עבור לתוכן

Dell N3010 החלטה סופית ?

Featured Replies

פורסם

טוב חברה

אחרי הפוסט האחרון שלי החלטתי ללכת לחנות ולבדוק את גדלי המסכים ונראה לי מסך של 13.3" מספיק ונוח .

נראה לי שאני הולכת על ה N3010 עם המפרט הזה :

מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 450m 2.4GHz Max Turbo Frequency 2.66GHz

מסך רחב 13.3 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק )

כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470

דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM

זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel

משקל משקל התחלתי 1.98 קג

אחריות שלוש שנים

מערכת הפעלה Microsoft® Windows® 7 Home Premium 64BIT

מישהו חושב שלא כדאי לי ללכת על המחשב הזה ? זה הזמן להגיד :P

וגם האם כדאי לי לקנות מ notebookclub או שעדיפ מאופס דיפו עם מפרט די דומה אבל מעבד 430Mb 2.26GHZ ובלי אפשרות לבחור צבע אבל עם צורב DVD ?

תודה מראש

• תגובות 42
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני קונה את המחשב הזה חודש הבא...

יש לי שאלה...עד כמה את צריכה כרטיס מסך חיצוני? את משחקת?

דבר נוסף המחשב הזה לא מגיע עם צורב דיוידי בשום קונפיגורציה..אלה רק עם צורב חיצוני.

בקשר לאופיס ניראה לי המחיר שהם דורשים גבוה מידיי.

גם באופיס וגם בקלאב אותה אחריות.

פורסם
  • מחבר

אני קונה את המחשב הזה חודש הבא...

יש לי שאלה...עד כמה את צריכה כרטיס מסך חיצוני? את משחקת?

דבר נוסף המחשב הזה לא מגיע עם צורב דיוידי בשום קונפיגורציה..אלה רק עם צורב חיצוני.

בקשר לאופיס ניראה לי המחיר שהם דורשים גבוה מידיי.

גם באופיס וגם בקלאב אותה אחריות.

תאמת אני לא משחקת אבל זה הכרטיס שמוצע עם המחשב ברוב המקומות ..אם יש את אותו מפרט בדיוק עם כרטיס אחר אשמח לראות

המחיר דומה בשני המקומות . 5000 שח

אני לא ממש צריכה צורב דרך אגב

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15659 הוא יותר זול פה . האם האתר הזה אמין ? יש משו שונה במפרט שפספסתי ?

פורסם

בדיוק קניתי לפני כמה ימים מnotebookclub את הגרסה ללא הכרטיס מסך הנוסף, בינתיים נראה אחלה מחשב.

320GB זה בסדר גמור, זה סה"כ נייד ללימודים וכאלה אני משער? (אלא אם כן הוא מחליף את המחשב שלך בבית, ואם כן, עדיף מסך 15.6 לדעתי)

פורסם
  • מחבר

שאלה : חוץ ממשחקים , בשביל מה טוב כרטיס מסך חיצוני ?

פורסם

עריכת וידאו,עריכה גרפית.

מה שכן,אין צורך בכונן גדול יותר מ320GB ואפילו זה יותר מידי.

הכי טוב לרכוש בנוסף לנייד כונן גיבוי 2.5" בכ300שח,יותר פרקטי.

פורסם
  • מחבר

עריכת וידאו,עריכה גרפית.

מה שכן,אין צורך בכונן גדול יותר מ320GB ואפילו זה יותר מידי.

הכי טוב לרכוש בנוסף לנייד כונן גיבוי 2.5" בכ300שח,יותר פרקטי.

שכנעתם אותי . אני הולכת על המחשב הזה בלי כרטיס המסך החיצוני . :)

יש התנגדות ? :P

פורסם

אני איתו כבר כמה חודשים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (אני עם המפרט החזק יותר) אולי הוא גומר סוללה קצת מהר מידי לטעמי אבל עדין אני רוב הזמן עם חשמל אז פחות קריטי לי

ממליץ בחום בקיצור

אם יש שאלות ספציפיות אני מקווה שאני יוכל לענות מחר

פורסם

היי,

גם אני מתעניין במחשב הזה.

מס' שאלות ברשותכם:

L4ma11: איזה דגם היה עם צורב DVD? כי אני לא ראיתי את הסדרה הזאת עם צורב כלשהו. (שזה די חשוב לי האמת)

Born To Be Dead: תגדיר יותר מהר? האם יש הבדל משמעותי? כמה זמן (מקסימום) שאתה מסוגל להחזיק ללא סוללה?

אני גם לא מתכוון לשחק במחשב הזה (אחרי הכל, 13.3" זה בעיקר לנוחות של משקל), ואני מתעסק בפוטושופ..

האם לא כדאי שיהיה? או שמיותר? (בהתחשבות עם זלילות הסוללה?)

יש לו גיגה זיכרון משל עצמו, במידה ואני לא מאמץ אותו.. (גולש באינטרנט לצרוך הדוגמה) הוא גם יזלול באותה כמות?

אגב, ראיתי את המחשב הנ"ל באתר www.zolprice.co.il במחיר זול יותר מאשר notebookclub. מישהו רכש משם? או מכיר את המקום?

פורסם
  • מחבר

היי,

גם אני מתעניין במחשב הזה.

מס' שאלות ברשותכם:

L4ma11: איזה דגם היה עם צורב DVD? כי אני לא ראיתי את הסדרה הזאת עם צורב כלשהו. (שזה די חשוב לי האמת)

באופס דיפו הוא מוצע עם DVDצורב חיצוני לפי מה שהבנתי .

פורסם

השאלה כעת מה כדאי בנושא הכרטיס מסך, כי גם אני באותה דילמה.

"האם לא כדאי שיהיה? או שמיותר? (בהתחשבות עם זלילות הסוללה?)

יש לו גיגה זיכרון משל עצמו, במידה ואני לא מאמץ אותו.. (גולש באינטרנט לצרוך הדוגמה) הוא גם יזלול באותה כמות?

אגב, ראיתי את המחשב הנ"ל באתר www.zolprice.co.il במחיר זול יותר מאשר notebookclub. מישהו רכש משם? או מכיר את המקום?"

אולי גם ניתן להגדיר דרך הווינדוס בעת הצורך שהכרטיס יתפקד ב"ביצועים נמוך" כשגולשים.. וכשצריך להעביר את זה ל"ביצועים גבוהים"..

נשמח לעזרה/דעות...

פורסם

Born To Be Dead: תגדיר יותר מהר? האם יש הבדל משמעותי? כמה זמן (מקסימום) שאתה מסוגל להחזיק ללא סוללה?

אני גם לא מתכוון לשחק במחשב הזה (אחרי הכל, 13.3" זה בעיקר לנוחות של משקל), ואני מתעסק בפוטושופ..

האם לא כדאי שיהיה? או שמיותר? (בהתחשבות עם זלילות הסוללה?)

אגב, ראיתי את המחשב הנ"ל באתר www.zolprice.co.il במחיר זול יותר מאשר notebookclub. מישהו רכש משם? או מכיר את המקום?

האמת שאין לי מושג, מכיוון שרוב הזמן אני עובד על חשמל אף פעם לא באמת שמתי לב כמה זמן לוקח לסוללה להגמר, מה שכן באמת יש הבדלים ב"תוכנית" כאשר הוא מחובר לחשמל וכאשר הוא לא בסופו של דבר אני מניח של תוכנית חסכונית עם רק אינטנרט הוא יעבוד משהו כמו 4 אולי 5 שעות אבל אני לא באמת יודע אני רק מעריך. לשחק במחשב דווקא יצא לי איתו וחוץ מהקטע הברור שצריך עכבר זה היה דווקא סבבה לגמרי.

פוטושופ קצת קשה בגלל גודל המסך אבל אישית הייתי חייב להעדיף גודל על נוחות ולכן הלכתי איתו, עוד סיבה שבחרתי את הדגם הזה היא שאני מאוד מרוצה מהמסך שלו והוא מאוד טוב לי לפוטושופ, בניגוד לאמירות השונות על עבודה בחוץ עם מסך מבריק עוד לא נתקלתי ביותר מידי פעמים שזה ממש הפריע לי לעבוד, אני מבין על מה מדברים אבל במחשבים אחרים זה פשוט משמעותי יותר

פורסם

יש מישהו שעם הכרטיס מסך החזק (ATI) שיכול להעיד כמה שעות המחשב מחזיק על סוללה? (כאשר המחשב עובד בגלישה/אופיס בלבד)

ויש מישהו שעם הכרטיס הרגיל (Onboard Intel HD) יכול להעיד כמה שעות המחשב שורד על הסוללה?

מעניין מה ההבדל מביניהם מבחינת חיסכון סוללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים