עבור לתוכן

[עזרה]חיבור אוזניות לפנל הקדמי של המארז.

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח לשמוע עם האוזניות, כשאני מחבר אותם לפנל הקדמי של המארז.

דגם הלוח אם שלי הוא: GA-P35-DS3L

אני אודה מאוד לכל העוזרים, ואשמח לכל עזרה שתינתן.

*אני מעוניין לציין שבדקתי איך מחברים דרך החוברת של הלוח אם, וחיברתי את חיבור ה-HD (אחד מהחיבורים שיוצאים מהפנל הקידמי לכיוון הלוח אם) לחיבור של ה-F_Audio (שנמצא ע"ג הלוח אם).

וכמובן שזה לא עזר.

Raistelyn.

פורסם

תבדוק שהקיטוב של החיבור נכון (תנסה לסובב ולחבר אותו הפוך אם זה אפשרי).

האם אתה בטוח שבצד המארז הכבל מחובר כמו שצריך לכרטיס?

יש לך רק כבר HD Audio בודד? יש לך אולי גם כבל AC'97?

אולי בהגדרות מנהל ההתקן של שבב האודיו חיבורי הפאנל הקדמי מושתקים. לרוב השבבים היום יש חישה אוטומאטית ברגע שאתה מחבר התקן מסוים, האם החישה האוטואטית עובדת?

פורסם

אולי בהגדרות מנהל ההתקן של שבב האודיו חיבורי הפאנל הקדמי מושתקים. לרוב השבבים היום יש חישה אוטומאטית ברגע שאתה מחבר התקן מסוים, האם החישה האוטואטית עובדת?

מנסיון עם לוח אם דומה (GA-P43) זאת הסיבה

אני לא זוכר כרגע בדיוק איזה אפשרות צריך לבטל שם (אני מול מחשב אחר)

תפעיל מוזיקה ברקע ותנסה עד שזה יעבוד

פורסם
  • מחבר

"אולי בהגדרות מנהל ההתקן של שבב האודיו חיבורי הפאנל הקדמי מושתקים. לרוב השבבים היום יש חישה אוטומאטית ברגע שאתה מחבר התקן מסוים, האם החישה האוטואטית עובדת?" -לא, החישה האוטומטית לא עובדת.

"האם אתה בטוח שבצד המארז הכבל מחובר כמו שצריך לכרטיס?" -כן אני בטוח.

"יש לך רק כבר HD Audio בודד? יש לך אולי גם כבל AC'97?" -כן, יש לי כבל AC'97.

"אני לא זוכר כרגע בדיוק איזה אפשרות צריך לבטל שם (אני מול מחשב אחר) " -ביטלתי את האופציה "ביטול זיהוי שקע בלוח הקידמי".

*בבקשה תעזרו לי.

Raistelyn.

פורסם

תנסה לחבר את ה-AC'97 ובדוק אם יש שינוי. אם החישה האוטומאטית לא עובדת זה אומר אחד מהשניים:

1. יישום הניטור של מנהל ההתקן (הסמל בשורת המשימות ליד השעון) לא רץ ברקע.

2. משהו בחיבור לא בסדר או בצד המארז או בצד לוח האם. ניסית להפוך את החיבור (אם זה אפשרי)?

תיכנס לתפריטי מנהל ההתקן (לרוב דרך הסמל שבשורת המשימות לצד השעון) או דרך לוח הבקרה, תעבור שם על התפריטים ותבדוק שמשהו לא מושתק, בעיקר כל מה שקשור לפאנל הקדמי. מחובר לך במקרה גם משהו לחיבורי האודיו שבגב המארז? אם כן, לפעמים זה אוטומאטית מבטל את הפאנל הקדמי ויש לשנות זאת במנהל ההתקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים