פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים אחרי שהאחיינים ביקרו אותי, הם השאירו מזמכרת בדמות קול מעוות שבוקע מהמחשב. כשמשמיעים מוזיקה, זה נשמע כאילו הזמר'ת לקח בלום הליום לפני שעלה לשיר... כרטיס הקול במחשב הוא: Realtek HD מה הסיפור שלו??? מעבר לכך, יש ברשותי מסך LG, מדגם (FLATRON L1953S). לפני יומיים ככה פתאום הוא לא נדלק כשהמחשב עלה. בדקתי עם מסך נוסף זהה שיש ברשותי, והוא כן עובד כמו שצריך. אחרי שניתקתי את התקין, וחיברתי שוב את התקול, נדלקה נורת החיווי למסך דלוק, למשך שניות בודדות, ושוב המסך כבה ולא ניתן לראות כלום? רעיונות למישהו? בנוסף, כשאני פותח את הוורד ו/או הנוטפד, או כשאני רוצה לשלוח מייל דרך האאוטלוק, פותח מייל חדש ומתחיל לכתוב, קופץ לי חלון שאומר: "Buffer overrun detected" כשאני לוחץ עליו לאישור, הוא פשוט סוגר את התוכנית הנ"ל. למישהו יש מושג??? תודה רבה על העזרה העתידית, עודד
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים יכול להיות שהם הפעילו איזה אפקט בדרייבר של כרטיס הקול.תבדוק בתוכנה של REALTEK שהוא לא מדמה אמבטיה או משהו.ואולי גם נכנס לך איזה וירוס...הכי קל זה לעשות שיחזור מערכת למועד שקודם לביקור האחיינים.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים אחרי שהאחיינים ביקרו אותי, הם השאירו מזמכרת בדמות קול מעוות שבוקע מהמחשב. כשמשמיעים מוזיקה, זה נשמע כאילו הזמר'ת לקח בלום הליום לפני שעלה לשיר... כרטיס הקול במחשב הוא: Realtek HD מה הסיפור שלו??? כנס לתוכנה של REALTEK יש שם אפשרות שהסאונד יהיה מהיר יותר או איטי יותר, פשוט תשים את זה על 0 לגבי השאר לא יודע סליחה
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים לגבי המסך שלא עובד- תנסה לראות שהחיבורים של המסך מחוברים טוב טובאם המסך עדיין באחריות גש לחנות נראה לי הפתרון הכי הגיונילגבי הבעיה האחרונה- הלכתי כאן לשרות החיפוש של גוגל ובדקתי בשבילך- זה נגרם מסוג של ווירוס או Trojanיש כאן דיון בנושא יש שם כמה פתרונות תנסה אותםhttp://social.microsoft.com/forums/en-US/tabspace/thread/7d0ffff5-b115-45c6-af5e-af2681522751בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.