פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים שלום,יש לי דיסק קשיח פנימי של WD וביצעתי בדיקת דיסק קשיח ע" שתי תוכנות תמונות: והתמונה שניה מהתוכנה MHDD האם זה אומר לרוץ ולקנות חדש או להשאר איתו?
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים סקטורים פגומים זה סימן רע בדיסק קשיח. בעלויות של דיסקים קשיחים היום אין שום סיבה לקחת סיכון. לך לחנות תקנה דיסק קשיח חדש באזור ה 200 שקלים, תתקין עליו את מערכת ההפעלה, תעביר את החומרים מהדיסק הישן, ואת הדיסק הישן תשאיר במחשב עד שהוא יתפגר. אתה תשים לב שמרפי ידאג לזה שזה יקרה בדיוק ברגע שאתה תסיים להעביר את כל החומרים.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים כמה זמן הכונן אצלך? יכול להיות שהוא עדיין במסגרת האחריות.מעבר לכך, בהחלט ההמצלה לגיבוי המידע והחלפת הכונן בהקדם היא במקום.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר הכונן הוא לפני כ 3 שנים אני לא יודע בדיוק עוד כמה זמן תגמר האחריות ,אבל זה לא רלוונטי מכיון שהחנות פשטה את הרגל וסגרה..אם אתם מכירים יבואנים שאולי יסכימו לממש את האחריות.נ.במבקש אם אתם יכולים להמליץ לי על כונן מהיר עד 300 ש"ח וחברה טובה וכמובן שקט..
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים שלום,הכונן כבר מלא בסקטורים פגומים ועדיף לקנות חדש.תנסה לשחזר את הסקטורים הפגומים ע"י התוכנה Spinrite 6.0.ממליץ על הכונן SamSung F3,שנפח 500 GB עולה כ210 ש"ח ונפח 1TB עולה כ 320 ש"ח.ממליץ כבר לקנות את ה1TB.הדיסק הקשיח הזה שקט ונותן ביצועים טובים.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר עריכה:יש לי היטלבטות על כונן נוסף http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3469&CatCode=399יש לו כ5 שנות אחריות השאלה שלי האם הוא טוב מבחינת ביצועים והוא שקט?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים הוא יותר יקר מה1TB של סמסונג ופחות טוב מהביצועים של סמסונג.יש לחבר שלי כזה והביצועים לא יותר טובים מה500GB של סמסונג שיש לי - ועדיף כבר 1TB של סמסונג בKSP או באייבורי [עדיף KSP].
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים מחבר ידיעה כללית ivory ו ksp מזמינים מאותו מקום ומוכרים ללקוחותאני מתלבט אם ללכת ל IVORY מכיון שרכשתי כונן חיצוני של סגאט לפני כ חודש והחלפתי הותם פעמים!האם צריך לסמוך עליהם?
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים בד"כ בעיות בדיסק קשיח לא קשות לאבחון וגם לא מצריכות שרות מסובךכל אחד יתן לך שרות טוב
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים שלום, הכונן כבר מלא בסקטורים פגומים ועדיף לקנות חדש. תנסה לשחזר את הסקטורים הפגומים ע"י התוכנה Spinrite 6.0. ממליץ על הכונן SamSung F3,שנפח 500 GB עולה כ210 ש"ח ונפח 1TB עולה כ 320 ש"ח. ממליץ כבר לקנות את ה1TB. הדיסק הקשיח הזה שקט ונותן ביצועים טובים. אפשר לתקן סקטורים פגומים?
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים אפשר לתקן סקטורים פגומים? אפשר לבצע סריקה שגיאות ותיקון עם hdd regenerator
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.