עבור לתוכן

איזה כונן של 2tb הוא הכי אמין??

Featured Replies

פורסם

^^^^^

נכון. כל מקרה לגופו.

כל האמור לעיל לא מבטיח שרידות מעבר לאחריות שנותנים - 3 שנים - וגם זה לא תמיד.

כשנחיה 200 שנה, אפשר לצפות שדיסקים יחזיקו 40 שנה,

בינתיים זה מה יש.

:xyxthumbs:

• תגובות 43
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DOA לא קשור לאורך החיים של דיסק קשיח

בדרך כלל אם הוא תקין בהתקנה הראשונית סביר להניח שישרוד

הרוב שורדים הרבה מאוד שנים

פורסם

סיכום עד כאן :

תנו יצרן / משווק שיבטיח שהדיסק הקשיח יעבוד 10 שנים ,

כבר לא מדבר 40 שנה , ותם הדיון.

" רוב " זה מונח די נזיל, אם תשאלו כל אלה ( שמא נאמר רובנו )

שנשארו בשלב זה או אחר עם משקולת או מעצור לדלת ממה שפעם

היה דיסק קשיח.

:xyxthumbs:

פורסם

מרצדס ו-BMW נותנים אחריות שנתיים

גם הם לא מתחייבים שהמוצר שלהם יעבוד יותר משנתיים

פורסם
  • מחבר

יש הבדל גדול בין האמינות של הדיסק הזה "HD203WI" לבין זה"Seagate ST32000542AS Barracuda LP 3.5" 2000GB SATA2 32"??

(הכונן קשיח "HD203WI" שווה את הכסף מבחינת אמינות, פשוט הסייגט עולה 80X6 שקל פחות..)

פורסם

סיגייט לא חברה אמינה, מומלץ להתרחק.

פורסם
  • מחבר

איך הדגם של סייגט שציינתי(מישהו יודע אם היה למישהו איתו בעיות)??

(חשוב לי חוות דעת מכמה שיותר אנשים כי יש בנייהם הפרש גדול..)

פורסם

אחרי תקרית 7200.11 של סיגייט לא מעט אנשים (ואני בינהם) מתרחק מהקשיחים שלהם גם למרות שהקשיחים החדשים נחשבים לטובים

פורסם
  • מחבר

1.מי מחשיב אותם(יש איזה ביקורות טובות על ה- Seagate ST32000542AS Barracuda LP 3.5" 2000GB SATA2 32) לטובים??

2.אתם הייתם משקיעים את ה- 80 שקל כפול 5??

3.האם 5 כוננים קשיחים כאלה"HD203WI" במערך רייד 5 על FREENAS יתנו לי גם קריאה וגם כתיבה מעל 125MBps(המפרט של השרת מספיק חזק)??

פורסם

אתה יודע, לשאול אותה שאלה 20 פעם בת'ראדים שונים לא תעזור לך הרבה... התשובות שלנו לא ישתנו כל שניה

24251516.png

2. האם הייתי? כן... 400 ש"ח זה כסף קטן יחסית להשקעה הגדולה גם ככה בכוננים בכמות כוננים האלו. ויותר מזה, זה לא האם הייתי זה מתי אני משקיע.... הRAID שלי גם ככה מנוצל כמעט עד הסוף, אני מגדיל בקרוב את הנפח בלפחות עוד 4 קשיחי 2 טרה של סמסונג

3. אמורים לתת... אבל אף אחד לא יכול להגיד לך בדיוק מה המהירות. ושוב אתה עדיין לא תנצל את הרשת שלך עד הסוף.... לא יקרה! לא משנה כמה אתה חושש מזה, אתה וגם 5 מחשבים נוספים לא תגיעו באמת למצב של שימוש בו זמני של 125 מגה לשניה

פורסם

אחרי תקרית 7200.11 של סיגייט לא מעט אנשים (ואני בינהם) מתרחק מהקשיחים שלהם גם למרות שהקשיחים החדשים נחשבים לטובים

תקרית 7200.11 היתה בקושחה לא אמינה, דבר שתוקן ואין שום סיבה לחשוב שבעיה כזו תחזור דווקא אצל סיגייט. סיגייט היא יצרנית ותיקה וידועה

של כוננים קשיחים כך שאין שום שיבה לחשוש מתקלות עתידיות לא ידועות (מעבר לחשש הרגיל בכל סדרה חדשה של כל יצרן). עד כאן הצד הטכני.

בצד המעשי - אני מתרחק מסיגייט כמו מאש לא בגלל עצם התקלה (שיכולה לקרות לכל חברה, למרות שזו היתה תקלה גדולה יחסית) אלא בגלל

הטיפול של החברה. בחצי השנה הראשונה סיגייט התעלמה מדיווחים על הבעיה בפורומים שלה ואף מחקה הודעות ומשתמשים שטענו לבעיה כוללת.

גם כשהבעיה התפוצצה לקח לה כמה ימים להודות שהיא קיימת, וגם אז הוציאה עדכון קושחה כושל שהרס לא מעט כוננים (לא לשכוח שהיה לה חצי

שנה לבדוק את הבעיה ולהכין עדכון קושחה נורמלי). אני לא רוצה לקנות מוצר ולהיתקל בהתנהלות כזו של חברה ברגע שיש בעיות.

פורסם
  • מחבר

החלטי לא ללכת על סייגט..

1.אני פוחד שאפילו במערך רייד 5 של 5 כוננים(בסוף אני הולך על 5 ולא 6 כוננים) גם המהירות קריאה וגם מהירות הכתיבה יהיו פחות מ- 125MBps כתבו לי כבר שלא(אבל קראתי ביקורות עליו וצויין שם שמבחינת ביצועים הוא על הפנים)אפשר עוד חוות דעת(כדי להרגיש בטוח על מה שאני יבחר בסוף..)??

2.איך הכוננן הזה "WD20EARS" לא מצאתי עליו ביקורות(אפילו ביוטיוב לא מזכירים אותו אלה רק את הגרסה הזו "WD20EADS") האם הוא אמין(זה ממש חשוב לי אם היא מוטלת בספק אני לא יקח אות)??

פורסם

בשביל מה אתה ממספר פסקאות/נושאים בכל תגובה שלך? החבר'ה כאן לא מפגרים :)

לנושא- אי אפשר למדוד אמינות בצורה אמינה, לכן אנחנו פונים למדידות הכי קטנות שאפשר למצוא כמו דירוג ב-newegg. יעקב הביא לך תמונה שמייצגת את הדירוגים של שני כוננים אבל אתה יכול לבדוק בעצמך ולראות שהכונן של סמסונג עדיף באוברול על כל כונן 2TB אחר שקיים בשוק. מלבד זאת כל כונן יכול למות בכל יום אז תמיד תשמור גיבוי של המידע ואז לא תצטרך לדאוג לגבי אמינות של כל כונן וכונן.

פורסם

תקלות זהות למה שקרה לי

קיבלתי כונן מתאריך יצור פברואר 2010 הכונן זוהה בביוס אבל היה מת

החליפו לי לחדש וקבלתי תאריך יצור יולי 2010 עובד פיקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים