עבור לתוכן

יומן בניה - Project Sanitarium

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא אבל מעדיף לסמן בעצמי לפני שאני מגיע לשם, אם יהיה להם אמצעי מדוייק יותר אשתמש בו.

בכל מקרה הנה התגובה של PPC למייל ששלחתי להם:

I just wanted to write to you that I was very sorry for claiming the incorrect amount you asked for. Its just that when we have orders with a value as high as yours we like to insure them seeing as there has been a lot of lost orders through USPS lately. None the less you did request to have it valued at $400 and it must have slipped by. We were just doing it to be safe. Very sorry!

אמרתי להם במילים יפות מה אני חושב עליהם כרגע. :bash:

• תגובות 137
  • צפיות 48.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז היום הלכתי לאסוף את החבילה המיוחלת במכס, יצא 920ש"ח לתשלום על מע"מ :-\

תמנות של הפריטים:

Ek Classified Full Cover Block

p1000170i.jpg

מיכל FrozenQ Liquid Fusion

p1000171p.jpg

בקר מאוררים מסך מגע של Lamptron

p1000173f.jpg

p1000174p.jpg

בלוק נוסף לGTX470 ושני לוחות אחוריים

p1000176i.jpg

גרילים למאוררים

p1000178.jpg

מאוררי 120mm Red Led Yate Loon D12SM

p1000179d.jpg

מאוררי 140mm Red Led Yate Loon D14SM

p1000180t.jpg

ידיות למארז של MNPC, יצבעו בצבע שחור.

p1000182.jpg

המחבר SLI של Ek עם הLinks שלו גם כן.

p1000184e.jpg

Top חדש לEk Supreme HF

p1000186y.jpg

XSPC RX360 נוסף

p1000188q.jpg

גרילים לרדיאטור הפנימי

p1000189e.jpg

מתאם להתקנת רדיאטור חיצוני

p1000190y.jpg

גלגלים של Lian Li

p1000191l.jpg

Bitspower D5 Top V2

p1000192xq.jpg

Fittings

p1000194z.jpg

מאריכים ומפצלים

p1000197n.jpg

זהו להיום :)

פורסם

אי אי אי, איזה יופי :)

פורסם

פשששש בואנה ציוד מעולה :xyxthumbs:

מתי אבל מתחילה העבודה של החיתוך ?

פורסם
  • מחבר

החיתוך יהיה מחר :)

פורסם

וואו מפחיד...

גורם לי לחשוב פעמיים כשאני חושב "אולי במחשב הבא אני יביא קירור מים" ;)

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אתה לא מבין עד כמה כייפי תהליך הבנייה :)

פורסם

הי תתחדש מצטער לשמוע על הקטע של PPC

בנוגע לידיות למארז של MNPC

תבדוק כמה יעלה לך ציפוי אנודייז שחור יצא הרבה יותר יפה ואיכותי מצבע ..

מה גם שזה לא כזה דבר גדול אז באמת שווה לבדוק.

תנסה את החברה האלה לא כזה רחוק בסה"כ

נמצאים ביבנה

http://www.metalworldindex.com/details.asp?CategoryID=7&adID=7218

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שחור מט האמת, יתאים הרבה יותר לגימור של המארז.

לגבי המקום נשמע טוב, למרות שפשוט חשבתי לקנות ספריי למתכות ולהתפרע על זה בעצמי...

פורסם
  • מחבר

p1000201w.jpg

לאחר שהרכבתי את הTop האדום על הבלוק שמגיע בתוך האריזה. נראה יותר מתאים לClassified מאשר רק שחור לא?

פורסם

צעצועים יפים יש לך שם, אני מחכה לתוצר הסופי

תהליך הבניה הוא די מייגע, לא פעם יש דברים בלתי צפויים, תהיה מוכן להכל.

לעניין הקטע עם PPC, פיתרון ראשון הוא פשוט להזמין בהפרשים של יום-יומיים, כך אתה יודע בוודאות שכל חבילה יצאה מהם, בהחלט קטע מסריח

אני קונה מהם במשך 3 שנים, ולא קרה לי שום קטע איתם,

לעומתם פרוזן שלחו לי חבילה ללא פריט מסויים, אך כמובן שהם שלחו אותו על חשבונם.(ופיצו אותי ב2 יחידות, במקום יחידה אחת)

למען האמת, ואמרתי זאת פעם, את הרכיבים הביסיסיים, אני מאוד ממליץ להזמין דרך סיידוינדר, גארי זול יחסית, שולח מהר מאוד (גם החבילות מגיעות מהר יותר מהמקום שלו, ביחס למקומות האחרים בארה"ב), ושוב - חבילה שלו לא נעצרה לי במכס (גם לא טריפלים שמנמנים...)

את "ההשלמות" - אני עושה מחנויות האחרות.

בקשר לסכום - אל תתבאס, לרוב הם לוקחים מע"מ בשקלים, לערך החבילה בדולרים נניח שווי חבילה 1000$- מעמ 1000 ש"ח.

אני לא בדיוק הבנתי אם הם טעו בסכום ההצהרה, אבל במקרים כאלה החשבונית המקורית בתוך החבילה משחקת לטובתך.

פורסם

על רכיבי מחשב יש אחוז מסוים של מס ותהיה בטוח שזה לא 100%..בכל מקרה היה היה..

החלקים אצלך..יאללה לעבודה ;D

פורסם
  • מחבר

צעצועים יפים יש לך שם, אני מחכה לתוצר הסופי

תהליך הבניה הוא די מייגע, לא פעם יש דברים בלתי צפויים, תהיה מוכן להכל.

לעניין הקטע עם PPC, פיתרון ראשון הוא פשוט להזמין בהפרשים של יום-יומיים, כך אתה יודע בוודאות שכל חבילה יצאה מהם, בהחלט קטע מסריח

אני קונה מהם במשך 3 שנים, ולא קרה לי שום קטע איתם,

לעומתם פרוזן שלחו לי חבילה ללא פריט מסויים, אך כמובן שהם שלחו אותו על חשבונם.(ופיצו אותי ב2 יחידות, במקום יחידה אחת)

למען האמת, ואמרתי זאת פעם, את הרכיבים הביסיסיים, אני מאוד ממליץ להזמין דרך סיידוינדר, גארי זול יחסית, שולח מהר מאוד (גם החבילות מגיעות מהר יותר מהמקום שלו, ביחס למקומות האחרים בארה"ב), ושוב - חבילה שלו לא נעצרה לי במכס (גם לא טריפלים שמנמנים...)

את "ההשלמות" - אני עושה מחנויות האחרות.

בקשר לסכום - אל תתבאס, לרוב הם לוקחים מע"מ בשקלים, לערך החבילה בדולרים נניח שווי חבילה 1000$- מעמ 1000 ש"ח.

אני לא בדיוק הבנתי אם הם טעו בסכום ההצהרה, אבל במקרים כאלה החשבונית המקורית בתוך החבילה משחקת לטובתך.

כבר כמה וכמה פעמים הזמנתי מPPC אך תמיד זה היה דברים קטנים, לאור הניסיון שהיה לי איתם ומסיפורים לא חשבתי לרגע על כך שעלול להיווצר בעיות איתם.

למרות ששמעתי כמה פעמים בעבר ששירות הלקוחות שלהם מזעזע, ואכן לדעתי כך המקרה. מאז האימייל שרשמתי לא אפילו פנו אליי שוב כדי לנסות ללבן את העניין, הם פשוט מתעלמים... פיצוי מבחינתם זה נראה בגדר האסור אפילו על חשבון איבוד לקוח טוב וגם האימייל שרשמתי להם חזרה היה מנומס למרות שכתבתי בדיוק את דעתי על הטעויות שלהם ולמה אני לא מקבל את התירוץ שלהם.

בכל מקרה, הפנמתי פשוט שאין באמת כמו גארי.

לעניין המכס זה די פשוט, 1324$ היה הסכום המוצהר כך שהם לוקחים 16.5% מזה שזה יוצא 218$ (806 ש"ח) והם דחפו לי עוד איזושהיא אגרה בחיוב כך שזה יצא 920 ש"ח.

אני כבר עליתי על משהו ששכחתי ממנו לחלוטין אגב וזה הפקקים שמגיעים לחסימת יציאות לא הכרחיות במיכל ובמחבר SLI של Ek שהן בצבע כסוף, אני יזמין ככל הנראה פקקים שחורים של Bitspower רק עוד שבוע אז לבינתיים יהיה לי גירסאת בנייה ראשונית ללא הפקקים השחורים.

פורסם

אם תרצה יש לי פקקים מניקל של ek

דבר איתי בפרטי אם אתה מוכן להתפשר עליהם

פורסם

סחטיין , פשוט פרוייקט מטורף!!!

אני מחכה לראות את התוצאה הסופית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים