עבור לתוכן

איך עדיין אין NGN ביבנה??? מישהו יכול להסביר לי?

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי במפה שלהם ויש פריסה או התחילה פריסה באשדוד רחובות שזה 15 דק' מיבנה ואפילו בבית עובד שזה 5 דק' מיבנה (נסיעה)

איך זה שעדיין אין ביבנה NGN?

פורסם

תרים את השפורפרת ותחייג 199.

איזה תשובה אתה מצפה לראות פה? :s07:

פורסם

זה לא כמו UFI, גם יכול להיות NGN לרחוב שלידך ולך לא יהיה, הם צריכים לשדרג ארון ארון.

פורסם

אין גם ב ת''א אז אין לך ממה לדאוג פשוט קצב העבודה שלהם שווה ל :nixweiss:

פורסם

^^

לא מדוייק. לי יש.

פורסם

גם חיפה לא ממש מרושתת, בלשון המעטה..

ככה זה שמשקיעים מליונים בפרסומות בכלי התקשורת ופחות בפריסה עצמה.

אין ברירה אלא רק להמתין(ולהמתין ולהמתין ולהמתין).

פורסם

מישהו רוצה להוסיף עוד תגובה אינפורמטיבית במיוחד לדיון?

פורסם

אני גיליתי שיש NGN עם speed test שהupload היה 800 במקום 400 על 4 מגה. אני חושב שחיכיתי בערך שנה שהם יגיעו לרחובות . אני לא בטוח מה סדר העדיפויות שלהם. אם יש UFI ביבנה יש סיכוי שהם יהיו מעונינים להתחרות עם HOT . עדיין אין להם כלכך אינטרס לשדרג את התשתית אלא אם כן הם הולכים להציע משהו כמו טלויזיה רב ערוצית וVOD ואז הם גם יתענינו יותר באיזורים אורבאנים צפופים.

אם אני זוכר נכון יבנה לא כלכך בנויה לגובה לפי הנתונים היא די צפופה אבל קצת רחוקה ממרכזים אורבאנים אחרים. בית עובד זה מרחק יריקה מנס ציונה שדי צמודה לראשון ולרחובות. אמרת שהם הגיעו לאשדוד אז כנראה שיבנה בקרוב תחובר . הכל עניין של סדר עדיפויות.

פורסם

יש NGN ביבנה פשוט לא בשכונה שלך וגם יש בחיפה פשוט גם לא בשכונה שלך.

הם פרסו ל2 מליון מנויים ויש עוד 4 מליון שצריך לפרוס להם....יקח קצת זמן לא ?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שמעתי שבזק התחילה לרשת את כל הארץ וממש בקרוב יהיה NGN בכל הארץ. האם מישהו יודע על זה משהוא?

פורסם

לא ראית מה רשמתי שורה לפניך ?

בזק חיבור לרשת הNGN כמחצית מלקוחותיה בכל הארץ - מדי יום מעבירים עוד ועוד לקוחות.

בוא נגיד שעוד שנה וחצי שנתיים - כולם יעברו כבר

פורסם

אין טעם להתקשר ל 199, הם גם לא יודעים מתי האזורים משודרגים. גם מי שאומר לך "כנראה תוך חודש" אין לו מושג על מה הוא מדבר.

זה מידע עסקי רגיש והם לא מגלים לאף אחד מתי הוא ישודרג.

גם אני ממתין לשדרוג בעוד שרחוב לידי מחובר לרשת כבר מעל לשנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים