עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח טוב וזול בלי שום צורך בחיבור מיוחד פרט למקלדת עכבר מסך ואיזה דיסק און קי ומודם כמובן

למעבד AMD Athlon II

הצרכים זה גלישה אופיס

שאלה שניה הכרטיס מסך בלוחות האלה יהיה חזק חלש יותר לדוגמא מי GT8600

Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H

Gigabyte GA-MA78LMT-S2

פורסם

ה-GA-MA785GMT-UD2H לא משתלם לצרכים שתארת לאור מחירו. GA-MA78LMT-S2H יהיה בחירה טובה מאוד מכיוון שעדיף מעט על ה-GA-MA78LMT-S2 בגלל איכות בנייה מעט טובה יותר ויציאת HDMI אם יש צורך בכזאת (אך גם GA-MA78LMT-S2 יהיה מצוין).

בקשר לכרטיס המסך, חזק לאיזה צרכים? כרטיס המסך המובנה מצויין לעבודה משרדית ול-HTPC. למשחקים הוא לא מתאים כל כך (לא אם מחפשים לשחק ברזולוציות גבוהות ובהגדרות גבוהות). לכן, אם הכוונה להשתמש במחשב למשחקים אין טעם להסתמך על כרטיס המסך המובנה, אולם, לכל שימוש אחר הוא עדיף מהוספת כרטיס ייעודי עקב צריכת אנרגיה נמוכה יותר ופליטת חום נמוכה יותר.

פורסם

מסכים לחלוטין עם שי. לצרכים של גלישה ברשת ואופיס עדיף להשאיר בצד את ה-8600GT ולהשתמש בכרטיס המובנה באחת מערכות השבבים המדוברות.

פורסם
  • מחבר

מסכים לחלוטין עם שי. לצרכים של גלישה ברשת ואופיס עדיף להשאיר בצד את ה-8600GT ולהשתמש בכרטיס המובנה באחת מערכות השבבים המדוברות.

תודה אבל השאלה היא כזאת המחשב זה לחבר לא לי

רק כדי להבין את איכות הכרטיס בלוח

המחשב האישי שלי יש לי כרטיס GT8600 האם הכרטיסים בלוחות המובנים חלשים או חזקים יותר.

פורסם

רשמת שהצרכים הם "גלישה ברשת ואופיס", אז זה לא משנה למי המערכת מיועדת כי הכרטיסים המובנים בלוחות הנ"ל יעשו את העבודה הזו בקלות יתרה.

אתה רוצה להבין את איכות הכרטיס? הנה משפט שיעזור לך.. הם גם יאפשרו צפייה בתכני 1080p ללא שום בעיה.

פורסם

שוב, חלש או חזק זה ביחס לשימוש.

ציינת שימושים של אופיס וגלישה ברשת ולשימושים האלה הליבה הגראפית יותר ממספיקה (מכיוון שהיא גם מעולה לצורך ניגון תכני ווידיאו והלוח עצמו מציע חיבורים דיגיטאליים לחיבור למסך טלוויזיה) ובנוסף כמו שציינתי צריכת ההספק שלה ופליטת החום שלה נמוכים יותר (וגם לא תופסת מקום ו"מפריעה" לנתיבי זרימת האוויר) מה שמהווה לדעתי עוד סוג של יתרון קטן.

עריכה: !_Nike_! הקדים אותי.

פורסם
  • מחבר

שוב, חלש או חזק זה ביחס לשימוש.

ציינת שימושים של אופיס וגלישה ברשת ולשימושים האלה הליבה הגראפית יותר ממספיקה (מכיוון שהיא גם מעולה לצורך ניגון תכני ווידיאו והלוח עצמו מציע חיבורים דיגיטאליים לחיבור למסך טלוויזיה) ובנוסף כמו שציינתי צריכת ההספק שלה ופליטת החום שלה נמוכים יותר (וגם לא תופסת מקום ו"מפריעה" לנתיבי זרימת האוויר) מה שמהווה לדעתי עוד סוג של יתרון קטן.

עריכה: !_Nike_! הקדים אותי.

השאלה שלי זה מסקרנות

במידה ויש שתי מפרטים זהים עם אחד מהלוחות שרשמתי אחד עם כרטיס GT8600 ואשני יעבוד עם הכרטיס המובנה במשחקים הכי פשוטים כגון CS מי יריץ יותר טוב

פורסם

זה תלוי ברזולוציה ובהגדרות שאתה מחפש לשחק בהן, אבל באופן עקרוני הכרטיסים המובנים יספיקו לך עבור משחקיות סבירה ב-CS שעד כמה שאני יודע אינו משחק תובעני במיוחד. איך זה בהשוואה ל-8600GT אני לא יודע להגיד. אפשר לחפש Benchmarks ברשת או להתייעץ בפורום כרטיסי מסך.

בכל אופן, בין אם תשתמש בליבה הגרפית המובנית או תוסיף כרטיס ייעודי, זה לא משנה את ההמלצה ללוח האם.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים