פורסם 2002 במרץ 523 שנים די את'לון, זה כבר מוגזם... הכותרת היתה "21 קברים" :AR15: :AR15: :bash: :bash:
פורסם 2002 במרץ 523 שנים די את'לון, זה כבר מוגזם... הכותרת היתה "21 קברים" :AR15: :AR15: :bash: :bash: ;D קצת הומור שחור לא הרג עדיין אף-אחד... :asthanos:
פורסם 2002 במרץ 523 שנים שלא נתלונן אח"כ למה אי אפשר לכתוב מילים מסויימות בפורומים גם כשזה מתאים או מתבקש... זה כבר באמת לא יפה
פורסם 2002 במרץ 523 שנים די את'לון, זה כבר מוגזם... הכותרת היתה "21 קברים" :AR15: :AR15: :bash: :bash: ;D קצת הומור שחור לא הרג עדיין אף-אחד... :asthanos:
פורסם 2002 במרץ 523 שנים תגיד לי JACKASS וכל האחרים, איפה ראית שאני כתבתי את המילה "קבר" לעורך כל הת'רד הזה עד עכשיו, הא?
פורסם 2002 במרץ 523 שנים תגיד לי JACKASS וכל האחרים, איפה ראית שאני כתבתי את המילה "קבר" לעורך כל הת'רד הזה עד עכשיו, הא?שאני יבין למה אתה שם אותי בראש? אנשים כתבו זאת לפני ובאמת נמאסת עם העסק של העשיקה ,די כבר!
פורסם 2002 במרץ 523 שנים תגיד לי JACKASS וכל האחרים, איפה ראית שאני כתבתי את המילה "קבר" לעורך כל הת'רד הזה עד עכשיו, הא?שאני יבין למה אתה שם אותי בראש? אנשים כתבו זאת לפני ובאמת נמאסת עם העסק של העשיקה ,די כבר!מעניין למה זה כל כך מטריד אותך.. . אתה לא חייב לקרוא כל תרד שיש פה אם לא מוצא חן בעיניך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.