פורסם 2011 בינואר 214 שנים נראה טוב מאוד, משום מה, החיבור הימני של המיכל (זה שהולך אל כניסת המשאבה), בעל זווית לא הכי "בריאה", לא היה עדיף לשים זווית של 90 ולפתור את העניין? לגבי ההתקנה עצמה, ח"ח.
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר התמונות גורמות לזה להיראות כאילו יש שם "Kinking" בזמן שאין, התאמת מתאם 45 מעלות לשם לא הכי הסתדרה לי עם הזווית לכן אני צריך Single Rotary בשבילו שזה יהיה רק כשאני יזמין גם את הפקקים החדשים גם כן.
פורסם 2011 בינואר 314 שנים http://www.guru3d.com/news/guru3d-rig-of-the-month--december-2010/שווה לנסות. מה רע לך ספק 850W של OCZ
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מחבר הגיע הזמן לקצת עידכנוים לא? בכל מקרה הגיע אליי סוף סוף הבלוק החדש של Ek בגרסת הNickel/Acetal כאשר עד עכשיו היה לי נחושת מלאה שלא כל כך תאם את המערכת. תמונת הלפני: צביעה ראשונית: ולאחר עוד שכבה: אבל לא נרצה להזניח גם את גשר הSLI: צפו לעדכון מחר עם כל החלקים מורכבים
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים מחבר טוב למרות שיש לי בעיה עם המחבר הפארללי מEk (כנראה יש שם פאק ייצור) פשוט צבעתי גם את המחבר הסיריאלי "הישן" שלי לעת עתה והשתמשתי בו, הנה כמה תמונות של איך זה נראה עכשיו:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.