עבור לתוכן

EDIMAX 6204WG - הלך הכבל חשמל, להחליף את כל הראוטר?

Featured Replies

פורסם

אתמול קיבלתי הודעה שהכבל אטרנט שלי לא מחובר, ניתקתי את הראוטר וראיתי שהוא הבעיה.

נתתי לו לנוח שעה ולאחר מכן הוא לא נדלק יותר, ניסיתי לחבר לו שנאי אחר והוא הצליח להידלק אבל לא להישאר דלוק (כנראה בעיית מתח)

השאלה היא, האם אני יכול לרכוש איפה שהוא את אותו שנאי או שאני צריך להחליף את כל הראוטר.

(משום מה לא ניראה לי שאייבורי ישושו לפרק מארז של הראוטר הזה ולמכור לי רק את הכבל חשמל)

ברור לי שיש חנויות בהן אוכל לרכוש שנאים מכל המינים אבל מנסיון אני יודע שהמכשירים האלה אוהבים את השנאי שמותאם בדיוק להם

פורסם

כל ספק (זה לא שנאי) שמתאים במתח וזרם יעשה את העבודה.

על שנאי ישן כתוב מתח וזרם שלו.

פורסם

גם על המכשיר עצמו כתוב המתח והזרם.

שים לב שצריך זרם לפחות כמו מה שרשום על המכשיר, וגם שים לב היכן הפלוס.

פורסם
  • מחבר

הבאתי ספק זהה לנוכחי, הראוטר נדלק לשניה ונכבה. ניסיתי לחבר את הספק שלי לראוטר אחר שגם משתמש בספק זהה והוא לא הצליח להפעיל אותו בכלל.

גם הספק וגם הראוטר הלכו לעולמם. אין מנוס מלקנות ראוטר חדש...

פורסם

אוקיי, אז בוא נמליץ לך על משהוא, באיזה תשתית אתה מחובר? בזק או הוט? עם חייגן או ללא חייגן?

באיזה מהירות?, כמה מחשבים מחוברים ואלחוטי או חוטי?, האם אתה מעמיס על הנתב בהרבה הורדות מתוכנות שיתוף או גולש ומשחק קצת?

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

אני כרבע מחובר עם בזק עם חייגן, מהירות 5 מגה אבל זה ישודרג ל 12 מאוד בקרוב.

יש את המחשב שאליו מחובר הראוטר ועוד מחשב נייד שיתחבר ב WIFI . (מדובר בדירה דיי גדולה)

הנתב עמוס תמיד :)

לא הייתי רוצה לחרוג מ 400 שקל, כמובן כמה שיותר זול יותר טוב.

פורסם

אז אני יכול להמליץ לך על הנתב TP-LINK TL-WR941ND שיעשה את העבודה על הצד הטוב והמחיר שלו הוא כ-260 ש"ח

או את דגם האליטה TP-LINK TL-WR1043ND שהוא סוס עבודה, ישנה עליו גם סקירה מקיפה באתר:

http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm

שמחירו כ393 ש"ח.

כמובן שאם עד היום חיית עם נתב edimax br-6204wg (גם לי יש אותו כרגע) אתה יכול גם להסתפק ב TP-LINK WR841ND

שזה הדגם הפשוט של החברה, פחות או יותר באותה רמה של מה שיש לך היום, קצת יותר מתקדם עקב תמיכה בתקן N המהיר, וטווח קליטה יותר טוב ויציב.

שהוא עולה בסביבות ה-150 ש"ח.

אני ממליץ על TP-LINK כי פשוט יש המון המון חוות דעת באינטרנט על המוצרים הנ"ל שהם אמינים ועושים את העבודה,

כל מה שהמלצתי פה יעמוד ב12 מגה, חיבור ADSL עם חייגן, ועומס של שיתוף קבצים.

פורסם
  • מחבר

אני מוריד בקצב מסיבי וכמובן שחשוב לי חחיבור יציב ללא נפילות ועד היום באמת שהסתדרתי מעולה עם ה br-6204wg

מה שאני בעצם שואל זה מה אני בעצם ארוויח אם אני מוציא עכשיו 400 שקל במקום 150 שקל

איזה הטבות TP-LINK TL-WR1043ND יתן לי לעומת ה TP-LINK WR841ND?

פורסם

הייתי פשוט ממליץ לך לקנות עוד 6204Wg, אלא אם כן החוויה השלילית של המוות בטרם עת יצרה אצלך משקעים רעים.

בהחלט אחד הנתבים החביבים, המפותחים והיציבים יותר שיצא לי לעבוד איתם. אני אוהב באופן כללי דגמים של אדימקס, אבל ה6204Wg עשה לי קרוב ל0 בעיות, מה שאי-אפשר לומר על הנתבים האחרים של החברה שעברו אצלי.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה שאחרי שינויים ב ADMIN הייתי חייב לכבות אותו מהחשמל כדי שיעבוד שוב הוא באמת שירת אותי נאמנה.

בכל זאת הייתי מעדיף להשתדרג מעט, לפחות לראוטר שתומך ב N.

ברגע שאני אבין מה ראוטרים יקרים יכולים להציע לי לעומת הזולים אוכל לדעת יותר לאיזה כיוון אני הולך.

פורסם

חוץ מזה שאחרי שינויים ב ADMIN הייתי חייב לכבות אותו מהחשמל כדי שיעבוד שוב הוא באמת שירת אותי נאמנה.

זו בעיה ידועה בקושחה, שהדגנרטים מEdimax לא עלו עליה גם אחרי 10 גרסאות. :screwy: בגלל זה אני עדיין על 1.55, שם זה לא קורה. ;D

ברגע שאני אבין מה ראוטרים יקרים יכולים להציע לי לעומת הזולים אוכל לדעת יותר לאיזה כיוון אני הולך.

ראוטרים יקרים יכולים תאורטית להציע איכות שידור/קליטה עדיפים, יציבות גבוהה יותר ועושר רב יותר בהגדרות (או שילוב כלשהו של כל אלה). בפועל, לא תמיד מקבלים תמורה לאגרה. לגבי ראוטרים בתקן N, הייתי שמח להמליץ לך, אם היה לי ניסיון אישי כלשהו, אך משום שאין לי, תצטרך לקבל המלצה ממישהו אחר. ;)

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו?

מתלבט בין TP-LINK TL-WR941ND ל TP-LINK TL-WR1043ND

פורסם

ה-1043 תומך ביציאות של 1G -- ה-941 ביציאות של 100M.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר קצר או קישור להבין מה זה אומר.

פורסם

זה אומר מהירות הרשת החוטית.

דגם אחד תומך ברשת חוטית במהירות 100 מגה לשניה

והדגם השני תומך ברשת חוטית במהירות פי 10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים