עבור לתוכן

חנות מחשבים מומלצת באזור חיפה

Featured Replies

פורסם

SINCE FUCKING WHEN?

דיברתי איתם ביום ראשון והם היו כ"כ פתוחים שיכולתי אפילו לבוא למעבדה לבדוק בעיה כלשהי עם הכרטי מסך (שבסוף התבררה כבעייה בהגדרות בביוס).

פורסם

הפעם האחרונה שהייתי באיזור הייתהיום שלישי בצהריים, המקום נראה כמו אתר בניה, לא היו אורות בפנים והמקום נראה סגור.

מפתיע אותי לשמוע שביום ראשון זה היה פתוח

פורסם
  • מחבר

שלחתי מייל לTMS לגבי המסך 23" החדש של דל. חזר אלי נציג מסניף נתניה.

על הדרך שאלתי אם הסניף פתוח כי כשעברתי שם בשעה שהוא אמור להיות פתוח הוא היה סגור, אז נאמר לי שהסניף סגור ולא יפתח.

פורסם

שיט! הלכה החנות היחידה הנורמלית בחיפה. :s07: חבל,יש לי ניסיון ממש טוב איתם.גם מקצוענים וגם אחלה בני-אדם.

עכשיו אצטרך לפנות לטכנאי פרטי שיבנה לי מחשב חדש,(כשאצטרך...),וזה יהיה כנראה יותר יקר ופחות אמין.

לחנויות כמו פנדה/נועה אני לא מתקרב בכלל.

פורסם

לדעתי תפנה ל TMS בקריות ,תגיד להם לאיזה צורך המפרט והם ירכיבו לך משהו נורמאלי כבר

פורסם

לדעתי תפנה ל TMS בקריות ,תגיד להם לאיזה צורך המפרט והם ירכיבו לך משהו נורמאלי כבר

אבל הם אומרים שהם סגרו....

זה כ"כ פאקינג מוזר לי.

פורסם

בטוח שהם סגרו?

לאן אני אמור לפנות אם אני אצטרך לממש אחריות?

נציגי TMS יכולים להגיב כאן אולי?

פורסם
  • מחבר

כנראה שתפנה לסניף נתניה.

ככל הנראה פנדה מחשבים תהיה הבחירה הטובה ביותר.

מישהו יודע איך זה שאין באתר אופציה לבנית מפרט? בכל אתר מחשבים יש את האופציה הזאת. זה מייגע לנסות לעשות משהו בלי זה.

פורסם

ממליץ על SKYPC :xyxthumbs:

שרות מעולה, מאד נחמדים, גם נמצאים בחיפה ויש להם הנחות יפות ומחירים נוחים מאד ביחס למתחרים בתשלום למזומן שטרות.

זה על בסיס קנייה ארוכת שנים אצלם בסניף ראשון לציון :)

פורסם
  • מחבר

מעולה!

מתי הם פתחו פה סניף?

בלי שום ספק שאני קונה אצלם!

פורסם

ממליץ על SKYPC :xyxthumbs:

כנ"ל, מתי לעזאזל פתחו כאן סניף?!

אגב הם לא קצת יקרים? אם אני אלך אליהם לחיווט וניקוי אבק (על הדרך) - כמה הם יגבו ממני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים