עבור לתוכן

שאלה CS:S והמלצה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה מראש

הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום

דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך?

דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון)

המפרט שלי הוא pntium E2180 2.00GHz 1.00GHz

זיכרון RAM 2.00GB

אגב למה המעבד הוא גם 2 ג'יגה וגם ג'יגה 1 זה ביחד 3? או שהכוונה אחרת?

סליחה על ריבוי השאלות אני חדש בתחום...

דבר רביעי: האם כרטיס מסך עם חיבור של PCI-E 2.0 יכול להיכנס ללוח אם עם חיבור של PCI-E 1.? ואם כן האם זה ישפיע בצורה ניכרת על הביצועים?

פורסם

דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון)

בכל אופן אם אתה משדרג למשהו טוב עדיף להחליף את המעבד בייחד עם הכרטיס מסך ןלהוסיף זיכרון, רוב הכרטיסי מסך היום לוקחים מהזכרון של המחשב ברגע של מאמץ. ובכלל לי יש NVIDIA ןתמיד היה לי ולמען האמת אני מרוצה מהכרטיס מסך הזה ואף פעם לא היה לי בעיה איתו .

פורסם

ולידע כללי

מנסיון, בCS:S המעבד מאוד חשוב בשביל לקבל הרבה FPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים