פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים אחי הקטן בן 10 אסף שקל לשקל לקנות מתנה לאחותי ליום הולדת.. הוא החליט לקנות לה כרטיס זיכרון לפלאפון..הלך לאייבורי לבד, אמר להם את הדגם של הפלאפון, קנה את הכרטיס וכשחזר גילה שהכרטיס לא מתאים לפלאפון..כשחזר אליהם (אם הקבלה כמובן), אייבורי טענו שבגלל שזה נפתח אין אפשרות להחליף\לקבל זיכוי\לקבל כסף, וכשהוא אמר להם שהם אמרו לו שזה הכרטיס המתאים, הם אמרו שבכלל אין להם עוד שום כרטיסים לפלאפון וזה היה האחרון.... מכך אני מסיק די בקלות שייתכן שפשוט דחפו לו את הכרטיס שהיה להם...בכל מקרה למרות שמדובר בסכום מגוחך (30 שקל), זה לא הכסף, אלא העיקרון.......כל הכבוד אייבורי! תמשיכו ככה!
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים לא מפתיע בכלל.גם אני קניתי משם פעם אחת, ופשוט דחפו לי מוצר.המוצר הוא דווקא מה שרציתי, אבל איך שהכל התנהל שם היה פשוט רע.
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מחבר כדרך אגב אין סיכוי שאני הולך לוותר להם על זה. כל כך התעצבנתי כשאח שלי סיפר לי את זה. יום ראשון אני הולך לשם איתו. ואז נעדכן
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים משהו כאן לא מסתדר.שני הכרטיסי זכרון שיש לפלאפון זה MICRO SD (נוקיה, סמסונג ועוד) וה-MS M2 (סוני אריקסון)את שניהם יש לאייבורי בשפע, בכל רגע נתון, האחרון? לא הגיוני.ובהנחה שהסיפור שלך מדוייקת ונכון, אני מסכים שהם רמאים.אבל לדעתי, יש כאן שגיאה איפשהו.
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מחבר הכרטיס שנראה לי צריך זה המיקרו (פשוט כי אני לא מכיר את השני וזה פלאפון יחסית ישן), והטעות שלהם אם לדייק הייתה שהם הביאולו כרטיס של חברת kingston במקום של sandisk. יש לציין שהוא הביא להם דף מודפס אם תמונה ומספר קטלוגי והכל, ככה שאין כמעט סיכוי שזה טעות של תום לב...
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים אין שמץ של הבדל בין כרטיסים של kingston ו samsungכל אחד מהם מייצר כרטיס micro SD וכרטיס M2 וכרטיסים אחרים. מה שמשנה זה הסוג של הכרטיס
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים על איזה טלפון מדובר? מהו הכרטיס שהובא? תמונה\פרטים יעזרו לברר את המקרה.לפי הנתונים שהבאת אני מניח שהכרטיס המדובר הוא זה:http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7783בתור אחד שיש לו N93I, טלפון דיי ישן (2007), בזמנו נהוג היה להשתמש מMINI SD, כנראה מה שהטלפון של אח שלך היה צריך (קניתי כל אחד בחו"ל ב30 ש"ח ל2GB)האם זהו המקרה?
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים אל תפחד לתבוע, זאת רשלנות שלהם והם צריכים לפצות את אח שלך.ואל תחשוב שהפיצוי יהיה 30 ₪ נוספים, זה יכול להיות הרבה יותר, ככה זה בד"כ אחרי שתובעים.אולי לפנות ל"איך שקוראים לזה" תלונות לצרכנות, אבל בזה אני לא מבין.
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים אל תפחד לתבוע, זאת רשלנות שלהם והם צריכים לפצות את אח שלך.ואל תחשוב שהפיצוי יהיה 30 ₪ נוספים, זה יכול להיות הרבה יותר, ככה זה בד"כ אחרי שתובעים.אולי לפנות ל"איך שקוראים לזה" תלונות לצרכנות, אבל בזה אני לא מבין.מועצה לצרכנותhttp://www.consumers.org.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.