פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים איך להגדיר את הדואר ?מה לעשות כאשר התוכנה אומרת שהשרת הוא לא IMAP4 ?אם אפשר לשלוח ולקבל את הדואר בדרך יותר בטוחה לשרת בזק בינלאומי ?
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים שלום AvalonX,לא ניתן להגדיר את שרת הדורש של בזק בינלאומי כ IMAP4,אלא רק כ POP3.שרת דואר נכנס mail.bezeqint.net - פורט 110שרת דואר יוצא out.bezeqint.net - פורט 25שרת דואר יוצא דורש אימותהמשך גלישה מהנהלוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים מחבר איפה מגדירים לתוכנה לעבוד בPOP3 כי אני לא מוצא בשום מקום אפשרות כזאת?שאלה ממוקדת לנציג בזק בינלאומי למה אין באתר בזק בינלאומי מדריך מעודכן לתוכנה ?
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים מדריך כיצד להגדיר את תיבת הדואר עם ספק הדואר בזק בינלאומי:http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020302מכאן תוכל לבחור את התוכנה איתה אתה מעוניין לעבוד.המשך גלישה מהנהלוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים אין IMAP בחינם כמו בנטוויז'ן? פשוט תיצור חדש ותגדיר אותו לPOP3. זה ממש רחוק מלהיות מסובך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.