פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים זה התחיל עם קאזה שהיתה תוכנה בת *ונה שהיתה מורידה דברים בשניותממש שניות והיה שם הכל מהכל!!אחרי כמה זמן טביעות עיניינים בלגן סגרו את הבאסטה ומי שרוצה היום קאזה צריך לשלם ולחיות בארצות הברית ואין שם שום דברעכשיו זה קורה גם לאימיוללעאזעל אין היום שרת אחד נורמלי שאני יכול להתחבר עליו לחפש משהוא ושלא יקפוץ לי 30 קבצים זבל שלא קשורים שבמקרה גם קיבלו את הערך של החיפוש שליויש כאלה שרתים שלא משנה מה אני מחפש זה מוצא לי באבילון 8 ולא משנה מה אני מחפש זה לא מוצא תוצאות אפילו אם אני מחפש SEX או XXXכאליו WAHT THE FUCK? הורסים את כל תוכנות ההורדה הטובות בקרוב לא ישאר כלום רק הורדות ישירות שזה חרא צריך לשבת על זה כל הזמןולשנות איפי במקום לעשות רשימה וזה הוריד לך לבד הכל, ללכת לעבוד לחזור הביתה ולגלות שהכל או כמעט כל מה שהורדת סייםיש למישהוא שרת אימיול נורמלי?
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים לא לימדו אותך לא לדבר על וורז בפורום? בכל מקרה : חיי על ביטורנט בשנים האחרונות.... לא זוכר מתי נגעתי במשהו אחר תנסה, אבל רק תוכן חוקי!
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים מחבר מה זה "וורז"ואין פה בכלל עיניין של חוקיות יש אנשים שיוצרים קבצים ומפרסמים את זה, כמו סרטים שירים משחקים וכו' כדי להתפרסםחוץ מזה אף פעם לא אהבתי ביטרונט איתית רצח ותוכנה מוזרה קטנה כזאת לא נראת בכלל מקצועית כמו קאזה או אימיול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.