עבור לתוכן

יומן בניה - Project Sanitarium

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הגעתי למבוי סתום ככל הנראה למשך שבוע אם אני אזמין את הEk Supreme עכשיו מחו"ל, ראיתי שיש מישהו שמוכר את הApogee GTZ אז חשבתי לקנות אותו בזריזות כדי לסיים ויהיה לי אותו למשך החודש הקרוב ובחודש הבא כבר להזמין את הEk... כרגע אני פשוט לא יודע מה לעשות...

• תגובות 137
  • צפיות 48.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכון:

יכול להיות שהצלחתי לתקן את הבעיה! אעדכן בקרוב... :xyxthumbs:

פורסם

עדכון:

יכול להיות שהצלחתי לתקן את הבעיה! אעדכן בקרוב... :xyxthumbs:

ואללה תבעיה עם הבלוק שנזל לך !?

תעדכן

פורסם
  • מחבר

אכן כן, פירקתי והרכבתי לפחות עשרה פעמים ב24 שעות האחרונות עד שהצלחתי ליישר אותו לחלוטין עם פטיש.

כרגע כבר שעתיים ללא נזילה, בדר"כ אני עושה בדיקת נזילות של 12 שעות בלבד אך בפעם אני ירחיב את זה ל24 שעות כדי לוודא במאה אחוז.

פורסם

אכן כן, פירקתי והרכבתי לפחות עשרה פעמים ב24 שעות האחרונות עד שהצלחתי ליישר אותו לחלוטין עם פטיש.

כרגע כבר שעתיים ללא נזילה, בדר"כ אני עושה בדיקת נזילות של 12 שעות בלבד אך בפעם אני ירחיב את זה ל24 שעות כדי לוודא במאה אחוז.

סחטיין עלייך שמח שהצלחתה !

מה קורה עם חיתוך החלון שלך ?

פורסם
  • מחבר

הם כבר סיימו שבוע שעבר, התמקדתי כל כך בלסיים את ההרכבה שלא היה לי זמן ללכת לאסוף... מחר אני יבצע איסוף וילך לקנות פרספקס.

אתה יודע איפה אפשר למצוא גומי לחלון? ראיתי בזיגזג אבל הם אמרו זה לוקח קצת זמן עד שמגיע...

פורסם

ראיתי בace כזה גומי לחלון עם חריץ שאפשר להלביש על הפח של החלון....במחלקת רכב תחפש...

פורסם

ראיתי בace כזה גומי לחלון עם חריץ שאפשר להלביש על הפח של החלון....במחלקת רכב תחפש...

לא אייס ולא נעליים !!

לך לכול זגג רכב ובקש תשאריות שיש לו

יש מצב שאפילו תקבל בחינם.!

רק שתדע אתה צריך גומי U עם תמצא צר זה יראה יפה יותר ...

אבל למה לך גומי לדעתי זה סתם כיעור

תרכיב את הפרספקס בלי גומיה רק תבדוק שהחיתוך לא פגע בצבע ...

כך מכחול עם צבע שחור ותעבור על השפה הפנימית של החיתוך כדי שלא יחליד לך .

רק תנסה למצוא צבע תואם לצבע המארז שיראה מקורי ..

ודירבאאלק שלא תקדח חור בגודל הניט בחלון אתה חייב חור יותר גדול במידה ואתה תשים

ניטים "מסמרות עיוורות " בחלון שלך ... שלא תפוץ את החלון הניט מתרחב ורצוי שיהיה לו חופש כי גם ככה אתה שם מאחוריו שייבה

אתה גם תמיד יכול לקחת בורג יפה ולשייף לו את הראש ...שיהיה שטוח

עד כמה שאתה צריך מבחינת העובי של הראש ולעשות לה פאזה יפה מסביב

ובסוף לשים שייבה ואום ..

לדעתי יראה יפה יותר ללא גומי

פורסם

יפה מאוד. השקעה רבה גם מעשית וגם כספית.

הערה \ הצעה קטנה לגבי הגרילים לראדיאטור (אלה שהתייאשת מהם ושמת גרילים 'פשוטים')-

יש לך ידיים טובות, עבודה קטנה עם דרמל ואתה מתאים את הגרילים בדיוק אחד לשני ע"י חיתוך של בטן קטנה בעיגול של אחד הגרילים, ככה שיתאימו כמו פאזל. אם זה לא הסבר מספיק מובן, אני אעלה שרטוט.

פורסם

ממליץ לך להשתמש בברגי אלן יצא יפה לדעתי.

לדעתי אל תשים גומי סתאם יכער..

שקד

פורסם

ממליץ לך להשתמש בברגי אלן יצא יפה לדעתי.

לדעתי אל תשים גומי סתאם יכער..

שקד

עם כבר אלן אז יהיה יפה לשייף את הראש של האלן ולהשאיר איזה 2 מילימטר ולעשות פאזה

פורסם

^^^

כלומר בורג כיפה ראש אלן.

לעניין החלון, אם החיתוך יצא מושלם, הייתי מוותר על הגומי,

הגומי בעיקרו נועד לכפר על חיתוך לא מושלם.

איפה לקנות? גומי תל אביב, אזור תעשיה חולון. ממש זול.

ברגים? לקנות ב10 שקל איזה חצי קילו.. שיהיה ;)

אני מקווה שגמרת עם הנזילות, ולא הם גמרו אותך.

פורסם

^^^^^^^

תאמת התכוונתי לראש מסמר רק עם קצוות מעוגלים

פורסם
  • מחבר

עדכון:

החדשות הטובות: בדיקת הנזילות עברה בהצלחה ואני כבר מעל 12 שעות משתמש במחשב.

החדשות הרעות: גיליתי שהGTX470 החדש מת, עכשיו צריך לפרק הכול ולהרכיב את הגוף קירור הישן ע"מ להחזיר לKSP...

אני מרגיש ממש טיפש שמרוב חיפזון והתלהבות לא בדקתי בכלל את הכרטיס כשהוא היה עם הגוף קירור המקורי ובכך לחסוך את כל הטירחה.

אני יקדיש את היום בשביל תמונות כדי שתוכלו לראות את הכל מורכב לפחות לפני שאני נתקע בלי כרטיס שני עד שיסדרו לי חדש.

פורסם

עדכון:

החדשות הטובות: בדיקת הנזילות עברה בהצלחה ואני כבר מעל 12 שעות משתמש במחשב.

החדשות הרעות: גיליתי שהGTX470 החדש מת, עכשיו צריך לפרק הכול ולהרכיב את הגוף קירור הישן ע"מ להחזיר לKSP...

אני מרגיש ממש טיפש שמרוב חיפזון והתלהבות לא בדקתי בכלל את הכרטיס כשהוא היה עם הגוף קירור המקורי ובכך לחסוך את כל הטירחה.

אני יקדיש את היום בשביל תמונות כדי שתוכלו לראות את הכל מורכב לפחות לפני שאני נתקע בלי כרטיס שני עד שיסדרו לי חדש.

לא נורא אחי בקטנה ..

תרכיב וסע לקאספי להחליף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים