עבור לתוכן

סקירה מוקדמת של Sandy Bridge דגם Core i5 2400

Featured Replies

פורסם

מה שמעצבן זה התושבת :kopfpatsch:

אחלה תוצאות !

אני חושב שעם תוצאות כאלה זה יפגע עוד יותר במכירות של מעבד 6 ליבות , כאשר מעבד 4 ליבות מתקרב מאוד לתוצאות שלו.

עם מכפלה של SPD X31 ומהירות בסיס של 100mhz לבאס - יש אפשרות אדירה לאוברקלוק..

פורסם

עם מכפלה של SPD X31 ומהירות בסיס של 100mhz לבאס - יש אפשרות אדירה לאוברקלוק..

אם לא שמת לב BCLK נעול - החדשות ה "טובות" של אינטל.

פורסם

חיפוש קצר ברשת מלמד שהאתר היחיד עם הסקירה המוקדמת הזאת הוא אנאנדטק. יפה להם.

צריך קשרים מצויינים עם אינטל כדי להיות היחיד והראשון שמקבל דגימות ממוצרים עתידיים של אינטל.

מי שרוצה להיות מעודכן על אינטל שיבקר שם.

מאידך, מי שרוצה להיות מעודכן על חומרה אחרת, או להשוות חומרה אחרת לאינטל, נראה לי שאנאנד הוא לא המקום.

את המידע הבדוק יותר, המקיף יותר, המקצועי יותר, היחצ"ני פחות צריך למצוא במקומות אחרים ברשת.

פורסם

אם לא שמת לב BCLK נעול - החדשות ה "טובות" של אינטל.

הבעיה תיעלם בכלום זמן

פורסם

וואי זה תוצאות מדהימות! מעבד שיחסית יהיה מיינסטרים-נמוך בקטגוריית מחיר מתחרה במעבד אקסטרים של היום...

פורסם

תוצאות די מדהימות הייתי אומר, בעיקר לאור העובדה שאינטל כמעט ולא סיפקו מידע על שיפורים הארכיטקטוריים שנעשו במעבד - לאור התוצאות נראה שהם עשו לא מעט.

מאוד מעניין, לא זכורה לי התנהגות כזאת של אינטל בעבר, כנראה שהם פשוט לא מרגישים לחץ.

פורסם

אין איזה מתאם ממעבד 1155 ללוח אם 1156 ?

פורסם

תתלוש פין עם פינצטה, גם פטיש יעבוד :bash: :bash: :bash:

פורסם

הם פרסמו גם מפת דרכים למעבדים ניידים.

http://www.anandtech.com/show/3876/intels-core-2011-mobile-roadmap-revealed-sandy-bridge-part-ii

מרשים בהחלט.

ומדובר בשני ליבות גרפיות (12 יחידות עיבוד) שיכולות להאיץ עד 1350mhz בדגמים החזקים. (לעומת ליבה אחת, 6 יחידות עיבוד כמו במבחן ביצועים).

משמע, ביצועים כמעט כפולים מהרדאון 5470 והגיפורס 320. שזה הרבה יותר ממרשים.

אינטל נכנסו לNVIDIA וAMD טוב טוב לכיס.

פורסם

הבעיה תיעלם בכלום זמן

איך?

פורסם

יישמע קצת פאנבויסטי\מוזר אבל אינטל והחברות הסובבות אותה לא יכולות לתת לדבר כזה לקרות למשך זמן ארוך. לא יעבור הרבה זמן ויצאו טוויקים של לוחות אם, ערכות שבבים חדשות ומספיק דברים ש"יתקנו" את המצב

פורסם

כמו שתיקנו כשנעלו את המכפלה של המעבד?

פורסם

אני לא רואה איך נעילה של המכפלה בהסטוריה חסמה מאנשים להביא את המעבד מ2-2.2GHZ ל3.6GHZ, שוב, כי הייתה דרך לעקוף את העניין.

עם הזמן העסק רק התשכלל ונעשה למה שאנחנו מכירים היום

פורסם

לא הבנתי דבר אחד: האם יהיה ניתן לשלב את כוחו של המעבד הגרפי המובנה יחד עם כוחו של כרטיס מסך של ATI\NVIDIA ?

מעניין מה יהיו המחירים הראשונים של זה בארץ...אני אומר 2000 שקל ל-I5 החדש :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים