עבור לתוכן

חוסר יכולת להחליף שפת כתיבה ב- WINDOWS 7

Featured Replies

פורסם

WINDOWS 7 ENTERPRISE 32BIT.

לעתים, הצירוף ALT+SHIFT לא מגיב (עכשיו למשל, אני תקוע על השפה העברית)

כרגע, ניתן לפתור את הבעיה באופן זמני ע"י כניסה ל- REGION AND LANGUAGE והחלפת השפה באופן ידני. או ע"י LOGFF/RESTART.

עד שהיא חוזרת חלילה.

מישהו נתקל בזה?

פורסם

מכיר את זה, לא ממש יודע איך לפתור אבל לפעמים כש-ALT+SHIFT לא עובד אז - CTRL + SHIFT עוזר.

פורסם

לפני שבוע התעסקתי עם בעיה דומה.

לך ל Control Panel > Region and Language ותוודא שהכל מוגדר ככה:

טאב ראשון (פורמטס):

Format: Hebrew (Israel)

טאב שני (לוקיישן):

Israel

טאב שלישי (מקלדות ושפות):

לחץ על Change Keyboards ותוודא שיש לך שם מקלדת עברית מותקנת, אם לא - תוסיף

טאב רביעי (אדמיניסטרייטיב):

לחץ על Change system locale ושנה ל Hebrew (Israel)

פורסם
  • מחבר

איזה מקלדת יש לך?

Microsoft Wired Keyboard 500

http://www.microsoft.com/hardware/systembuilders/ProductDetails.aspx?pid=025

התקנתי את התוכנה של המקלדת לפני מס' ימים. התקלה התרחשה עוד לפני התקנת התוכנה.

עכשיו עברתי על ההגדרות. הכל היה מוגדר בדיוק כמו אצלך.

בינתיים, כפתרון זמני. אני שם את האייקון של שינוי השפה ב- Taskbar עד, שאני אצליח לפתור את הבעיה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תבדוק אם תקוע לך מקש (במיוחד אחד ממקשי המולטימדיה).

פורסם
  • מחבר

הכל נראה משוחרר, בדקתי עכשיו. כשזה קורה ואני "תקוע" בעברית או אנגלית. מקש ה- Shift גורם לכתיבה באותיות גדולות באנגלית. שינוי שפה ידני או ריסט, "פותרות" באופן זמני את הבעיה. אני חושב גם שכל הפקודות שבאות בצירוף עם אותו מקש ה- ALT עובדות כרגיל.

פורסם

זה יותר לשם בדיקה מאשר פתרון, אבל:

תבדוק שבשפות הקלט מוגדרות לך עברית ואנגלית כמו שצריך.

לאחר מכן בלשונית Advanced Key Settings תבדוק שמקש הקיצור למעבר בין שפות קלט (ולא בין פריסות מקשים) הוא Left Alt+Shift ושאין התנגשות עם הגדרה אחרת (כמו גם עם הגדרה של תוכנה אחרת שאולי משתמשת בצירוף המקשים הזה לפעולה מסוימת).

אם הכל מוגדר כפי שצריך ואתה לא מוצא שם סיבה ישירה לכך, הייתי מנסה:

1. לשנות את מקשי הקיצור למעבר בין שפות כדי לראות אם זה פותר את הבעיה (אולי באמת מקש תקוע במקלדת או התנגשות עם הגדרות של תוכנה אחרת).

2. להסיר את העברית משפות הקלט > ריסטרט > הוספה מחדש של העברית ומוודא שוב שמקש הקיצור למעבר בין שפות מוגדר כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

בינתיים הסרתי את העברית, עשיתי ריסט והתקנתי שוב. בינתיים, נראה מה קורה.

קצת חפשתי ומצאתי סוג של פתרון אחר. אותו אני אנסה בהמשך. להוסיף את העברית תחת ה- Container של ה- English.

פורסם

הבעיה הזאת קיימת גם אצלי לפעמים ולא רק במחשב אחד, התסמין המשותף הוא חלונות 7. מה שעשיתי כדי לפתור אותה זה הגדרתי ש-CTRL+9 יחליף לאנגלית ו-CTRL+0 יחליף לעברית (אפשר לבחור איזה צירוף שבא לך), ככה שאם ATL+SHIFT לא עובד אז אני משתמש בקיצורים האלה, וככה זה כן מחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים