עבור לתוכן

עלות עבודה של תיקון מחשב לנובו

Featured Replies

פורסם

נשמע לכם הגיוני שגובים רק על העבודה 480 שקל לפני מע"מ?! :kopfpatsch: עוד לפני שיודעים מה הבעיה בכלל.

פורסם

אני פעם נתתי לבדיקה במעבדות של IBM מחשב לבדיקה בלבד, הוא היה באחריות בארה"ב, אפילו לא באחריות פה ובדקו אותו ללא עלות.

אם אתה מדבר על מעבדה פרטית, אז מאוד מקובל לבצע את הבדיקה ואז אם אתה מתקן להוריד את עלות הבדיקה מעלות התיקון. אבל בכל מקרה לדעתי מדובר בעלות בדיקה גבוהה מאוד. אני יודע שבדרך כלל לוקחים בין 100-250 שקלים.

נסה מקום אחר. מה הבעיה שלך המחשב?

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על מעבדות IBM וזה המחיר שנתנה הנציגה.

אני מבין שצריך לשלם על הבדיקה, אבל ראבק?! מעל 500 שקל עוד לפני עבודה ולפני החלק, ממש לא הגיוני.

המחשב נרכש מארהב והיה באחריות גם בארץ אבל פג התוקף של האחריות, הדגם המדובר הוא SL400.

הבעיה היא לא בעיה של חומרה, הבעיה היא מכנית, הפלסטיק שמחזיק את אחד הצירים של המסך נשבר ובדרכו לצאת מהמקום, הוא מחזיק אבל הוא מתנדנד וכל פעם שאני סוגר את המחשב הוא עושה קליקים ורואם אותו זז.

אתה יכול להמליץ על מעבדות פרטיות כי אני אישית לא מכיר.

פורסם

זה מוזר לי. פעם אחרונה שבדקתי, IBM אמרו שהבדיקה חינם. יבדקו, יקבעו מה הבעיה ויגישו הצעת מחיר לתיקון.

זה היה לפני כשנה, ייתכן שהעניינים השתנו. ייתכן גם שהכיסוי שונה בין מחשב למחשב, אבל אני בספק - כשהמחשב לא באחריות, התנאים היחידים שקובעים הם התנאים של המעבדה עצמה.

פורסם
  • מחבר

כשדיברתי עם המעבדה, אמרו לי שאם אני רוצה לדעת את המחיר העבירו אותי למכירות לוודא את עלות החלק, כשהעבירו אותי למכירות, אמרה לי הנציגה שאני צריך לדבר עם המעבדה ולברר את המקט של החלק ולחזור אליה אבל לפני שאני מופנה לבירור היא אמרה לי שכל פניה לטיפול תעלה 480 שקל לפני מעמ.

אולי כדאי לי להתקשר לוודאות עם נציגה אחרת? והנציגה סתם חירטטה לי כי אמרתי שהמחשב נרכש בחול?

אם המחשב היה עדיין באחריות, התקלה הזאת הייתה מכוסה על ידי האחריות?

יש מעבדות נוספות שעובדותעם מחשבי IBM?

פורסם

אני חושב שאו שאתה לא הבנת את הנציגה או שהיא לא הבינה אותך. כמו שאמרתי לך עד כמה שנאי יודע ב IBM הבדיקה היא בחינם והמחשב שלי לא היה באחריות בארץ. ככה שמבחינתם זה מחשב לא באחריות. בכל מקרה תברר כבר כמה עולה החלק ואיזה חלק צריך להחליף (תבקש לדבר עם טכנאי) ואם יש צורך תשאל כמה יעלה לך לבצע את התיקון. את עלות הבדיקה מפחיתים מהתיקון תמיד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אעשה את זה.

יש מצב שיש למישהו מייל של מנהל טכנאים שם? או אחד הטכנאים? [br]פורסם בתאריך: 02 2010, 23:42:18

אחרי חפירה קצרה מסתבר שזאת בעיה ידועה בסידרה הזאת

http://forums.lenovo.com/t5/SL-Series-ThinkPad-Laptops/Left-hinge-of-my-SL400-laptop-has-broken/td-p/198202

נגיד ואני מביא את החלק הזה, אתם מכירים מעבדת מחשבים אמינה שתדע להתעסק בעניין?

פורסם

למה ישר לקפוץ למנהל של הטכנאים?תתקשר שוב ותבדוק עם הנציגים את כל השאלות שעלו כאן בפורום.

פורסם
  • מחבר

לאו דווקא המנהל, אולי סתם טכנאי כדי לוודאות מחיר הטיפול, שבאמת נשמע לא הגיוני, בכל מקרה יכול להיות שאפנה למעבדה פרטית לטפל לי בעניין וזהו. אחרי שאזמין את החלק בעצמי.

פורסם

לדעתי הייתה אי הבנה. הייתי בודק עוד פעם עם המוקד שירות שלהם.

פורסם
  • מחבר

אנסה שוב, אבל עדיין זה כנראה לא יצא ממש זול, אם הפריט עצמו עולה בסביבות ה120 שקל, אז אצל זה יעלה 200, פלוס עבודה עוד 200... זול זה בטוח לא יצא :'(

ד"א מישהו מכיר את המעבדה הזאת?

http://www.bernard.co.il/category.asp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים