פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים אני משתמש בwin7 pro ולאחרונה הישום explorer.exe לוקח 50% cpu (קבוע ולפעמים יותר)סרקתי לוירוסים(אין) פתחתי משתמש חדש ובמשתמש השני זה לא קורה.(רק לשם בדיקה.לא רוצה להתחיל להעתיק את כל החומר.)נסיתי לעשות שיחזור וזה נתן לי רק 4 ימים אחורה אז לא בדיוק פתר את הבעיה.תודה לעוזרים.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר פשוט עולה ל100% והמחשב מאט...רוב התוכנות עולות גם יותר לאט....אז ברור שיש מאמץ כלשהו.(לרצוח פיזית עם דינמיט עדיין לא ניסיתי)
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים אם אתה רוצח את הפרוסס הזה והוא לא סוגר לך את כל החלונות של הווינדוס וכו' (סוג של restart מדומה שכזה) אז כנראה שזה בכלל פרוסס מזוייף וזה וירוס.. לדעתי.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר הורדתי process explorer וראיתי איזה תהליכים נסיתי אפילו לסגור את כולם ועדיין זה לוקח 50% מה זה כבר יכול להיות?אני רואה שexplorer.exe גם ב process explorer לוקח לבד 50%ולא שום ישום תחתיו.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים 50% זה אומר 100%, פשוט יש לך מעבד שתי ליבות.אתה צריך לברר למה ה-explorer.exe הזה עובד ב-100%, אני לא הייתי פוסל שוב בדיקת וירוסים...ניסית להריץ hijackthis ולסרוק את הלוג?http://www.hijackthis.de/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.