עבור לתוכן

כרטיס מסך לקולנוע ביתי ולמשחקים דוגמת bf2 בתקציב של כ - 400 ש"ח - לקנות בתאילנד?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש כרטיס מסך לקולנוע ביתי ולמשחקים דוגמת bf2 בתקציב של כ - 400 ש"ח.

רכיבי המחשב שלי הם:

מעבד CORE 2 DUO E4500

זיכרון 1024MB DDR2 667

לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2

ספק כוח 350W

מסך samsung t220

יש לי מספר שאלות:

1. אני נוסע לתאילנד בקרוב. המחירים שם זולים בכ - 25%. אין לי בעיה שלא תהיה אחריות. הנה שני קישורים עם מחירונים. קחו בחשבון שיכול להיות שהמחירים בפועל יהיו זולים יותר.

http://computeandmore.com/pricelist.php

http://www.jedicool.com/pricelist.php

2. יש הבדל מבחינת הקול העברת פסקול אודיו HD בפורמטי Dolby TrueHD ו- DTS Master Audio בין nvidia ל ati?

3. אני מניח שאצטרך לשדרג גם את הספק. על איזה ספק הייתם ממליצים?

תודה.

פורסם

לטוס עד תאילנד בשביל לקנות כרטיס מסך שעולה בארץ 400 שקל, יכול בקלות להיכנס למקומות הראשונים בתחרות הרעיון הטיפשי לשנת 2010.

פורסם
  • מחבר

אם התכוונת להצחיק - לא הלך לך...נסה לדחוף אצבע לאף ולהפעיל את המח ידנית....

פורסם

אם התכוונת להצחיק - לא הלך לך...נסה לדחוף אצבע לאף ולהפעיל את המח ידנית....

יש לבן אדם 10 אלף הודעות באמת נראה לך שהוא פרסם הודעת ספאם?

אני אישית הייתי מצביע לך בתחרות הרעיון המטומטם ביותר ביקום לך תדע אולי הרעיון יותר מטומטם מהרעיונות אפילו של החייזרים :2girls: :kopfpatsch::facepalm:

פורסם

אתה ברצינות חושב שהוא טס לתאילנד במיוחד בשביל לרכוש כרטיס מסך ?

הבנאדם טס לחו"ל ועל הדרך יביא כרטיס מסך טוב יותר ממה שישיג פה באותו מחיר, הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה ::)

פורסם
  • מחבר

יש לבן אדם 10 אלף הודעות באמת נראה לך שהוא פרסם הודעת ספאם?

אני אישית הייתי מצביע לך בתחרות הרעיון המטומטם ביותר ביקום לך תדע אולי הרעיון יותר מטומטם מהרעיונות אפילו של החייזרים :2girls: :kopfpatsch::facepalm:

לא מכבודי לרדת לא לרמה שלך ולא לרמה של מילפורד.

למעשה אני שוקל להסיר את ההודעה שכן לא זכיתי לשום מענה ענייני מלבד הערות טפשיות ולא ענייניות...

אגב, מן הראוי שבעלי האתר ו/או מנהליו הבכירים יתנו את הדעת לאופן ההתבטאות של מילפורד.

זה ממש שיעור קלאסי באיך לאבד חבר פורום בהודעה אחת...

פורסם

ברור שהוא לא טס במיוחד (טיסה של כ-1,000$) בשביל לקנות כרטיס ב-400 שקל :screwy::bash:

זה לא משנה את העובדה שלטוס עד הקצה השני של העולם בשביל לקנות כרטיס מסכן ב-400 שקל (מה הוא חוסך פה? שקל וחצי?) זה רעיון דבילי.

נ.ב. המחירים בתאילנד לחלקי מחשב בכלל לא זולים יותר מבארץ.

(תומר אם תמשיך עם הגישה הזאת, לא רק ההודעה שלך היא זאת שתוסר מהמערכת..)

פורסם
  • מחבר

עמרי,

אני לא יודע אם אתה חושב שאתה מדבר אבל בפוסט הראשון השתמשת במילה "טיפשי" ובפוסט השני במילה "דבילי".

בהעדר היכרות וידיעה מצידך עם כישוריי האינטלקטואלים הנך נדרש לרסן את עצמך ולנצור את לשונך לאלתר.

מעניין אותי כשלג דאשתקד אם תסיר את המודעה שלי את החברות שלי ואת כל שאר המרעין בישין שגורמים לך להרגיש מישהו.

אתה ביטוי נפלא לפתגם "עבד כי ימלוך".

כמנהל של הפורום נחלת כישלון צורב שכן לא רק שלא נתת התייחסות ענייינית לחבר פורום שביקש סיוע אלא חירבת כל רצון להסתייע בפורום.

אני אודה לך אם תעביר את הביקורת הבונה לעיל לממונים עליך.

תודה.

פורסם

:lol:

תומר, המילים שהשתמשתי בהן רלוונטיות למהות הדעה שלי על הרעיון שלך.

כן, הרעיון שהצעת הוא לדעתי רעיון טיפשי/דבילי. זו דעתי וזכותי להביע אותה.

"היני נדרש לרסן את עצמי ולצנזר את לשוני לאלתר"??

אני מבין (מנחש, ואם אני טועה אז אני מתנצל) שאתה כנראה עובד כמתמחה/פקיד/whatever באיזשהו משרד עו"ד, ומכאן השימוש בשפה המשפטית הנדושה כלכך, אבל אולי כדאי שתבין איפה אתה נמצא... זה פורום פתוח ולכל אחד נשמרת הזכות להביע את דעתו, גם אם אתה לא מסכים איתה.

פורסם
  • מחבר

אני לא אכבד אותך בדעתי על מה שאמרת. אומר רק שאת ההתמחות שלי סיימתי לפני שנים לא מעטות.

אני מציע שבתור ניסוי חברתי נבקש את עמדת הגולשים לאירועי הפוסט.

פורסם

ואני מציע שבתור דיון שכבר איבד את הכיוון שלו, הוא ינעל על מנת שלא יגרר לספאם.

פורסם

פותח הדיון, שמור את הכסף ורכוש כרטיס מסך בארץ שלא יהיה יקר יותר אתה תקבל גם אחריות.

כשיגיע העת לקנות את כרטיס המסך פתח כאן דיון מסודר אם על הפרטים הנדרשים ותקבל עזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים