עבור לתוכן

למומחים : מעט מתח ב USB כשהמחשב כבוי .

Featured Replies

פורסם

נראה לי שדרוש ידע תיאורטי איך בנוי ה PC .

גם דיסק חיצוני וגם עכבר (אינטלימאוס אקספלורר 3) - לדים החיווי פועלות באור חלש. לא לד התנועה בעכבר.

המחשב עצמו - כנראה לוח האם עושה בעיות (תומך DDR2 וDDR3):

באוברקלוק , עם DDR2 ,יש קריסות או BSOD כל 10דקות

שימוש ב DDR3 לא אפשרי , אין אפילו ביוס , רק הודעה לא מובנת בשחור לבן שאף פעם לא ראיתי

בלי אוברקלוק אבל +0.2V לזכרונות (מתח סטוק שלהם) המחשב יציב בסטארקראפט 2 לעומת הקריסות התכופות מאד.

בגלל שהלדים עובדים ב3.3V , אור חלש של לדים מצביע על מתח דומה , וזה דומה למתח של זכרונות ...

אז אוקיי , ה 5V סטנדביי

אבל למה שיהיה מתח בUSB כשהמחשב כבוי ?? אולי זו לא תקלה בלוח אם ?

פורסם

למיטב ידיעתי תמיד יהיה מתח דרך יציאת USB כל עוד המחשב מחובר לספק כח, דוגמה לכך היא שהיה לי כונן קשיח חיצוני ללא ספק שהיה במצב "סטנד ביי" כאשר המחשב סגור והיה מראה לי אור לד על הכונן ז"א שהוא עדיין משתמש בחשמל דרך הUSB.

בנוגע למה שרשמת מעל, עוד לא הבנתי מה התכוונת... רשמת שאין ביוס אך הצלחת להעלות את המתח לזיכרון? וגם מה קשור DDR3 כאשר יש לך לוח אם שבכלל רק תומך DDR2... (לפי מה שרשמת במפרט שלך).

פורסם

זו ההודעה הכי לא מובנת שראיתי בפורום...

מה בדיוק הבעיה? שהאוברקלוק לא יציב?

פורסם
  • מחבר

וואי וואי

הבעיה היא שלדים של אבזרים שמחוברים ל USB פועלים, באור יותר חלש אמנם, כשהמחשב מכובה באופן רגיל.

לוח האם הנכחי תומך בשני סוגי ה DDR - 2 ו 3 .

DDR3 לא עובד ויש הודעה משונה באיתחול ואין בכלל ביוס - אולי מתח ?

DDR2 עובד בסדר כל עוד אני לא ממהיר את המעבד , אבל כן מוסיף מתח לDDR2 לדיפולט שלו .

הכוונה באמור לעיל היא להבהיר שיש בעיה ברקע , עם הלוח (?) , בנוסף על פעילות הלדים המשונה.

פורסם

אתה אומר שהלוח שלך לא מצליח לעבוד עם DDR3.

אבל מופיעה הודעה על המסך? מה כתוב בהודעה?

האם הוצאת את זיכרון ה-DDR2 כשניסית להפעיל אותו עם DDR3?

המחשב לא יציב עם DDR2 בלי תוספת מתח?

איזה לוח יש לך?

איזה ספק יש לך?

פורסם

זה אותו הלוח שרשום לך במפרט? אם כן אז הוא לא תומך DDR3 ונפתרה לך הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים