עבור לתוכן

איפה אני יכול למצוא מידע על כל האפשרויות קידוד של DiVX 4/5? (ל"ת)

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

בפעם המיליון :

1

2

3

פורסם
  • מחבר

בפעם המיליון :

1

2

3

אני לא מחפש מדריך איך לכווץ..

אולי אתה יכול לעזור לי ולהגיד לי מה עושה כל אפשרות:

תודה מראש.

עריכה: עכשיו הוא מציג ת'תמונה

אז אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה עושה כל אפשרות אני אודה לו מאוד

פורסם

מכיוון שאת DIVX 5 הורדתי בפעם הראשונה רק אתמול בלילה, עוד אין לי מושג ירוק איך משתמשים בזה..

פורסם
  • מחבר

עכשיו יש תמונה, אז אם מישהו "חרש" כבר על הDIVX 5 ויכול להסביר לי

אני מאוד אשמח

פורסם

כבר יצא לי להשתמש בו, וגם אני לא ידעתי מה עושה כל אופצייה חדשה.

[glow=red, 2, 300]אבל[/glow] אני עשיתי משהו מאוד מתוחכם בסגנון ג'ימס 007, וקראתי את ה README שמגיע עם ה CODEC וראו איזה פלא, המשוגעים שכתבו את ה CODEC גם רשמו שם כל אופציה בדיוק מה היא עושה ??? לך תבין אנשים מוזרים ;D

אז אלא אם כן יש לך בעיה מיוחדת עם השפה האנגלית, אני לא רואה טעם לשבת איזה חצי שעה ולתרגם את ה README שיושב כבר אצלך במחשב ומחכה שתפתח אותו...

אם יש לך בעיה עם אנגלית אני מוכן לרשום לך מה עושה כל אופציה כמו שרשום ב README.

פורסם

כבר יצא לי להשתמש בו, וגם אני לא ידעתי מה עושה כל אופצייה חדשה.

[glow=red, 2, 300]אבל[/glow] אני עשיתי משהו מאוד מתוחכם בסגנון ג'ימס 007, וקראתי את ה README שמגיע עם ה CODEC וראו איזה פלא, המשוגעים שכתבו את ה CODEC גם רשמו שם כל אופציה בדיוק מה היא עושה ??? לך תבין אנשים מוזרים ;D

אז אלא אם כן יש לך בעיה מיוחדת עם השפה האנגלית, אני לא רואה טעם לשבת איזה חצי שעה ולתרגם את ה README שיושב כבר אצלך במחשב ומחכה שתפתח אותו...

אם יש לך בעיה עם אנגלית אני מוכן לרשום לך מה עושה כל אופציה כמו שרשום ב README.

כמו שנאמר בתורה RTFM

:lol:

פורסם

ע"פ בקשתך (בהודעה הפרטית) , הנה תאור מקוצר של התכונות החדשות:

Psychovisual modeling - אלגוריתם חדש שמתבסס על מבנה ואופן פעולת העין האנושית ועוזר להקטין עד 20% את גודל הקובץ, ללא איבוד באיכות.

דומה למשל לאופן כיווץ של MP3 שמחסיר תדרים שהאוזן האנושית לא מסוגלת לשמוע כדי לחסוך במקום.

Bi-directional encoding - עוד אופציה לשיפור יחס הדחיסה, כלומר: אותה איכות בפחות מקום.

Global motion compensation - אלגוריתם שמשפר את איכות הסצינות שבהן משתמשים בזום או בפאניג (הזזה של המצלמה)

Quarter pel. DivX Pro - אלגוריתם לזיהוי אובייקטים זזים, כלומר אם למשל יש לך רקע קבוע ומכונית שנוסעת לאורך המסך, אז הוא יזהה את המכונית בתור אובייקט קבוע דבר שמאפשר לו דחיסה טובה יותר.

Performance/Quality - מה אתה מעדיף ? מהירות קידוד או איכות קידוד - די מובן מעצמו...

Data partitioning - מתאים את סדר חבילות המידע לשרידות גבוהה יותר בעת שידור הקובץ בצורת STREAM - רלוונטי לשידור סרטים באינטרנט.

Pre-processing - מעבד את הסרט לפני הקידוד ומסיר ממנו "רעשים" - בעיקר לסרטים ישנים באיכות לא כל כך טובה.

Key Frame & Data Rate Control - אם אתה לא יודע מה זה בצורה טובה, אל תיגע, מסובך מידי להסביר.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

ע"פ בקשתך (בהודעה הפרטית) , הנה תאור מקוצר של התכונות החדשות:

Psychovisual modeling - אלגוריתם חדש שמתבסס על מבנה ואופן פעולת העין האנושית ועוזר להקטין עד 20% את גודל הקובץ, ללא איבוד באיכות.

דומה למשל לאופן כיווץ של MP3 שמחסיר תדרים שהאוזן האנושית לא מסוגלת לשמוע כדי לחסוך במקום.

Bi-directional encoding - עוד אופציה לשיפור יחס הדחיסה, כלומר: אותה איכות בפחות מקום.

Global motion compensation - אלגוריתם שמשפר את איכות הסצינות שבהן משתמשים בזום או בפאניג (הזזה של המצלמה)

Quarter pel. DivX Pro - אלגוריתם לזיהוי אובייקטים זזים, כלומר אם למשל יש לך רקע קבוע ומכונית שנוסעת לאורך המסך, אז הוא יזהה את המכונית בתור אובייקט קבוע דבר שמאפשר לו דחיסה טובה יותר.

Performance/Quality - מה אתה מעדיף ? מהירות קידוד או איכות קידוד - די מובן מעצמו...

Data partitioning - מתאים את סדר חבילות המידע לשרידות גבוהה יותר בעת שידור הקובץ בצורת STREAM - רלוונטי לשידור סרטים באינטרנט.

Pre-processing - מעבד את הסרט לפני הקידוד ומסיר ממנו "רעשים" - בעיקר לסרטים ישנים באיכות לא כל כך טובה.

Key Frame & Data Rate Control - אם אתה לא יודע מה זה בצורה טובה, אל תיגע, מסובך מידי להסביר.

תהנה.

תודה רבה רבה

אני הולך לנסות :)

פורסם

אך אתה מחליט איזה ערך להשים בערך Psychovisual modeling

או בערך Bi-directional encoding

או Global motion compensation

פורסם

preformance - מהירות הקידוד\פחות איכות לסרט

quality - איכות הקידוד\מקודד יותר לאט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים