עבור לתוכן

חיבור כבל לסאונד ע"ג הכרטיס מסך...?

Featured Replies

פורסם

אהלן...אני מחפש ולא מוצא תשובות כבר הרבה זמן ותהיתי אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי.

יש ברשותי כרטיס מסך 9800GT 1GB...אם אני זוכר טוב הוא של ג'יגהבייט אבל זה לא משנה כרגע.

אני רוצה שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה שברשותי בחדר(SONY BRAVIA EX402) אני אוכל לשמוע סאונד גם מהמערכת של המחשב וגם מהמסך טלויזיה.

מה שקורה כרגע זה שאני שומע סאונד רק מהמחשב.

עכשיו אני יודע שכל העיקרון של ה-HDMI זה שהוא מסוגל להעביר גם סאונד..זה לא קורה לי במחשב,למה?

שמעתי שיש כבל שאמורים לחבר מכרטיס המסך ללוח אם..(לאיזור כרטיס הקול המובנה) וזה מה שיפתור לי את זה...זה נכון?אם כן למישהו יש הסבר איך עושים עם תמונה של הביצוע והכבל?

תודה רבה לעוזרים...!

שגיא :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא מצליח לעשות את זה...זה לא הולך...חיברתי את הכבל לכרטיס המסך אבל על המארז יש לי יציאת SPDF..נראה כמו אוזניות...

חוץ מזה מצאתי בתחתית הלוח משהו שרשום עליו SPDF אבל יש 3 חיבורים לזה...2 צמודים ואחד נפרד...זה ממש שונה...יעזור אם אני אשלח תמונה?

פורסם

sagigi21, הורד את סימני הפיסוק המיותרים מהכותרת. (??!?!)

פורסם
  • מחבר

תיקנתי...אפשר עזרה בבקשה?אני לא יודע לאיפה לחבר את זה..

הלוח אם שלי הוא של ASUS מדגם P5Q3. מעבר לכל זה כל כבל נראה אחרת..בתמונה שצירפתם הוא נראה כחתיכה אחת שמתחברת ללוח אם ע"ג 2 פינים שונים ממה שיש לי על הלוח אם.הכבל שסופק לי הוא מחובר בצד אחד(מה שחיברתי לכרטיס המסך ומופרד בצד השני..מה שחיברתי ללוח אם ולא הצליח.)

תודה רבה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים