשונה היא גיבוי. של 1T לפחות ואני מעדיף 2 כי ההבדל במחיר מצדיק. ולכן נראה לי אני ילך על הסדרה הירוקה. מבחינת מגירת איכסון חשבתי לקנות כבר סטרימר לניצול היכולות. אבל אם אין סטרימר שמכיל בתוכו משהו מובנה או מקום להרדיסק ורובם מצריכים חיבור חיצוני אז על הסטרימר אני יוותר. המחשב מחובר לTV אבל חשבתי שאם כבר הסטרימר הוא אל-חוטי אז הוא ישמש כגיבוי של כול הבית.

ואני חוזר שוב לבקשה. כונן גיבוי ממולץ? מבחינת הכונן והחברה? חיבור USB עם 2.5 או 3.5 עם חיבור לחשמל?

פורסם

איזה נפח? איזה גודל תקן? איזה ממשק? אולי רשמת אבל פתאום זה נהפך ללא ברור.

פורסם
  • מחבר

זאת בדיוק השאלה...

האם לקנות מגרה ולדחוף לתוכה הרדיסק. או לקנות משהו מוכן עם הרדיסק מובנה. או לקנות סטרימר עם מקום להרדיסק ואז אותו לקנות בנפרד...

וזהו... האם יש פה המלצה חד משמעותית לדגם? האם להעדיף כונן 2.5 ואז לא להסתובב עם מתאם חשמלי או 3.5 יותר זול אבל להסחב עם עוד דברים.

כמובן שהמטרה הראשונה היא איכסון

פורסם

מגירה, חיצוני, סטרימר.. בקיצור אין לך מושג מה אתה רוצה. הדבר היחיד שברור הוא שאתה צריך דיסק קשיח לגיבוי כפי שרשמת קודם: "המטרה הראשונה היא גיבוי".

כמובן שזו אפשרות לקנות מזרים מדיה שיש בו מקום להוספת דיסק קשיח אבל אולי יהיה עדיף לך דיסק קשיח חיצוני בשביל ניידות טובה יותר:

אם אין סטרימר שמכיל בתוכו משהו מובנה או מקום להרדיסק ורובם מצריכים חיבור חיצוני אז על הסטרימר אני יוותר.

בטח שיש ויעקב כבר הציג כדוגמא את ה-Popcorn A-200.

אולי ואולי.. אז פשוט תרשום מה אתה רוצה לעשות עם ה-1/2TB הללו. מההתחלה ועד הסוף בבקשה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חברים.

אז. ייעוד עיקרי: גיבוי. חיצוני כמובן. עד היום היו לי מגרות עם הרדיסקים מתחלפים וכונן 250GB של 2.5 בעיקר עבור עבודה. השאר נצרב.

עכשיו אני שוקל לקנות גיבוי סדרות וסרטים מסיבי (2T יספיק לי לכמה זמן נראה לי).

כשהתחלתי לחפש אז הבנתי שכבר אין ממש מגרות היום והכול זה כוננים סגורים. והסטרימרים זה עם חיבור לטלויזיה.

אז מה שאני מחפש זה כונן חיצוני. כלומר המלצה לדגם וזה יש פה הרבה בפורום ותודה.

הסיבה לדיון הנפרד הוא המלצה האם יש סרימר שכולל בתוכו כונן של טרה לפחות או יכול להכיל בקניה של כונן נפרד.

פורסם

בשביל מזרים מדיה תצטרך להתייעץ בפורום אודיו וקולנוע ביתי.

אני לא נתקלתי במזרים מדיה שמכיל בו כונן קשיח, מזרים מדיה מגיע עם אפשרות להתקין בתוכו כונן קשיח או שהוא לא מגיע עם האפשרות הזו ואז פשוט מחברים אליו בצורה חיצונית כונן קשיח בממשק כמו USB.

לגבי המלצה לדגם- האם אתה צריך ממשק נוסף מלבד USB2.0 הבסיסי?

נ.ב. עדיין יש מגירות בשוק.

פורסם
  • מחבר

ממשק.... USB2 נראה לי מספק.

מתאים לכול המחשבים ומתחבר להכול.

האם להעדיף אחד עם הרדיסק מתחלף (מגירה חיצוני) או להישאר עם הבסיסי של אחד קבוע? כי טרה או יותר זה כבר לא משהו מתחלף בתדירות כזאת.

ווואוו.. ואני חשבתי ש100 גיגה היה המון. או 40 כשהייתי יותר צעיר.. והיום זה כבר טרה ומעלה לבסיסיים... (למי יש עוד דיסקטים?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים