עבור לתוכן

Mafia II - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע כמה פרקים יש בסה"כ?

• תגובות 186
  • צפיות 30.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

15

ראבק אני ניכנס למשחק ופתאום זה מראה לי שוב את הגדרת הבהירות אני כזה WTF

ואז רואה שאין לי שום שמירה

ואני לא יתחיל שוב בשביל להגיע לפרק 12

מקווה שאוכל לשחזר את השמירה

פורסם

15?! מזה 15 חשבתי 20+ >:(

אני מקווה שהפרקים נהיים יותר ויותר ארוכים לא באלי לסיים אותו כזה מהר

פורסם

כמה חיכיתי למשחק הזה .. אבל כל כך חבל שהמחשב שלי כבר נהיה עגלהה

פורסם

זה המשחק היחיד שיצא בחמש שנים אחרונות שאני שיחקתי בו 5 שעות+ ברצף. אין מה להגיד המשחק יצא סוף הדרך אני מקווה מאוד שיצא איזה המשך או חבילת הרחבה בישבילו, חיפשתי חסרונות במשחק הזה ואם אפשר להגיד שזה חסרון אז זה כשמקוונים אקדח על היושבים ברכב הם נישארים איך שהם ולא ניבהלים ומתחילים לברוח. חוץ מזה אהבתי הכל, מבחינתי המשחק 10+ מתוך 10.

לגבי משימות משניות ומקומות כמו אינטרנט קפה באולינג וכו' שהיו ב GTA ולהרבה אנשים חסר אותם בMAFIA 2 אז ממש לא לא אכפת לי מהם, גם בGTA לא שיחקתי אותם, ובבאולינג הייתי פעם אחד ביגלל שהיה צריך לעבור איזה משימה שם.

פורסם

בידיוק שלשלום כש"קיבלתי" את המשחק הפעלתי אותו ב 00:00 בלילה וכשיצאתי ממנו היה 5 בבוקר בלי לשים לב שיחקתי בו 5 שעות רצוף

נהנתי מאוד מהמשחק כרגע אני בפרק 14 ועכשיו המשחק קצת משעמם צריך לשדוד חנויות או לגנוב מכוניות בשביל איזה בחור שבכלל אומר לי שהוא לא צריך שאני יגנוב בשבילו משהו :):pissed:

פורסם

אני לא מתלהב מהמשחק

פורסם

^

כרגיל

פורסם

spike_staff הפורום כאן הוא לא מקום להתבטאויות כאלה. תמתן את עצמך.

cleric גם אתה ידידי, תדע להבליג ולחסוך תגובה שתוביל לאחת גרועה ממנה.

בסך הכל הדעות שלכם מנוגדות לגבי המשחק וזה לגיטימי- בשביל זה קיים הדיון, כל עוד זה נעשה בצורה מתורבתת.

פורסם
:xyxthumbs: אין בעיה
פורסם

כשנכנסתי למשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה וכל פעם שאני נכנס למשחק ואז יוצא המסך ניהיה כהה יותר.

במשחק התצוגה בסדר גמור. הבעיה היא רק אחרי שאני יוצא מהמשחק.

ניסיתי לאפס את כל ההגדרות תצוגה דרך ה catalyst. גם לאפס את ההגדרות של המסך עצמו ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט.

עוד מישהו נתקל בזה?

פורסם

ME 2.

תעשה "נעל" בווינדוס ואז תיכנס שוב.

פורסם

כשנכנסתי למשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה וכל פעם שאני נכנס למשחק ואז יוצא המסך ניהיה כהה יותר.

במשחק התצוגה בסדר גמור. הבעיה היא רק אחרי שאני יוצא מהמשחק.

ניסיתי לאפס את כל ההגדרות תצוגה דרך ה catalyst. גם לאפס את ההגדרות של המסך עצמו ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט.

עוד מישהו נתקל בזה?

גם אצלי זה קורה

CTRL + ALT + DEL וחזרה יפתור את זה...

נראה שזה בעיקר ב ATI הנייד עם NVIDIA זה לא קרה לי

פורסם

היי חברים התחלתי לשחק אני בצ'אפטר השלישי אני מעוניין לשמור את המשחק איפה אני עושה את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים