פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים שלום כמו שאמרתי בנושא הקודם אני ממש חדש בתחום של לינוקס..התקנתי פדורה 1 ..ויש לי כרטיס רשת אלחוטי בUSB...הכרטיס הוא של EDIMAXדגם EW-7711UMN יש לי את הדרייבר ללינוקסאבל אני לא יודע איך מפעילים אותו
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מחבר קראתי...אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות שם...הבנתי שאני צריך להכנס לקובץ של ה MAKEFILE אבל אני לא מבין מה אני צריך לעשות יותר מזה ..איך אני גורם לו להפעלה ומה בדיוק צריך לרשום
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים אתה לא צריך להיכנס לשום קובץ.בכל תוכנה שאתה מוריד ללינוקס יש סקריפט שבודק dependencies ואח"כ מקמפל את הקוד לפי שלבי build מסויימים.תעקוב אחרי ההוראות בקובץ ותצליח.
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה...אני לא יודע מזה הסטירפס שאתה מדבר עליו...אם אפשר לדעת איפה זה נמצא ומזה אומר
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים התקנת מערכת ישנה שלא נתמכת יותרלינוקס היא לא וינדוס. לא ניתן להשתמש אם מערכת לא מעודכנת בלינוקס כי אתה תיתקע כל הזמן בדרייברים ותוכנות שחסרים לךתמצא מערכת לינוקס מעודכנת ל 2010 אם דסקטופ קל שמתאים למחשב שלך
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מחבר הבעיה שאני לא מוצא משהו שמתאים למחשב חלש כמו זה...C600MHZ 128 זיכרון פנימיA21E IBM THINKPAD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.