עבור לתוכן

מחפש הרכב של לוח אם וזיכרונות מותאמים למעבד ולכרטיס שאני יקנה בעתיד

Featured Replies

פורסם

שלום לאחרונה רציתי להרכיב את המחשב הבא שלי כעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס I7 אבל אני פשוט לא בטוח לגבי זה כאילו אני הולך לקנו תאת המחשב רק בעוד שנה

אני רציתי מחשב מבוסס על I7 כי אני גיימר כבד ברמת על כאילו ברמה של 5 טרה בייט של משחקים על המחשב ברמה כזאת של גיימר בכל מקרה אני צריך לוח אם שיתמוך בI7 וגם בזיכרונות הI7 אני עדיין לא סגור על איזה לקנות בגלל שאני קונה רק בעוד שנה אז כנראה המחיר של ה980 ירד משמעותית בעוד שנה שבטח תצא גירסא חדשה של מעבדים אבל אם לא אז אני פשוט יקנה את ה930

הכרטיס מסך הוא 480GTX של נוידיה כמובן כולם מכירים

בכל מקרה אני צריך רק זיכרונות ולוח אם תואם למעבד שלי

לגבי OC אני לא אוברקלוקר מדהים או משהו כזה אני גם עושה אוברקלוק למחשבים שלי סתם בישביל הכיף לא כי אני רוצה לשבור שיאים או משהו כזה

וגם קירור כנראה יהיה קירור מים אז לא צריך לוחות עם ביצועים גבוהים בOC לוח פשוט גם יספיק לי

מחיר לא אכפת לי אני רק מחפש התאמה זה הכל

עריכה:

עוד שאלה קטנטנה מה הבדל בין הBOX לבין הTRY במעבדים? כי לאחד יש אחריות לכל החיים ולשני יש אחריות לשלוש שנים ואני פשוט לא מבין למה זה מה ההבדלים ביניהם?

פורסם

1. אם אתה מתכנן לקנות בעוד שנה מה הטעם לשאול בכלל על חומרה עכשווית? בעוד שנה מהיום שוק החומרה יראה אחרת לגמרי ובהתאם תהיינה גם ההמלצות.

2. בקשר לשאלות שלך על Box ו-Tray - פרטים בסטיקי שבראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

1. אם אתה מתכנן לקנות בעוד שנה מה הטעם לשאול בכלל על חומרה עכשווית? בעוד שנה מהיום שוק החומרה יראה אחרת לגמרי ובהתאם תהיינה גם ההמלצות.

2. בקשר לשאלות שלך על Box ו-Tray - פרטים בסטיקי שבראש הפורום.

אני רוהצ לקנות את מה שהכי חדש עכשיו בעוד שנה ולא מה שהכי חדש בעוד שנה לקנות בעוד שנה כשהוא יצא כי בכל זאת מה שהכי חדש עכשיו יהיה כמעט בלי שינויים מהחדש של בעוד שנה מבין?

בכל מקרה יש המלצה או לא?

פורסם

לא. אני לא מבין. מה שאתה אומר לא ממש הגיוני.

היצע שוק החומרה בעוד שנה יהיה שונה מההיצע הנוכחי. שנית, אתה לא צריך לקנות מה שהכי חדש, אתה צריך לקנות את מה שהכי מתאים ומשתלם לצרכים שלך.

לכן, כשאתה עומד לפני הקנייה בפועל של המערכת בעוד שנה או כל פרק זמן אחר, תחזור להתייעץ ויהיה אפשר לענות לך בהתאם.

פורסם
  • מחבר

לא. אני לא מבין. מה שאתה אומר לא ממש הגיוני.

היצע שוק החומרה בעוד שנה יהיה שונה מההיצע הנוכחי. שנית, אתה לא צריך לקנות מה שהכי חדש, אתה צריך לקנות את מה שהכי מתאים ומשתלם לצרכים שלך.

לכן, כשאתה עומד לפני הקנייה בפועל של המערכת בעוד שנה או כל פרק זמן אחר, תחזור להתייעץ ויהיה אפשר לענות לך בהתאם.

מה יש לא להבין

היום המעבד בין החזקים אם לא הכי חזק הוא 980 נכון?(אני מדבר לשוק הפרטי לא על הX המיוחדים שעולים אלפי דולרים לשוק המקצועי)

כרטיס מסך 480 של נוידיה?

עכשיו אלו הם הדברים הכי טובים לתקופה שלנו היום אני רוצה לקנות אותם בעוד שנה כי רק בעוד שנה יהיה לי מספיק כסף לקנות את אותו מחשב

עכשיו הבנתה למה אני מתכוון? אני בעצם מרכיב את המחשב הכי טוב שאני יכול עכשיו ובעוד שנה ירדו המחירים של המחשב הזה ובנוסף יהיה לי מספיק כסף לקנות אותו

פורסם

אני אנסה להסביר.

הגישה שלך לא נכונה מיסודה. לא מתכננים עכשיו לקנות מערכת בעוד שנה כי בעוד שנה היצע ויכולות החומרה יהיו שונים (גם מבחינת מה קיים בשוק, גם מבחינת מה החומרה מסוגלת לספק לאור השימושים וגם מבחינת מה זמין במלאי בחנויות). אף אחד לא אומר שתהיה ירידת מחירים מכיוון שסביר יותר להניח שהחומרה בה אתה מעוניין היום לא תהיה כבר זמינה כל כך במלאי ומעט הפריטים שכן ימצאו יעלו לא הרבה פחות ממחירם הנוכחי, ואפילו בלי קשר לעניין המחיר, פשוט המעבד כבר לא יהיה משתלם לקנייה כחדש. בנוסף, גם דרישות התוכנה (משחקים במקרה שלך) משתנות. זאת הסיבה שלא מתכננים לקנות מערכת בעוד שנה שמבוססת על חומרה עכשווית. כשיהיה לך את התקציב (וגם תדע להגדיר מהו), תחזור להתייעץ בפורום ואז יבנו לך את המערכת המשתלמת ביותר.

חוץ מזה:

1. גם היום מעבד Core i7 ממש מיותר לצורכי משחקים וזה ממש ל"זרוק" כסף.

2. לקנות בעוד שנה כרטיס מסך שהיום נחשב חזק זה עוד אפילו פחות הגיוני. כרטיסי מסך "מתיישנים" הרבה יותר מהר ממעבדים, ואורך החיים הממוצע של כרטיס מסך לגיימינג ברזולוציה והגדרות גבוהות הוא כשנה וחצי. אם נניח הכרטיס הזה עדיין יהיה בין המשתלמים אז מה טוב. אם לא, תקנה כבר כרטיס עדכני ומתאים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים